Prius VSC + raudonas trikampis su sauktuku + geltonas apskritimas su sauktuku

Pradėjo Kestutis29, Spalis 18, 2017, 18:24:30 PM

« ankstesnis - sekantis »

Kestutis29

Sveiki taigi nupirkau prius II 2004m, pirkimo metu man paske yra klaidele tas trikampis istrinsi ir viskas bus ore, nutryne bet vistiek atsiranda ir jau taip kelis kartus, ir kodel jis butent atsiranda su VSC + geltonu apskritimu su sauktuku, vadinas kazkas su tuo susije gal, nes sian po istrynimo viskas ok buvo, po to sedau  i masina uzvedziau niekur nevaziavau nieko ir turejau sita geri esat susidure kokios nuomones patarimai? gal nuvaryt i TOKVILa oficialu ir tegu pravaro issiaiskina tikrai kame beda nepagailet pinigu? lauksiu komentaru padekit man sirdi skauda :D

Venza

Nuvaryk pas pardaveja kuris sake,kad istrinsi ir viskas bus ok ir tegu istrina arba masina jam grazink.
Sventas tavo naivumas  :goodboy:
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Kestutis29

Venza

Tai tuo patogiau,zinai kur ji rast jeigu pazistamas.Ar cia taip sutaret,kad jeigu pazistamas,tai galima ir apgaut?
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

slashas

Citata iš: Kestutis29 Įrašytas Spalis 18, 2017, 19:24:48 PM
Na sitas variantas nlb man kuo padeda :D ten buvo ale pazystamas
"geras" vadinasi pažįstamas su rimtu gedimu auto  įkišęs... šauktukas pas prius yra rimtas gedimas, VSC užsidega nes atjungia praslidymą, bet tai visiškai nesusiję. Reikia bent klaidos kodą sužinoti...

Kestutis29

Na zinot kaip su tais pazystamais na bet cmon gal nieko rimto chebra :D mano klasioko buvusio dede ten perekupas gariunu, neturetu manau pusbroliui kist levos masinos nugaisusios na ziuresim, o siaip ka manytumete jeigu nepagaileciau pinigeliu nzn kiek ten 50-80 eu ir i oficialu TOKVILA tegu jie ja prachekina kaip ir kas viska ?

slashas

O tai niekas neturi, kad ir kokio obd skanerio klaidas praskanuoti pradžiai?
Ateičiai, perekūpai giminaičių neturi.
Įtariu hibridinės pavaros gedimą, pradžiai padėdavo klaidų nutrinimas nes dar kažkiek funkcionavo, bet davedei iki visiško gedimo.

bladas

augisz

Man tai toks vaizdas, kad is paskutiniu santaupu pirkta auto, jeigu ramia sirdim su klaidom pirkta. Bent pradziai issiaiskint reikejo del ko jos, o paskiau trint.

Bemsas

O gal ten nieko baisaus ta lempute. Gal uztektu tik baterija hibridine pakeisti :D

Fatmann

Citata iš: Bemsas Įrašytas Spalis 19, 2017, 08:31:23 AM
O gal ten nieko baisaus ta lempute. Gal uztektu tik baterija hibridine pakeisti :D
Pritariu.
99 procentai, kad baterija. Net klaidos kodą galiu numanyti - P0A80 :D

LM

Sveiki,
Veteranai galėtų patarti, o nekomentuoti kaip žmogui pasielgti? ;)
Venzo gerai sako, reiktų šnekėti su tais "giminėm-pardavėjais". Jeigu taip yra tai matomai, kad žinojo apie rimtas problemas ir pardavė?
O kaip kainoj atsispindėjo? Jeigu mokėjai ~2000 EUR, tai gal ir nieko. jiegu mokėjai~4000 EUR, tai apgavo "giminės". Ar pirkimo pardavimo sutartį pažymėtos pastabos, kad auto su defektu? Jeigu ne, tai tuos vyrukus galima "paspausti" ir rimčiau.
Nesinori konfliktuoti, bet taip išeina jeigu tylėsi, tai remontuotis teks pačiam.
1. Reiktu diagnostikos ir išvadų kas per bėdos.
2. Jeigu išlaidos nėra baisios nuryji, karčia piliulę, susiremontuoji ir važiuoji.
3. Jiegu diagnostika sako, kad laukia didelės išlaidos, kalbi su "giminėmis" kaip sprendžiam problemą.
O sprendimas toks: aš jums Prius'ą o jūs man mano pinigus. Jiegu ne tai, tai jie turės tau atiduoti pinigus ir dar teismo išlaidas kompensuoti.

Bemsas

Citata iš: LM Įrašytas Spalis 19, 2017, 11:08:47 AM

O sprendimas toks: aš jums Prius'ą o jūs man mano pinigus. Jiegu ne tai, tai jie turės tau atiduoti pinigus ir dar teismo išlaidas kompensuoti.

Ka tu paduosi i teisma, jei "pats pirkai is vokiecio uz 1000eur" ?

LM

:think:
Jo tokiu atveju blogai. Lyg supratau, kad tas auto važinėtas čia.
Bet jeigu draugai ar giminės tai neturėtų dingti į krūmus.

1. Jeigu užsiima auto prekyba tai turėjo žinoti , kad gedimas gali būti rimtas.
2. Įprastiniuose auto signalinių lempučių žibėjimas dar nereiškia labai rimtų bėdų, na gal raudona tepalo lempikė... Bandykim galvoti kad pats pardavėjas nenunuotokė koks gedimas gali būti...
3. Jeigu jau taip, tai dar sąžinės turintis pardavėjas turėtų kažkaip prisidėti prie šio reikalo sprendimo.
4. Arba parduoti į "minusą" ir vėl nusipirkti ne duok die tokią pat bėdą.
5. Jeigu viskas atpuola, tai reikia remontuoti ir vsio. Kainuos, ką jau čia padarysi. Nors dar gal ten nėra taip baisu kol nenustatytas tikrasis gedimas..?

slashas

Tai priuse raudonas šauktukas, tas pats kas raudona tepalo lemputė, blogai!