Prius VSC + raudonas trikampis su sauktuku + geltonas apskritimas su sauktuku

Pradėjo Kestutis29, Spalis 18, 2017, 18:24:30 PM

« ankstesnis - sekantis »

Gmc

Uzmiestyje ekonomija veikia, jei nelakstant vaziuosi daug nuo kalnu, tuomet kazkiek hibridas pades :) Uzsidek 130-140 pilota ir eco baigiasi :D
Del rovimo is vietos irgi keistai skamba. Mes apie 1,5 varikli? Nes tas man isvis nevaziuoja, jis tik ramiam eco judejimui.
1,8 jau geriau. O is vietos traukia tik highlander hybrid/lexus rx, nes ten 200kw :D

Bemsas

Nezinau, kaip vazioja PRIUS II, bet YARIS 2017m 1.5 Hibridas nevazioja VISISKAI. Bukesnes masinos neteko matyti.

slashas

Citata iš: Bemsas Įrašytas Spalis 24, 2017, 10:12:25 AM
Nezinau, kaip vazioja PRIUS II, bet YARIS 2017m 1.5 Hibridas nevazioja VISISKAI. Bukesnes masinos neteko matyti.
Yaris važiuoja blogiau nei prius 2 ;)

LM

Auto pilotas užmiestyje man pasiteisno, bet greitis 98-102k/h. Geriau "nei su koja" ;)
Bet kažkaip atvėsus orams piloto atsisakiau, kelias dienas užsipylęs naujai baką benzo ir nunulinęs sąnauads pavažinėjau, pamačiau kad ženkliai suprastėjo rezultatai. Su drebančia koja man geriau gaunasi. ;). Nuokalnę gerai išnaudoti, bet jeigu reikia vėl grįžti tai jau gaunasi ir į įkalnę...
Dėl rovimosi iš vietos.
Taip II Prius 1,5l. Turėjau progos "susigrumti" su 2l passat dyzelis 2013m, su senesniais dyzeliniais passat 1,9l , su BMV modeluiko nepamenu. Mes laimėjom. Niekingai smulkios, pergalytės, ir labai retos bet... ;) Nesistengiu dalyvauti tokiuose "šou", bet kartais... :D
Audi Q7... ilgai neištempiau, paliko škn... (wow) Nu bet Q7...
Manau ne variklyje esmė, o sakyčiau pavarų dėžėje, jos perdavime. Su mechaninėm dėž. berniukam nėr vilčių.
Dėl aplenkimo ir kažkaip neturiu problemų, ypač jeigu baterija "artipilnė" viskas normaliai veža 1,5l vidasu degimas + elektrinis motoras mačija. Galia jau ne 57kw, bet gal 85kw, gal nesumeluoju labai.
Tik pasikartosiu veiksmas LT, ne fokiškam autobame. Greičiai atitinkami.
Dar neteko aplenkti 150km/h važiuojančiu kitų auto, kažkaip man jie netrukdo  :D

Gmc

Aš kalbu tik faktais:
Toyota Prius 0-100 yra 10,9sek
VW Passat 2013 2l dyzelis 8,5-10sek priklausomai nuo galios
Tiesiog...

augisz

Pridesiu truputi savo faktu - Mazda 6 2.3 122kw raso guglej 8.6(9)s, bet knygoj kur buvo su auto buvo 10.2s (su diagnostika testavom kelyje tai taip ir gavosi 10-10.3s). Oponentas BMW e91 320d cipuotas 144kw. Pagal gugle stock turetu buti 8.3s. Sukimo momentas 330Nm, mano 207 pagal gugli.

Klausimas - kodel nepasikroviau malku pries dyzeli ir dar cipuota, jeigu as dujomis vaziavau (dujos ne mechanines caro laiku), mazesnis sukimo momentas bei maziau galios?

slashas

Citata iš: Gmc Įrašytas Spalis 24, 2017, 12:41:41 PM
Aš kalbu tik faktais:
Toyota Prius 0-100 yra 10,9sek
VW Passat 2013 2l dyzelis 8,5-10sek priklausomai nuo galios
Tiesiog...
Tai passatas iš galo stovėjo vienpusiame kelyje

Gmc

Citata iš: augisz Įrašytas Spalis 24, 2017, 13:26:44 PM
Pridesiu truputi savo faktu - Mazda 6 2.3 122kw raso guglej 8.6(9)s, bet knygoj kur buvo su auto buvo 10.2s (su diagnostika testavom kelyje tai taip ir gavosi 10-10.3s). Oponentas BMW e91 320d cipuotas 144kw. Pagal gugle stock turetu buti 8.3s. Sukimo momentas 330Nm, mano 207 pagal gugli.

