toyota avensis 98 m.TD.SANKABA ?*

Pradėjo nerius3232, Kovas 21, 2009, 12:12:18 PM

« ankstesnis - sekantis »

nerius3232

toyota avensis 98 m.TD.SANKABA ? pas mane labai sunkei minasi sankaba ir ir iki galo reikia ja isminti kad geleciau ijugti begi,uzeina antra begi jungiu ismynes antra karta kad ikisciau begi,dar uzeina is vietos kaip pradedu vaziuoti pirmu begiu kazkas negarsiai subraska po kapotu , AR TAI JAU MAN BAIGINEJASI SANKABA?? IR DAR PAS MANE TAS SENESNIIS MODELIS turbut man nereikia to smagrakcio keisti ????
nerka

NNZ

pas tave senoji sankba ir nereikes smagracio keist. Pas tave baiginejasi sankaba.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Gedajus

pas mane tas pats buvo, keisk sankaba

SaraS

tai, kad ir be smagracio apie 1000 lt kainuos sankaba. cia jau su darbu ir detalem. jau domejausi, pas mane tas pats, gal tik tai kad sunkiai metasi begiai. apie 400 lt darbas, ir detales apie 600-700 lt.
taigi brangi beda

NNZ

tai sakyk kokių detalių reik pažiūrėsiu kainas gal pigiau išeis.

nerius3232

toyota avensis 98 m.2.0 TD.SANKABA visa komplekta uz kiek rastum parduoti ?????????? klaipeda mano Nr.867678385.
nerka

NNZ

o tau kokio gamintojo kainas tokias sake, nes dar tiklsiai nezinau, bet sachs tai apie 700, but man ir idomu surast kas tokiom kainom prekiauja ;) rytoj dar kaikurias kainas suzinosiu ir duosiu atsakyma. Ir dar tau kokybe ar kaina svarbu?

nerius3232

kokykybe svarbu ieskau japan sankabos! klaipedoje radau komplekta japan uz 620 lt !!!!!!!!!! O jus uz kiek siulot !!!!!!!!!
nerka

NNZ

na tai sachs arba luc tai cia kokybe tai pasakysiu rytoj kas ir kaip, nes jei japanparts tai tada konkurencingos kainos nepasakysiu

NNZ

taip tokios naujienos Luk sankabos koplektas ~700Lt. exidy-~620Lt. Jei nutarsi imti duok žinią pasakysiu tikslią kainą ir sąlygas.

Daruska

sveiki,gal kas zinot kur galim butu Panevezyje rast normalios kokybes sankabos komplekta.Gal dar rekomenduotumet koki meistriuka?Aciu

andriuzz

Idomu QH gamintojo pakankamai kokybiskos sankabos?