Prius VSC + raudonas trikampis su sauktuku + geltonas apskritimas su sauktuku

Pradėjo Kestutis29, Spalis 18, 2017, 18:24:30 PM

« ankstesnis - sekantis »

MindaugasB

Idealus taxi automobilis, kai reikia taupyti eurus ir neskubeti vaziuoti, kad skaitliukas suktusi :D Offtopic: Man ypac patinka tie taksistai, kurie naktimis kai veza girtus keleivius mazina greiti pries kiekviena zalia, kad vdrug pagautu ant mirksincios ir reiketu sustoti prastoveti viena sviesofora :D zinai, susisuks ten papildomi 20 cnt seniuk!
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Gmc

Citata iš: slashas Įrašytas Spalis 24, 2017, 17:15:53 PM
Aš tokį turiu, tai irgi žinau, kad tai pecie of shit dinamikos atžvilgiu, bet mieste idealus automobilis.
Butent! Tikras geras ir ekonomiskas miesto automobilis, kuris naudoja mazai kuro. Visiskai sutinku!

LM

Kažkaip vis teigiama kad Prius miesto automobilis? Čia dėl ekonomijos ar dėl garso izoliacinių savybių minusų?
Nežinau kaip čia yra, bet mieste važinėjančių sąnaudos 6-7l/100km? Čia tik mano pastebėjimas. Jiegu neteisus -pataisysit.
Aš daugiau važinėju užmiestyje nuo A iki B sąnaudos vidutinės buvo 5-5,2l/100km.  :think: Duotuoju momentu nuvažiavau 633km, vidutinės 4,8l. :think:
Mieste jeigu važiuosi trumpai, su neįšilusiu auto tikrai nebus jokio taupymo. Jiegu dau maliesi po miestą taip. Reikia picas vežiot ar turistus :D
Dėl garso izoliacijos.
Aš galvojau, kad girdisi motoro garsas. Bet kiek jis girdisi? Kai lenki, kai į kalną spaudi? O daugiau aš jo negirdžiu. Normaliai jeigu važiuoji tolygiai. Gal truputį priekurtis  :D
Pašalinių garsų slopinimui tam yra radijas ar magė  :D :D Japoniškų auto visų skardos plonos ir garso izoliacija galėtų būti geresnė.
Dėl garso izoliacijos ar keliamo triukšmo daugiausiai kalba ir diskutuoja žmonės kurie dažnai patys pasirinkę dyzelį- traktoriaus ir fūros "pusbrolį"... :D

slashas

LM pasiimk honda jazz ir tau užmiestyje tiek pat valgys arba tas pats yaris ar auris... išvis betkoks tokio litražo auto panašiai kuro sutartos užmiestyje, bet va mieste priusas turi pranašumą kuro atžvilgiu. Kai koks 1.6 variklis valgo 10ltr kuro, o prius 6, tai skirtumas akivaizdus.
Dėl garso izoliacijos, tai tamsta matyt nevažiavote su auto kuriame ji yra, nes pas priusa jos nėra, į įkalnę ar lenkiant girdi variklį lyg jis pas tave salone stovėtų, o važiuojant pastoviu greičiu girdisi viskas aplinkui, kelio danga, padangų triuksmas ir net vėjo gūsiai, o tas nemenkai erzina ilgoje kelionėje, pas mane net teko veidrodėlių apačioje varžtų angas uždengti, nes švilpimas atsirasdavo nuo kažkur 80km/h :)

LM

:D :D kodėl yaris ir auris? O kodėl ne corola? :D
Lyginam panašaus sorio kategorijas  :-).
Jo "variklis beveik salone". Bet paskui "grįžta į savo būdą" ;)
Nežinau, man kažkaip labai neužkliūva ta garso izoliacija  :think:
Prieš perkant Prius tikėjausi kažko baisaus dėl garso izoliacijos, bet nėra taip baisu.
Turėjau passatu dyzelių, benzinų, vectra benzas. Turiu mazda 6 D, visų pasmerktą ir nurašytą auto  :D. Geras auto tik rūdija... kad neprišnekėjus. :think:
Negyvenu aš mašinose. Važiuoju kur reikia ir tiek. Taip sakant priemonė. Per dieną tiek to triukšmo būna, kad kartais apsidžiaugi atsisėdęs ir užtrenkę auto dureles. Varai namo. Su Priusu be garso izolkės :-) :-)
Apie kokio lygio triukšmą mes kalbam. Žoliapjovė skleidžia 90-100 dB. Kolegų pašnekėsys-diskusija apie 60dB. Laukuose vėjukas ar lietus ir bus kokia 50-80dB.
Kitas miega prie įjungto teliko, o kitam ir kuždėjimas 25-30dB trukdo.
Mus supanti aplinka yra triukšminga pati savaime, ypač meistai. Apie išsivadavimo nuo triukšmo reiktų pagalvoti, bet kad kol kas tai neralu :-) :-) :think:
Gal mes labai aukštus reikalavimus keliam? ;)

LM

Kęstuti 29, kaip tavo auto? ;)
Mes jau buvom ją išardę "ant dalių" ;) o tu sau birzgi lyg niekur nieko?  ;)

Bemsas

Citata iš: LM Įrašytas Spalis 25, 2017, 10:59:14 AM

Mus supanti aplinka yra triukšminga pati savaime, ypač meistai. Apie išsivadavimo nuo triukšmo reiktų pagalvoti, bet kad kol kas tai neralu :-) :-) :think:
Gal mes labai aukštus reikalavimus keliam? ;)

Tiesiog Toyotoje beveik nera skirtumo ar langas atidarytas, ar uzdarytas - triuksmas is gatves praeina beveik vienodai. Magistraleje prie didesnio greicio irgi. Mercedes uzdarius durys tu tiesiog isjungi visus isorinius triuksmus ir atsirandi tylumoje. Ypac W222 kebule. Kogero tyliausias serijinis automobilis.

slashas

Man po audi su dvigubais langais toyotos yra karietos garso izoliacijos atžvilgiu, neiškentėjau ir avensį apklijavau garso izoliacija, o dugną padengiau antikoroziniu, dabar jau pakenčiama. Galvoju panašią procedūrą priusui padaryti, va tada mieste išvis kaifas bus, o gal net ir užmiestyje jau galima bus važiuoti. Aš kai praleidžiu apie dvi valandas kasdien kamščiuose ir dar važiuojant su reikalais gaunasi ir daugiau, tai man nors mašinoje norisi pabūti tyliai, net grotuvo nejungiu kartais.

LM

Kada pašnekovas atostogavot? Ar šiap ilgiau silsėjotės :-) Matomai senokai arba nepakankamai  ;) Nuolatinis skubėjimas, stresas, reikalai, žmona ir vaikai rėkia :-) :-) Daug visokių išorinių dirgiklių ir da ta mašina skarbė :-) :-)
Va kodėl mums norisi tylos ir ramumos... :think:
Mersai tai yra mersai. Su "senukais" teko važiuoti, labai minkštos mašinos. Mašina turi masės.
Garsus slopina masyvios konstrukcijos. Vokiškų auto storos skardos. Pridėta "paralončikų" ir kitokių izoliacinių priemonių.
Priusas ne tuos uždavinius sprendė? Jiems tas triukšmas anoj vietoj? Ar jiems japonams tas neaktualu? Kažkaip nebūdinga japonams? Jie mėgsta ir žino kas yra gerai ir kokybiškai? Jie techninius sprendinius atlieka tobulai. O garso izoliacija... ;) ... et ta izoliacija fasadčikų reikalas  ;)
O kaip nauji Prius'ai ir prasta izoliacija?
O kur antikorozinį ir kokį darėt avensiui? Kaip kokybė? Aš ir galvoju apie tokį reikalą priuseliu atlikti.

slashas

Japonai dešimtmečiu nuo vokiečių atsilikę automobilių technologijose, tik va hibrido turi gerą know how, o toliau tik verkti ;)
Antikorozinį darau tik dinitrol.

LM

Man toyota buvo svajonių auto, bet vis klausydavau gudresnių patarimų: pirk volvagenus, tai tikra kokybė. :think:
O dabar išeitų , kad toyota visiškai prastas auto... :think:
Vyrai, ką jūs kalbat šioje šventoje vietoje ir dedat ant toytos?  ;)

Gmc

LM>Viskas priklauso nuo prioritetų. Man mano Toyotos labai patinka, nes atitinka mano poreikius. Aš galiu susitaikyti su prastesne garso izoliacija, nes visa kita mane puikiai tenkina.

LM

Gmc, palaikau.
Aš apie toyotas girdėjau tik gerus atsiliepimus. Net tik kas jas turi, bet kas ir prekiauja, perparduota.

Bemsas

Logika paprasta - Toyota maziau genda (cia ne apie dyzeli :D ), nes paprastesne konstrukcija jos. Kuo maziau detaliu mechanizme - tuo jis patikimesnis. Kad ir kokios detuves dangteli paimkim : Toyotoj atba atvira nisa be dangtelio, arba tas dangelis padarytas tik su paprasciausiai vyriais. Paimkim kokia vokiska masina ? Tas dangelis stoves toks, kad ant jo paspaudus jis LETAI atsidarys, nes ten stovi visas mechanizmas su spyruoklem, kuris aisku gali sugesti :D Vaziojant per duobutes Toyotoj tas dangelis sokines ir barskes - vokiskoj masinoje toje vietoje bus tyla. Ir taip visur yra.

Gmc

Sutinku su bemsu visiškai, bet man dar svarbu ir tai, kad ne visų tų pridėtinių verčių ir funkcijų man reikia, kurias vokiečiai prigamina.
Pvz Passat el.rankinis (Ok, naujesnės kai kurios EU Toyota irgi tai turi) - kurio dėka passat du kartus ant tralo važiavo į servisą :D