Multimedia keitimas

Pradėjo versus, Spalis 29, 2017, 17:50:33 PM

« ankstesnis - sekantis »

versus

Sveiki, sugedo magelis, galvoju pasikeisti i geresni, kur butu navigacija, mp3 ir t.t.

Gal kas esat keite? Kokia patirtis ar verta? Kokia multimedia rinktis kad tiktu?

Sapyra

Kelintu metu mase tavo/.As savo 2008m. norejau isideti 2006m. multimedija su navigacija,bet fiskes kazkokios truko ir neveike .Veike tik radijas.Originali buvo os sroto ,prase 200e.Jei pirksi is karto prie ju akiu dek ir bandyk.Turek tik atsuktuva ilga ir navigacijos diskeli.

versus

Pas mane 2006 m., bet ne d-cat. Nera kameru pas mane ir t.t. paprastas magelis be gps.

ketvirtasis

Citata iš: versus Įrašytas Spalis 29, 2017, 22:45:54 PM
Pas mane 2006 m., bet ne d-cat. Nera kameru pas mane ir t.t. paprastas magelis be gps.
"Susirask" lankelį savo mašinos multimedijai ir dėk kitą, bet būtinai rimto brendo. Tų siūlomų kitaiskų pakaitalų net nežiūrėk į juos. Yra originali tojotinė navigacinė 2 DIN multimedija iš tos serijos B9002, 9003 ir taip toliau tai irgi neimk. Nes bus nusėdęs lazeriukas arba CD mechanika (nebent naujas - nenaudotas). Jei labai nori tojotinės tuomet TNS510, jame nereikia originalaus DVD kompakto, nereikia, kad "pastoviai" suktusi CD grotuvas. Pakanka originalios atnaujintos Flash kortelės. Pas manę kadaise stovėjo KENWOOD multimedija, susitvarkiaus su lankeliu ir valdymu nuo vairo, tai originalūs tojotiniai magai net šalia nestovėjo. Pagal funkcionalumą ir kitus navarotus originalūs magai tik tam, kad nebūtų tuščia skylė.
Išbandyta asmeniškai

Venza

Gal tokia nori isidet?
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Sapyra

Cia originali toyotos?Naudojamas diskelis ar kortele?

versus

Pagalvojau bandysiu pataisyt savo sena, arba tokia pacia nusipirksiu plius pjungsiu "yatour" adapteri ir uzteks mano poreikiam...

ketvirtasis

Citata iš: versus Įrašytas Spalis 31, 2017, 00:24:58 AM
Pagalvojau bandysiu pataisyt savo sena, arba tokia pacia nusipirksiu plius pjungsiu "yatour" adapteri ir uzteks mano poreikiam...
Va-va: visi nori karalienę...... bet kai pamato kainykę ė-ė-ė-ė-ė. Su tuo taisymu irgi ne taip paprasta.

Bemsas

Nupirktas srote irgi neaisku kaip ilgai veiks. Cia gamyklinis defektas jose buvo. Nebent nuo facelifto imti. Ten lygtais nebuvo problemu.

Citata iš: Sapyra Įrašytas Spalis 30, 2017, 11:34:45 AM
Cia originali toyotos?Naudojamas diskelis ar kortele?

Imk auksciau.... HDD cia sumontuotas :D

Zaroliz

Citata iš: Bemsas Įrašytas Spalis 31, 2017, 08:36:38 AM
Nupirktas srote irgi neaisku kaip ilgai veiks. Cia gamyklinis defektas jose buvo. Nebent nuo facelifto imti. Ten lygtais nebuvo problemu.

Imk auksciau.... HDD cia sumontuotas :D
O gal jau su HDD galima pačiam žemėlapius persirašyti?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

mindkuzm

O tai kokia tokio "televizoriaus" kaina? Vien del navigacijos kažkaip nematau prasmės upgreidintis, sakau bent vizualinių stebuklų gal kokių aparatas turi? karaoke yra :G? Radio stotis gražiau atvaizduoja? Gal kur screenshotu internete yra ar video?

Bemsas

Citata iš: Zaroliz Įrašytas Spalis 31, 2017, 09:16:43 AM
O gal jau su HDD galima pačiam žemėlapius persirašyti?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Galima, bet nera taip paprasta. Reikia isimineti HDD ir jungti prie kompo

Venza

Citata iš: mindkuzm Įrašytas Spalis 31, 2017, 09:56:47 AM
O tai kokia tokio "televizoriaus" kaina?
Galiu uz tiek kiek pirkau atiduot : 190eur

Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Sapyra

Ar viskas veikia.?Navigacija,radijas ir diskelis ?Idomu ar tiks 2008m.

xaudrius

Man atrodo,kad sita multimedia yra nuo avensio,ne nuo CV.
Kiekvienas spyris į subinę yra postūmis į priekį.