Ausinimo groteliu blokavimas

Pradėjo Kentros, Spalis 24, 2017, 14:21:32 PM

« ankstesnis - sekantis »

slashas

Citata iš: bioparo Įrašytas Spalis 27, 2017, 17:44:37 PM
o ka man patarsit kas nors ? :D
Pasižiūrėti ar atsidaro didysis aušinimo ratas kai 60c, tada bus aišku, kad termostatas pastrigęs atsidaręs.

LM

Bioporo patarsiu ne 18 o 20 ar 22 pasidaryti ir bus silta. ;) Prius sildo gana greitai apie 1 km nuvaziuoji ir jau silta ora pucia. Kaip minejau saltam auto greitai sildo nes sildumas vyksta nepriklausomai nuo variklio T o elekttiniu sildytuvu. Kai antifriza pasyla ekektrinis sildymas atjungiamas ir siluma gauni nuo antifrizo. Daznai net ir jauciamas temperaturos kritimas, perejimas nuo vieno sildymo prie kito. Tai svyruoja ilgiau vaziuojant. Sprendimas toks jeigu tau vesoka pasidink temperatura. Ir neieskok termostato bedu  ;)

bioparo

tai kad ne del to kad salta man masinoj bet obd isijungiau ir paziurejau kad 50-60C tik isyla antifryzas, kazkaip nenormalu bishki dar kaip nesalta net

LM

Pasiziurek uzmiestyje kokia T. Bet ar problema  ;) tai? Mieste variklis gi ne pastoviai dirba,gesinasi,tai manyciau normali ta tempertura.

slashas

Aš pažiūrėsiu prie progos kaip pas mane

Fatmann

Dar svarbu, koks miestas ir važiavimo sąlygos.
Pvz., man Vilniuje iki darbo 6 km, bet vos išvažiavęs iš kiemo atsistoju į kamštį, kuriame start-stop režimu praleidžiu iki 15 minučių. Tai per tą laiką darbinės temperatūros (~85 laipsnių) niekada nepasiekiu.

slashas

Citata iš: Fatmann Įrašytas Spalis 29, 2017, 11:21:20 AM
Dar svarbu, koks miestas ir važiavimo sąlygos.
Pvz., man Vilniuje iki darbo 6 km, bet vos išvažiavęs iš kiemo atsistoju į kamštį, kuriame start-stop režimu praleidžiu iki 15 minučių. Tai per tą laiką darbinės temperatūros (~85 laipsnių) niekada nepasiekiu.
Mano labai panašus režimas tik 12km, pažiūrėsiu kaip pas mane

bioparo

Tada norma, nes vakar i uzmiesti islekiau iskart 85c ir stabiliai laikesi, mieste prie sankryzos uzgesta ir nespeja isilti jauciu