Nesamones rodo kuro sanaudos

Pradėjo Ingrida, Balandis 08, 2010, 11:57:19 AM

« ankstesnis - sekantis »

Kestutis777

CitataIngrida parašė:
Na bent jau man atrodo, kad mano koja tikrai nėra sunki ir tikrai aš ten nespaudžiu smarkiai.. :) Tad nemanau, kad mano yariukas 13 litrų gali valgyti... dabar va kaip tik važinėju su pilnu baku benzo, matuosiu kiek jinai čia ryja ir tada spręsiu - mašinai blogai ar kompas grybauja :)

Na, nesikuklink cia dabar :) Kokiu greiciu blaskais? :) Arba,oro filtras pas tave uzsikimses labai :)

fennix

CitataIngrida parašė:
Na bent jau man atrodo, kad mano koja tikrai nėra sunki ir tikrai aš ten nespaudžiu smarkiai.. :) Tad nemanau, kad mano yariukas 13 litrų gali valgyti... dabar va kaip tik važinėju su pilnu baku benzo, matuosiu kiek jinai čia ryja ir tada spręsiu - mašinai blogai ar kompas grybauja :)

Tai gal ten rodo 13 km/l o ne 13 l /100 km visgi? Nes jei 13 litru valgo, tai greiciau ne oro filtras uzsikises o lambda zondas rodo pieno riebuma... Bet patikrint filtra lengviau :)
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

rola

mano yarisiukas 1 litro uz miesto ramiai vazinejant kompas rodo 5.2iki5.8 kuro sanaudos kam vazineti su yarisiuku jei jis 9 litrus valgo?

Altoyotas

Citatabeating parašė:
Citataartas parašė:
sveiki as irgi netikiu kad toks maziukas 1.3 l. tie galetu imti. Nes zadu pirkti toki modeliuka 2002 dyzeliuka bet jei tokios sanaudos tai reiks pagalvot.:(
dyzelis maziau ima nei benzinines. o japoniskos masinos ekonomiskumu kiek zinau nepasizymejo :)
Nu kad BMW kuro rykliai tai tikrai, bet dėl japonkių tai čia kažkas naujo. O šiaip tiem kas dėl savo vairavimo manieros kaltina auto didelėm kuro sąnaudom priminsiu posakį: prieš mesdamas akmenį-pažiūrėk į save.
Mano Yaris perimė dukra. Jin tik pradedanti važinėti, tad važiuoja tikrai kaip sakoma su naravu. Vid kuro sąnaudos priartėjo prie 4 ltr/100km. Nežinau ar begali būti taupiau.