Prius VSC + raudonas trikampis su sauktuku + geltonas apskritimas su sauktuku

Pradėjo Kestutis29, Spalis 18, 2017, 18:24:30 PM

« ankstesnis - sekantis »

slashas

Citata iš: LM Įrašytas Spalis 29, 2017, 15:48:12 PM
:think: sakot reiktu pasikeisti? O filtro nekeitet? Ar jis nesikeicia kartu su karteŗio dangteliu?
Nelabai aš tokio mačiau, gal turi kodą?

Fatmann

Citata iš: LM Įrašytas Spalis 29, 2017, 15:48:12 PM
:think: sakot reiktu pasikeisti? O filtro nekeitet? Ar jis nesikeicia kartu su karteŗio dangteliu?
Nėra ten nei karterio dangtelio, nei jokio filtro.

slashas

Pas prius išvis unikalus variatorius, jis į diržinį net nepanašus, sakyčiau viena tobuliausių dėžių sukurtu.

Fatmann

Citata iš: slashas Įrašytas Spalis 29, 2017, 19:43:21 PM
Pas prius išvis unikalus variatorius, jis į diržinį net nepanašus, sakyčiau viena tobuliausių dėžių sukurtu.
Manau, kad "Toyotos" marketingistai prašovė, pavadindami transmisiją "e-CVT". Su įprastais CVT ten nėra nieko bendro, bet nieko apie jos sandarą nenusimanantys dažniausiai ją vadina variatoriumi. Geriau "Toyota" iš pat pradžių būtų likusi tik prie "Hybrid Synergy Drive" (HSD) arba "Power Split Device" (PSD).

Patikimumo prasme - taip, bene tobuliausia transmisija.

LM

Dabar nerandu info bet vienu metu jau ruosiausi keisti ir as dezej tepalus . Ieskodamas tepalo buvau rades kad  yra ir filtras ... Jus keitet tik tepala o filtras liko nekeistas.

slashas

Citata iš: LM Įrašytas Spalis 29, 2017, 20:31:41 PM
Dabar nerandu info bet vienu metu jau ruosiausi keisti ir as dezej tepalus . Ieskodamas tepalo buvau rades kad  yra ir filtras ... Jus keitet tik tepala o filtras liko nekeistas.
Koks filtras? Aš bent neradau kataloge jo...

Fatmann

Citata iš: LM Įrašytas Spalis 29, 2017, 20:31:41 PM
NĖRA. TEN. JOKIO. FILTRO.

LM

Nerandu kažkaip tos info. Buvau kažka radęs internetinėje krautuvėje. Filtras kartu su dangteliu.. :think: Dar net su meistreliu aptarėm... Jis konkrečiai Priusui nekeitęs bet kalba buvo apie filtrą.  :think:
Bet gal ir suklydęs būsiu. Atsiprašau, kad klaidinau plačiają visuomenę.  ;) 1000 atsiprašymų  (H-)
Video vaizdzeliuose nematyti, kad būtų iškrapštomas filtras. Tik išpylimas ir įpylimas.

LM

Radau info, kad dėžėj išleidimo varžtas su įduba ir magnetu. Turėtų sutraukti trinties šiukšles. Ar pas jus buvo kokių apnašų prilipusių ant išleidimo varžto? Jeigu yra metalo apnašų, tai trintis vyksta, ir kažkas dyla.  (H-)  :think: Ar tepalas tamsus buvo? (H-)

slashas

Citata iš: LM Įrašytas Spalis 30, 2017, 13:44:57 PM
Nerandu kažkaip tos info. Buvau kažka radęs internetinėje krautuvėje. Filtras kartu su dangteliu.. :think: Dar net su meistreliu aptarėm... Jis konkrečiai Priusui nekeitęs bet kalba buvo apie filtrą.  :think:
Bet gal ir suklydęs būsiu. Atsiprašau, kad klaidinau plačiają visuomenę.  ;) 1000 atsiprašymų  (H-)
Video vaizdzeliuose nematyti, kad būtų iškrapštomas filtras. Tik išpylimas ir įpylimas.
Kad ten net nėra dangtelio jokio... kažką jus ten sumaišėte...

slashas

Citata iš: LM Įrašytas Spalis 30, 2017, 13:54:09 PM
Radau info, kad dėžėj išleidimo varžtas su įduba ir magnetu. Turėtų sutraukti trinties šiukšles. Ar pas jus buvo kokių apnašų prilipusių ant išleidimo varžto? Jeigu yra metalo apnašų, tai trintis vyksta, ir kažkas dyla.  (H-)  :think: Ar tepalas tamsus buvo? (H-)
Nebuvo jokių drožlių, tik patamsėjas tepalas, kas yra natūralu, nes jis "dėvisi" ir "valo".

Fatmann

Taip, varžtas su magnetu. Mano beveik švarus buvo. Tepalas šiek tiek tamsesnis, bet vis dar raudonas. Specifinio kvapo nejaučiau. Kad ir kaip bebūtų, amerikiečiai atliko ne vieną tyrimą laboratorijoj ir visose tirtose Prius transmisijos alyvose buvo ryškūs metalo dalelių pėdsakai.

slashas

Citata iš: Fatmann Įrašytas Spalis 30, 2017, 14:54:54 PM
Taip, varžtas su magnetu. Mano beveik švarus buvo. Tepalas šiek tiek tamsesnis, bet vis dar raudonas. Specifinio kvapo nejaučiau. Kad ir kaip bebūtų, amerikiečiai atliko ne vieną tyrimą laboratorijoj ir visose tirtose Prius transmisijos alyvose buvo ryškūs metalo dalelių pėdsakai.
Tai kitaip ir būti negali, vistiek trintis vyksta ir jos neišvengsi... tas magnetas nebent kokioms didesnėms drožlėms, o ne mikro.

mielas

Vyrai,turiu pastabu.Paskaitykite temos pavadinima,nuvaziavot nuo kelio....
    O atgaivinant tema, zmonos Priuse 2007m uzsidege "kapela"lempuciu: kaireje raudonas sauktukas apskritime,desineja geltonas sauktukas apskritime ABS VSC
kol kas nepavyko aptikti priezasties tiesa ne viska dar istikrinau.Klaidu jokiu nepavyko nuskaityti.Mazdaug zinau ka reiketu patikrinti turiu gera serviso manuala,tik neturiu galimybes tai padaryti.
Butu klausimas gal kas galetumete patarti su kokia programa galima butu patikrinti ABS daviklius ir kita kas surista su siuo gedimu.Naudojau LM323 torgue programa,ten neradau.
   P.S. nustaciau kad buna kai kada ijungus POWER skas uzgesta,bet ijungus D uzsidega.

Bemsas

Elm adapteri mesk i siuksliadeze. Jis rodo tik bendras motoro klaidas. Techstream naudok programa.