Toyota Yaris Verso turėtojai :)

Pradėjo DDarius, Spalis 12, 2017, 13:11:21 PM

« ankstesnis - sekantis »

DDarius

Sveiki visi,
Noriu paklausti ar klube yra turinčių tokių aparatų  :) Įsigijau ir aš būtų įdomu padiskutuoti ir pasidalinti informacija  :)

robertas1993

Citata iš: DDarius Įrašytas Spalis 12, 2017, 13:11:21 PM
Sveiki visi,
Noriu paklausti ar klube yra turinčių tokių aparatų  :) Įsigijau ir aš būtų įdomu padiskutuoti ir pasidalinti informacija  :)

labai talpus automobilis nors isoriskai apgaulingai atrodo.. negendantis tik megsta rudyt :)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

DDarius

Talpus tai tikrai  :) Dėl rūdžių sutinku, pats galvoju, ką čia su dugnu padarius.

Gmc

Citata iš: DDarius Įrašytas Spalis 12, 2017, 21:48:27 PM
Talpus tai tikrai  :) Dėl rūdžių sutinku, pats galvoju, ką čia su dugnu padarius.
Antikorozini :)

DDarius

Dabar ties tuo dirbu, renkuosi informaciją, kas geriau, kur geriau  :) Gal klubiečiai turi kažkokių rekomendacijų? kas, kur, už kiek?  :)

Gmc

As dariausi pilną Krown. Ar geras matyt galėsiu papasakoti bent po metų :)

mindkuzm

Citata iš: Gmc Įrašytas Spalis 13, 2017, 13:17:50 PM
As dariausi pilną Krown. Ar geras matyt galėsiu papasakoti bent po metų :)

Vasarą dariau dinitrola, pasmirdėjo savaitę, toliau ok.. Crowna po metų turbūt kartot reiks? Su dinitrolu jei viskas gerai padaryta ir laiku, tai manau ilgam.

DDarius

Aš ir kažkaip link Dinitrol linkstu. Kur dareisi, kiek pinigų?  :)

Gmc

Citata iš: mindkuzm Įrašytas Spalis 13, 2017, 15:31:47 PM
Vasarą dariau dinitrola, pasmirdėjo savaitę, toliau ok.. Crowna po metų turbūt kartot reiks? Su dinitrolu jei viskas gerai padaryta ir laiku, tai manau ilgam.
Taip, rekomenduojama po 12-14mėn kartoti dugną. Dėl to, ka rinktis daug diskusijų yra, tai kiekvienas renkasi tai, kas jam atrodo geriau.

slashas

Citata iš: Gmc Įrašytas Spalis 13, 2017, 18:13:14 PM
Taip, rekomenduojama po 12-14mėn kartoti dugną. Dėl to, ka rinktis daug diskusijų yra, tai kiekvienas renkasi tai, kas jam atrodo geriau.
Turiu dinitrol, po septynių metų dar nereikėjo kartoti ;)

DDarius

O tai rimtas reikalas tada Dinitrolis  :)

slashas

Citata iš: DDarius Įrašytas Spalis 14, 2017, 22:27:50 PM
O tai rimtas reikalas tada Dinitrolis  :)
Taip tik jis brangesnis dvigubai nei krown, man visas dugnas ir slenksčiai prie lito 700lt kainavo.

DDarius

Citata iš: slashas Įrašytas Spalis 14, 2017, 22:31:44 PM
Taip tik jis brangesnis dvigubai nei krown, man visas dugnas ir slenksčiai prie lito 700lt kainavo.
Bet jei laiko tiek tai kaina tada to verta  :)

DDarius

Dabar dar vienas klausimas iškilo. Šiandien pastebėjau, kad aušinimo šlanga kieta ir užgesinus variklį prasukus propkę bakelio nemenkas spaudimas. Čia taip normalu? :think: Viskas lyg ir normaliai, šyla, nieko įtartino nepastebėjau. Variklis 1,4 D

robertas1993

Citata iš: DDarius Įrašytas Spalis 14, 2017, 22:36:01 PM
Dabar dar vienas klausimas iškilo. Šiandien pastebėjau, kad aušinimo šlanga kieta ir užgesinus variklį prasukus propkę bakelio nemenkas spaudimas. Čia taip normalu? :think: Viskas lyg ir normaliai, šyla, nieko įtartino nepastebėjau. Variklis 1,4 D

vezk i servisa savo auto tegu patikrina ar nera ismetamuju duju ausinimo sistemoj :)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211