prakiuro kuro bakas

Pradėjo santana5509, Rugsėjis 08, 2017, 19:51:19 PM

« ankstesnis - sekantis »

santana5509

Paieškoje kokie tai pezalai. Problema keistoka - mašinai 10 metų, prakiuro saliaros bakas. Kreipiaus į autorizuotą servisą dėl garantijos (buvau girdėjęs apie tokią) ,bet pasiuntė toli. Pasiūlė 30 procentų nuolaidą nuo 600 jaurų. Nu žeuriai brangu.
Chebryte, pasidalinkit patirtimi, kam taip buvo nutikę?
Mon atruoda, kad jūs nebvarkėt .

Sonixas

Citata iš: santana5509 Įrašytas Rugsėjis 08, 2017, 19:51:19 PM
Paieškoje kokie tai pezalai. Problema keistoka - mašinai 10 metų, prakiuro saliaros bakas. Kreipiaus į autorizuotą servisą dėl garantijos (buvau girdėjęs apie tokią) ,bet pasiuntė toli. Pasiūlė 30 procentų nuolaidą nuo 600 jaurų. Nu žeuriai brangu.
Chebryte, pasidalinkit patirtimi, kam taip buvo nutikę?
sveikas labai gaila pranest bet ta akcija su baku keitimais uzdare viskas.nebent turi visa aptarnavimu istorija tada pakeis nemokamai ir baka duos nemokamai:D
Zmogus moka ne uz darba,o uz kito zmogaus zinias :D

Egis_

intercarse man rodos naujas bakas kainuoja 100 geru euru. Taip pat cia is Lenkijos parveztus kazkas stumde naujus bakus panasia kaina.

Zaroliz

Lyg ir Bemsas rašė, kad gariūnuose pirko už 100€, bet 10l didesnis

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Bemsas

augisz

Citata iš: Sonixas Įrašytas Rugsėjis 08, 2017, 20:41:38 PM
sveikas labai gaila pranest bet ta akcija su baku keitimais uzdare viskas.nebent turi visa aptarnavimu istorija tada pakeis nemokamai ir baka duos nemokamai:D

Spejau i traukini reiskias  :-]

Bemsas

Beje, neoriginalus bakas turi ir minusu. Bake nera pertvaru, tad vaziojant nelygumais girdisi pliuskenimas kuro.

santana5509

nemokėsi gi 600 kiaurų už originalų vien dėl pliuškenimo  :-{

slashas

O tvarkyti originalų neapsimoka?

mindkuzm

Bemsas

Citata iš: slashas Įrašytas Rugsėjis 11, 2017, 14:22:46 PM
O tvarkyti originalų neapsimoka?

Tikrai ne. Jis ten visas supuna. Pas mane pradejo laseti pro visus galus per ~3 savaites. Pradzioje kai uzpili pilna tada lasejo, o poto net kai bake 5L vistiek tekejo. Tas sutvarkymas padetu tik tam kartui, poto vel teketu is nauju vietu.

slashas

Citata iš: Bemsas Įrašytas Rugsėjis 11, 2017, 15:48:52 PM
Tikrai ne. Jis ten visas supuna. Pas mane pradejo laseti pro visus galus per ~3 savaites. Pradzioje kai uzpili pilna tada lasejo, o poto net kai bake 5L vistiek tekejo. Tas sutvarkymas padetu tik tam kartui, poto vel teketu is nauju vietu.
Čia visos toyotos šią bėdą turi, net benzininiai?

Bemsas

Citata iš: mindkuzm Įrašytas Rugsėjis 11, 2017, 14:52:03 PM
https://www.autodoc.lt/blic/7922752
Kuom blogai toks? 120 pinigu su pristatymu.

Parasyta juk : Šiuo metu nėra sandėlyje, Pristatymas 15,95 €. Su pristatymu gautusi 135eur.

mindkuzm

Prisijungus prie accaunto ir pasirinkus auto viska rodo kaip ir normaliai, bbz

santana5509

klausimėlis - o koks išorės padengimas naujo bako? Paprastai naujos skardos būna tik gruntuotos.