Prius VSC + raudonas trikampis su sauktuku + geltonas apskritimas su sauktuku

Pradėjo Kestutis29, Spalis 18, 2017, 18:24:30 PM

« ankstesnis - sekantis »

LM

Sveiki,
Gal žmogų per daug prigūzdinot? :think:
1. Ar auto užsiveda ir galima važiuoti?
2. Ar cirkuliuoja inverterio aušinimo skystimas raudonas? Užvestam auto galima pasižiūrėti.
2. Ar girdisi už galinės sėdynės pašaliniai garsai, ventiliatoraius užimas ir pnš.? Jeigu ūžia ventiliatorius tai kaista baterija ir tada jau blogai.
3. Ar pakankamai įkrauta 12V baterija? Galima patikrinti ekranėlyje atlikus tam tikrus "būrtus" arba su testeriuku.
4. Ar viskas tvarkoj su stabdžais? Su parkavimo stabdžiu.

slashas

Citata iš: LM Įrašytas Spalis 20, 2017, 09:09:30 AM
Sveiki,
Gal žmogų per daug prigūzdinot? :think:
1. Ar auto užsiveda ir galima važiuoti?
2. Ar cirkuliuoja inverterio aušinimo skystimas raudonas? Užvestam auto galima pasižiūrėti.
2. Ar girdisi už galinės sėdynės pašaliniai garsai, ventiliatoraius užimas ir pnš.? Jeigu ūžia ventiliatorius tai kaista baterija ir tada jau blogai.
3. Ar pakankamai įkrauta 12V baterija? Galima patikrinti ekranėlyje atlikus tam tikrus "būrtus" arba su testeriuku.
4. Ar viskas tvarkoj su stabdžais? Su parkavimo stabdžiu.

LM

Jo teisingai  ;)
Pas mus LT forumuose tai ir  sprendžia problemas  ;)
Aš tiki siūlau ką žmogus elementariai galėtų pats pasižiūrėti. Bent pabandyti.
Gal turi minčių kaip nuotoliniu būdu prisijungti prie Priuselio?
Būtų geras būdas pagėlbėti "altruistiškai"... ;)

Venza

Siuolaikinems masinom yra vienintelis budas: prisijungt prie diagnostikos kompo.Toliau,kai zinomi klaidos kodai,galima ir su krikstolo rutuliu burt  :-]
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

slashas

Mes čia daugiau dalyvaujame nei automobilio savininkas, nepersistenk LM ;)

Kestutis29

Na nzn nuvariau pas meistra nes ten dar ir siaip daug ka tvarkyt reikejo, gumas uzdejo ziemai nes amortikai priekiniai nuogi buvo pries salnas, zvakes pakeite 4 nes sukepusios sake ziaurios buvo jos, dar pakeite tuos dbr nesijuokit nes as dar zalias neaptarnaujamus tepalus greiciu dezes ar ko ten zodziu tos vietos kur oficialiai jie nekeiciami, na ir sutvarke ta klaida klaidos tos tvarkymas kainavo 100 eu sakau tai kas buvo jis man tiesiogiai neatsake sake komercine paslaptis cirkas zodziu, na bet as kitu klausimeliu kiek suprantu is cia esanciu turit jus priusus antrukus kaip maniskis ale bent jau kai kurie gal baterija pakomentuotumet, pvz as lyg ir pastebiu kad mano baterija daznai patampa zalia good or bad ? na va pvz sedejau sian su panele masinoje baterija buvo paraudonavus jau tada variau namo ir ~ per 20 min atlekiau iki namu ir ji zalia patapo, kartais buna aisku tiksliai kitus kart kneskaiciuodavau, bet 5-10 min ir ji tampo is melynos arba raudonos zalia trumpam aisku bet tampa, tai normalu ? nesmerkit del mano nezinojimo daug darbu dbr mazai laiko dirbu ir pan tai kolkas neatrandu galimybes viskuo pats pasidomet, nuraminkit arba ispekit kad reik tikrint ta baterija o gal pasiulysit kur patikrint kad man tikrai pasakytu gera baterija ar ne  ir kiek toks malonumas galetu apseit vilniuje veiksmas

Bemsas

Geras meistras. Paeme 100eur, bet negali pasakyti uz ka. Gerai kad tik 100, kita karta paims 500 :) Gal lempute tik raudona spidometre atjunge - vat ir visa paslaptis :)

Eddie8664

Man ta "komercinė paslaptis" kažkaip irgi nerimtai pasirodė, atrodo, kad kažkokiu būdu apgavo, jei nepasako ką darė.

bladas

Kestuti dbr vsks bus tau ok nszn ta batarke jei zalia tai good jei  raudona tai bad nesiparink del maskes geriau su panom pasitoosink jei ka rasik cia tau visi pades good luck

LM

:think: uz remonta brangu ar pigu ? Svarbu sutvarke prblm. Darbo gal buvo uz 10 o kad zinojo kaip sutvarkyt 90 eur  :goodboy:
Kolega gerai sako vaziuok su savo auto ir nestresuok kad gal kazkas kazkada suges  ;) pats sakai kad ir taip turi reikalu. Kai suges tada galvosi . visa kapela pergyveno del tavo auto o viskas nebuvo taip tragiskai. Raudonas trikampis su sauktuku ne visada reiskia big problem.  Kai uzvestas priusas kai D padetis atidaryk vairuotojo dureles ir gausi signala su raudonu trikampiu  :think: pas japonus negalima taip daryti...

Kestutis29

Jus man apie ta baterija daugiau papasakotumet, kuris isvis is cia esanciu turi priusa 2 ? :D

Kestutis29

slashas

Citata iš: Kestutis29 Įrašytas Spalis 22, 2017, 15:38:56 PM
Tai ponas daznai matai pazaliavusi batarke? kai pavaziuoja po keliu min tampa vel melyna ?
Aš dažniau matau mėlyną nei žalią, nes važiuojame tik mieste.

Kestutis29

Ne tai faktas melyna as skaityk pastoviai matau bet beveik kas diena ir zalia pamatau jus ne ?