Prius VSC + raudonas trikampis su sauktuku + geltonas apskritimas su sauktuku

Pradėjo Kestutis29, Spalis 18, 2017, 18:24:30 PM

« ankstesnis - sekantis »

Eddie8664

Citata iš: LM Įrašytas Lapkritis 03, 2017, 08:51:03 AM
Rimti vyrai bet kažkaip nerimtai žiūrit į problemą  :think:  ;)
Eddie, nesupyk, bet tu ruošiesi investuoti > 100eur, kad galėtumei pasižiūrėti ar ABS daviklis blogas? Suprantu, kad pats rankas turi, supratimą irgi. Ar negalima nusimti ratą ir testeriu patikrinti daviklį? Ar tikrai įsitikinęs, kad ABS daviklis kaltas? Gal ten viskas paprasčiau? o gal stabdžių kaladėles reiktų pasikeisti?  :think:  ;)
Na aš ne apie abs, o aplamai apie automobiių elektroniką, kuo naujesni automobiliai, tuo daugiau elektronikos, tuo dažniau pats gedimo nepatikrinsi be tinkamos įrangos. Aš nusiteikęs ir daugiau nei 100 eur investuot, kad nereikėtų dėl kiekvienos smulkmenos lakstyt į servisą, paprasčiau savam garaže pasikrapštyt :)

mielas

Citata iš: mielas Įrašytas Spalis 30, 2017, 21:42:13 PM
Vyrai,turiu pastabu.Paskaitykite temos pavadinima,nuvaziavot nuo kelio....
    O atgaivinant tema, zmonos Priuse 2007m uzsidege "kapela"lempuciu: kaireje raudonas sauktukas apskritime,desineja geltonas sauktukas apskritime ABS VSC
kol kas nepavyko aptikti priezasties tiesa ne viska dar istikrinau.Klaidu jokiu nepavyko nuskaityti.Mazdaug zinau ka reiketu patikrinti turiu gera serviso manuala,tik neturiu galimybes tai padaryti.
Butu klausimas gal kas galetumete patarti su kokia programa galima butu patikrinti ABS daviklius ir kita kas surista su siuo gedimu.Naudojau LM323 torgue programa,ten neradau.
   P.S. nustaciau kad buna kai kada ijungus POWER skas uzgesta,bet ijungus D uzsidega.
Nusipirkau VCI adapteri (kazkodel jis neveike su win 10 64bit,su 32bit veikia) suinstaliavau TechStream 12.10.019 nuskaiciau ABS parode klaidas:C1253 Hydro-Buster Pump Motor Relay ir C1345 Not Learning Linear Valve Ofset .Eisiu ieskoti kur ta rele randasi.Aciu Bemsui uz patarima.

slashas

Mini vci neskirtas su 64bit veikti, bet priversti įmanoma, Google rasi kaip ;)

Zaroliz

Aš pas save bandžiau, taip ir nepavyko su techstream 10, kai įsirašiau 12 versiją, tai jau iškart pradėjo veikti ant x64

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

mielas

Citata iš: mielas Įrašytas Lapkritis 04, 2017, 09:56:41 AM
Nusipirkau VCI adapteri (kazkodel jis neveike su win 10 64bit,su 32bit veikia) suinstaliavau TechStream 12.10.019 nuskaiciau ABS parode klaidas:C1253 Hydro-Buster Pump Motor Relay ir C1345 Not Learning Linear Valve Ofset .Eisiu ieskoti kur ta rele randasi.Aciu Bemsui uz patarima.
Deja problemos aptikti nepavyko,reles pasirode geros,teks kapstytis giliau.

Bemsas

Man atrodo reikes keisti ABS bloka. Pirma bandyk padaryti voztuvo inicializacija. Uzeik i ABS - Utility - ECB Utility. Pasirink Linear Valve Offset. Neliesk stabdziu pedalo 2 min.

Pries darant kalibracija butinai pasitikrink akumuliatoriu, kad neissikrautu kalibracijos metu. Ir su silpnu akumu nepavyks padaryti kalibracijos. Jei nepavyks atlikti kalibracijos - greiciausiai reikes keisti ABS bloka.

mielas

Citata iš: Bemsas Įrašytas Lapkritis 04, 2017, 19:54:40 PM
Man atrodo reikes keisti ABS bloka. Pirma bandyk padaryti voztuvo inicializacija. Uzeik i ABS - Utility - ECB Utility. Pasirink Linear Valve Offset. Neliesk stabdziu pedalo 2 min.

