Toyota Camry važiuojant jaučiasi vibracija

Pradėjo ViktorasT, Lapkritis 01, 2017, 20:13:03 PM

« ankstesnis - sekantis »

ViktorasT

Laba diena toyota camry 2013 m važiuojant nuo 50 iki 80 km jaučiasi vibracija. Buvau toyotos centre. Tikrino pusaši k.p,  patare   pakeisti,  pakeičiau nauja k.p pusaši, bet niekas nepasikeitė, gal kas turit kokių minčių. Dėkoju

Zaroliz

Ratus susibalansuoti?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

ketvirtasis

Būna su padangom keistenybės, ypač  tiems kas mėgsta restauruotas.

Venza

Citata iš: ViktorasT Įrašytas Lapkritis 01, 2017, 20:13:03 PM
Laba diena toyota camry 2013 m važiuojant nuo 50 iki 80 km jaučiasi vibracija. Buvau toyotos centre. Tikrino pusaši k.p,  patare   pakeisti,  pakeičiau nauja k.p pusaši, bet niekas nepasikeitė, gal kas turit kokių minčių. Dėkoju

Pakeisk d.p. pusasi.Dazniausiai vibracija atsiranda prie tokio greicio del vidines granatos isdilimo.Ko gero ne tos puses pusasi pakeite.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

ViktorasT

Citata iš: Zaroliz Įrašytas Lapkritis 01, 2017, 22:57:32 PM
Ratus susibalansuoti?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Uždėjau žiemines padangas niekas nepasikeite

Solara

Laba,

Nuskambes gal ir nelogiskai, bet skaiciau kazkur rusu saituose, kad tai greiciu dezes bedos (6 begiu automatas)
http://toyotacamry.ru/showthread.php?t=14063

Citata iš: ViktorasT Įrašytas Lapkritis 01, 2017, 20:13:03 PM

ViktorasT

Solara

ViktorasT

Pakeičiau pavarų dėžės tepalus ir vibracija dingo

slashas

Citata iš: ViktorasT Įrašytas Gruodis 02, 2017, 20:07:46 PM
Pakeičiau pavarų dėžės tepalus ir vibracija dingo
Na tai tik atidėjai hidrobloko remontą, jei apie automatą šnekame ;)

Venza

Tai kiek tas automatas turi but prasukes,kad jam pizdiec ateina?  :think:

MindaugasB

Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

ViktorasT

Venza

Netikiu niekaip.Esu mates simtus masinu su zymiai didesnem ridom ir to nei vienai nera buve.Vien begius ne taip sklandziai prejungia,truputi smugiuoja.

MindaugasB

Gal tampe priekabas ar namelius su ta masina?
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis