kasko ismokos

Pradėjo oscar666, Balandis 05, 2010, 18:26:50 PM

« ankstesnis - sekantis »

AVENSIS D4D CHIP

Citatakaktusas parašė:
CitataAVENSIS D4D CHIP parašė:
Varyk tiesiai i Tokvila ir sutvarkys normalia viska,nes draudimas siūlys visokius garaželius kur bamperi suklyjuos o po metu spakliųs nubires.As taip pat po nakties radau šona nudrožta tai tiesiu taikimu i Tokvila  popierius uzpildziau ir jau dažo dabar;)
Na jei buvo drausta kad taisymas naujomis dalimis, tai taip, bet toks ir draudimas brangesnis, o jei nenaujom, tai po tokvilos remontų gerokai primokėt reikėtų...
tai stato naudotas dalis ir nieko ten nereikia damokinet,sumoki frančize ir tiek

kaktusas

Na nežinau, man bamperį tokvila siūlė tik naują, tai taip ir sakau

AVENSIS D4D CHIP

Citatakaktusas parašė:
Na nežinau, man bamperį tokvila siūlė tik naują, tai taip ir sakau
pries kiek
laiko tai buwo?tai pats turbūt babkes paemiai is draudimo ir pats nusprendei remontuotis ar draudimas nusiunte i tokvila?

Memelis

As irgi tik uz atstovybes. Jei draudimas leidzia ir reikia primoketi tik francize - tai pirmyn. Su jais maziausiai bedu buna. Beje, koks darudimas pas tave ir koki tau servisa jie patys siulo. Gal ir kitiems ta info ateityje pravers draudima renkantis.
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

TCL

Pamenu kaip musu yariui aiksteliai bumtelejo audine i prieki atbulom vaziuodama tai i draudima nuvaziavom jie apziurejo. Pasakem kad norim i astovybe ir viskas ta pacia diena nuvarem i Autotoja ir palikom:)

Renis

Man tai siule i tokvila arba mototoja, bet kazka minejo kad ten nusidevejima kazkoki gali priskaiciuot. Tai cia speju ne naujom dalim ir reiktu dafiga primoket man paciam ten remontuojant? + francize ;]
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

AVENSIS D4D CHIP

CitataRenis parašė:
Man tai siule i tokvila arba mototoja, bet kazka minejo kad ten nusidevejima kazkoki gali priskaiciuot. Tai cia speju ne naujom dalim ir reiktu dafiga primoket man paciam ten remontuojant? + francize ;]
primoket jeigu statomos naujos dalys,o kad nemoketi naudojamos dewetos

AVENSIS D4D CHIP

na va atsiemiau savo avensiuka nudažyta iš tokvios,atrodo kaip naujas dabar blizga kaip katino kiau...:D draudimas gavo saskaitele 1800lt,taip kad nemanau jog tiek butu priskaiciave jeigu imtum grynais arba is kaltininko civilkes,taip kad manasis kasco jau atsipirko;)

horn

kasco labai retai atsiperka ;) pinigus gavai ne tu, o servisas. Va, jei būtum susitvarkęs už 300, o 1500 į kišenę, tada atsipirktų. Neapgaudinėk savęs, pats tikrai nebūtum mokėjęs tiek pinigų.

AVENSIS D4D CHIP

Citatahorn parašė:
kasco labai retai atsiperka ;) pinigus gavai ne tu, o servisas. Va, jei būtum susitvarkęs už 300, o 1500 į kišenę, tada atsipirktų. Neapgaudinėk savęs, pats tikrai nebūtum mokėjęs tiek pinigų.
na manau jog atsipirko,nusidaziua auto atstovybeje ir dar beveik metai auto draustas lieka,kas žino gal dar pasinaudosim,o pats kalbi apie uzdarbi(navara) toki bajeri dariau kai turejau audi kai i uzpakali ivaziawo tai gavau 1300lt ir 400lt susitvarkiau garažiuke

horn

Aš jau galiu konsultuoti kaip gauti iš draudimo daugiau pinigų su savo patirtim :D Ar man čia su įvykiais nesiseka ar sekasi, nesuprasi. Iš vienos pusės nuostolis, kad atsitrenkia, iš kitos-pajamos ir daug vargo kol susitvarkai. Dabar vėl į subinę autobusiukas įvažiavo ganėtinai stipriai, jei ne kablys, gal ir aš nebedalyvaučiau jau klube, draudimas pasiūlė beveik keturis, žiūrėsim kiek išsimušim.

JGaris

sveiki norejau pasiklaust,kas daugiau nusimanot kainose,pas mane draudimas PZU kasko europinis keicia viska naujomis detalemis,ir nesenai suskaldziau priekini buferi,ne visa,bet galima sakyt kampa vairuotojo puses,priesrukinis nesuskilo,bet vos laikosi ant vieno varzto apdaila visa sutrupejo,posparnis irgi i gabaliukus,tai draudimas nusprende,kad keist nauja buferi ir posparni reik,tai siandien gavau maila,kad priskaiciavo 1300 ir klausia ar as sutinku ar ne,esu ne lietuvoj tai sunkoka greit suieskot kiek kas kainuoja gal kas patars ar cia normali suma ar ne,uzdirbt nieko is ju nenoriu noriu tik,kad paciam nereiktu damoket.

AVENSIS D4D CHIP

CitataJGaris parašė:
sveiki norejau pasiklaust,kas daugiau nusimanot kainose,pas mane draudimas PZU kasko europinis keicia viska naujomis detalemis,ir nesenai suskaldziau priekini buferi,ne visa,bet galima sakyt kampa vairuotojo puses,priesrukinis nesuskilo,bet vos laikosi ant vieno varzto apdaila visa sutrupejo,posparnis irgi i gabaliukus,tai draudimas nusprende,kad keist nauja buferi ir posparni reik,tai siandien gavau maila,kad priskaiciavo 1300 ir klausia ar as sutinku ar ne,esu ne lietuvoj tai sunkoka greit suieskot kiek kas kainuoja gal kas patars ar cia normali suma ar ne,uzdirbt nieko is ju nenoriu noriu tik,kad paciam nereiktu damoket.
jeigu kalba eina apie 250 avensi tai bamp.kitajskas naujas apie250 lt šrote originalas apie 300lt kitaj rukas apie 90 lt posparnis kitaj iki 50lt,tai gal geriau i servisa varyt,ir jeigu auto nesenas tai i atstovybe

JGaris

Auto 2006 metu 8 men,kazkaip tu kitaisku nesinori det skambinau i mototoja tai naujas 1200,posparnis 300 tai pagalvojus buferio dazymas dar kokie 150-200,tai jau mazdaug 1700,idomu pagal kokias kainas jie tas samatas draudimuose sudarineja,pagal kinietisku ar pagal srotu kainas,nes pagal ju samata tai nelabai is parduotuves nupirksi

AVENSIS D4D CHIP

CitataJGaris parašė:
Auto 2006 metu 8 men,kazkaip tu kitaisku nesinori det skambinau i mototoja tai naujas 1200,posparnis 300 tai pagalvojus buferio dazymas dar kokie 150-200,tai jau mazdaug 1700,idomu pagal kokias kainas jie tas samatas draudimuose sudarineja,pagal kinietisku ar pagal srotu kainas,nes pagal ju samata tai nelabai is parduotuves nupirksi
tai sakai nenoriu grynuju noriu atstovybeje tvarkytis,kada siulo grynuosius tai samata 1,5-2kartus mažesne buna.