Klausimas - kodel nepasikroviau malku pries dyzeli ir dar cipuota, jeigu as dujomis vaziavau (dujos ne mechanines caro laiku), mazesnis sukimo momentas bei maziau galios?
Galimos problemos:
1. Klaidingi techininiai duomenys
2.Automobilio būklė
3.Vairuotojas
Viskas paprasta :)

slashas

Man važiuojant su priusu atrodo, kad visi su manimi lenktyniauja, nes tiesiog aš velkuosi, tai kai pats paspaudi ir aplenki kokį passatą kuris tiesiog įsibėgėja tai nėra "padarymas" :) priusas nedažnai žalioje baterijos būsenoje būna, o jei violetinė tai tragedija, buka mašina, lyg kas "turba" nuėmė :)

LM

Tos lenktynes tai juokas. Daug niuansėlių, kaip pavyskta sustartuot :-) Tai nėra kažkokia taisyklė. :-)
Pavyskta ir tiek. Jiegu lyginsi parametrus, tai viskas matosi. Bet gatvėj būna visaip. Kas ko tikisi iš auto. Jeigu reikia prasinešti per stoteles renkamės ir atitinkamą auto. Jeigu norisi kažko naujo renkamės teslą :-)
Prius kaip Meilutytė, gerai startuoja, o paskum... :D

Taip kartais ir aš pajuntu tokių pridusimų. Bet taip būna, kad šaltas auto, o reikia spustelt.
Mane ir visi lenkia, kaip pro stovintį kartais pralekia... o žiū startuolis po keletos minučių prie šviesaforo stovi ir manęs laukia :-) :-) Gal žmonės skuba, jiems labiau reikia ir pnš.
Kol nesugedo man patinka Prius :-) :think:

slashas

Man irgi patinka, tik su sąlyga, kad nereikės už miesto važiuoti, dėl garso izoliacijos kurios nėra, variklio triuksmo ir variatoriaus darbo važiuojant į įkalnę, kriokia kai reikalas :)

MindaugasB

Citata iš: slashas Įrašytas Spalis 24, 2017, 15:33:48 PM
Man irgi patinka, tik su sąlyga, kad nereikės už miesto važiuoti, dėl garso izoliacijos kurios nėra, variklio triuksmo ir variatoriaus darbo važiuojant į įkalnę, kriokia kai reikalas :)

Nezinau ir nesidomejau ar identiskas variatorius stovi Highlanderyje XU20 kaip ir PriusII, bet kriokimo negirdziu (gal V6 uzgozia). Nes visuomet mane su PriusII vaziuojant i ikalne biesindavo tas vargo garsas.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

slashas

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Spalis 24, 2017, 15:40:10 PM
Nezinau ir nesidomejau ar identiskas variatorius stovi Highlanderyje XU20 kaip ir PriusII, bet kriokimo negirdziu (gal V6 uzgozia). Nes visuomet mane su PriusII vaziuojant i ikalne biesindavo tas vargo garsas.
Garso izioloacija, variklis kriokia, dėl variatoriaus darbo, ne pats variatorius.
Plius variklis galingesnis, jam nereikia tiek rpm galiai išgauti.
RX440h Pvz nesulyginamas su prius komforto atžvilgiu.

Gmc

Jūs kolegos jau nepykit, bet Prius 1,5 iki sportinės mašinos taip toli, kad.... ir eilinio 2l Passat TDI jis niekada neaplenks jei abu vairuotojai lenktyniaus.
Važiavau su tuo 1,5 Prius, tai žinau ką sakau.

slashas

Citata iš: Gmc Įrašytas Spalis 24, 2017, 15:59:38 PM
Jūs kolegos jau nepykit, bet Prius 1,5 iki sportinės mašinos taip toli, kad.... ir eilinio 2l Passat TDI jis niekada neaplenks jei abu vairuotojai lenktyniaus.
Važiavau su tuo 1,5 Prius, tai žinau ką sakau.
Aš tokį turiu, tai irgi žinau, kad tai pecie of shit dinamikos atžvilgiu, bet mieste idealus automobilis.