Pries darant kalibracija butinai pasitikrink akumuliatoriu, kad neissikrautu kalibracijos metu. Ir su silpnu akumu nepavyks padaryti kalibracijos. Jei nepavyks atlikti kalibracijos - greiciausiai reikes keisti ABS bloka.
Na ir man atrodo.kad bus cia rimtas reikalas.Pabandziau istrinti klaidas,tai C1253 ir kitos kurios buvo atsiradusios po reliu isiminejimo (matavau itampas kas ateina) issitryne. C1345 not learning linear valve offset liko.Bandziau daryti kalibravima is manualo trumpinant OBD 4-13 kontaktus nepavyko.Rytoj pabandysiu pagal tavo patarima.Dekui.

mielas

Citata iš: Bemsas Įrašytas Lapkritis 04, 2017, 19:54:40 PM

Bemsai,nepavyko rasti programoj kaip tai padaryti.Ar reikia irasyti butinai vin? As neivedinejau.Kai dariau active test ,rode;
1)System brake    Before
Regeneration cooperation   Before
ECB Selenoid (MC1);(MC2);(SSC)  visi OFF
Motor Relay 1 ;Relay 2   abu  OFF
Patern Activation  OFF       
ar taip turi buti,   dar kazkur  maciau ,kad rode ECB invalid.Gal dar galesit "paprotinti"

Bemsas

Nereikia ten VIN vesti. Prisijunk prie ABS bloko, ir punkte kaireje Utility bus ECB utility.

mielas

Citata iš: Bemsas Įrašytas Lapkritis 05, 2017, 16:40:06 PM
Nereikia ten VIN vesti. Prisijunk prie ABS bloko, ir punkte kaireje Utility bus ECB utility.
Spaudziu desine,Bemsai,viskas pavyko.Teko pasieskoti paskutines Techstreamo versijos nes kuria buvau instaliaves nebuvo Utility,dekui didelis,bus zmonai dziaugsmingas rytas,kai suzinos,kad viskas ok.

Bemsas

Pasiseke tau, kad nereikejo keisti ABS bloko. Buna nesidaro kalibracija - tada tik keitimas padeda :D Sutaupei pinigeliu. Ir manau supratai, kad originalios programos nepakeis jokios kitos :D

mielas

Citata iš: Zaroliz Įrašytas Lapkritis 04, 2017, 16:34:23 PM
Aš pas save bandžiau, taip ir nepavyko su techstream 10, kai įsirašiau 12 versiją, tai jau iškart pradėjo veikti ant x64

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
gal gali pasidalinti kokia tiksliai versija ir kokie draiveriai toj versijoj buvo pas tave? Man niekaip nepavyko suinstaliuoti,nors ir isbandziau beveik visus rastus budus,Gal mano turimi vci draiveriai ne tie? atskirai neradau niekur ju parsisiust,kad butu prie TechStream 12.20.024.O gal,kad pas mane win10 pro 64bit ir gavo pacius naujausius atnaujinimus?.Per google radau kaip daro,bet ten buvo kazkokie driver x64.

slashas

Su senais draiveriais sugrudau, kurie buvo kompakte, registrą pakoregavau ir tiek, veikia. Google tau padės, pilna temų apie tai ;)

Aivis77

Na ar radot sprendimą? šiandien ryte susidūriau su ta pačia problema, gal galit patarti ką daryti ar kur kreiptis?

mielas

Citata iš: Aivis77 Įrašytas Gruodis 04, 2017, 09:38:45 AM
Na ar radot sprendimą? šiandien ryte susidūriau su ta pačia problema, gal galit patarti ką daryti ar kur kreiptis?
Tavo skyde dega ne visai taip.Pradziai patikrink ar"rankinis stabdis"teisingai isjungtas.Jei gerai tada reikia nuskaitineti klaidas ir ziureti ka rodo,aisku ne visada jos pasitvirtina,bet jau buna aisku nuo ko pradeti ziureti.Antras veiksmas pabandyti jas istrinti,buna ,kad is keliu lieka tik viena tada aiskiau,ka toliau daryti.Vilniuje manau tau Bemsas galetu padeti,nes as kaune.