Gal imobilaizerio problema

Pradėjo ramuniuks, Lapkritis 17, 2017, 07:37:05 AM

« ankstesnis - sekantis »

Bemsas

Stebuklu nebuna. Kad uzvesti masina turi veikti sitie blokai : Certification ECU (Smart key ECU), ID Code box (Immobiliser code ECU), Transmission control ECU. Jie turi buti priristi prie masinos. Kaip supratau, Certification ECU is pradziu buvo geras, kol nebuvo jo keitimu. Situs 3 blokus reikia resetinti ir is naujo rasyti raktus. Naudotu raktu irasyti nenuresetinus nepavyks.
Arba blogiausiu atveju srote pirkti tuos 3 blokus su raktais. Amerikono komplektas netiks.

ramuniuks

Sveiki,
suprantu, kad stebūklų nebūna ne Kalėdos.
O kaip tuos blokus resetinti? Su smart key ECU jau buvo daryta, bet kaškodėl jie išlitavo eeprom ir tada perrašinėjo. O negalima buvo su Techstream pagalba tai padaryti?
Nusipirkau Mini VCI laidą, suinstalinau  Techstream V12.20.024.(klausimas dėl programos: nustatymuose galima pasirinkti NA, EU, JP, OT tai yra Šiaurės Amerika, Europa, Japonija ir kiti, kurį rinktis ar pofig?)
Kilo mintis pratestuoti seną akumą, jis buvo pilnai pakrautas ir pajungta lemputė, testeris rodo 1.7A srovę per vieną valanda akumo įtampa nukrito nuo 12.65 iki 12,3. Kyla įtarimas kad gal ne akumuliatoriaus čia buvo problema.
Buvo C5 dabar Prius 30

ramuniuks

Po 2 val. 10 min., iškrovimo srovė 1,7A , akumas sėdo nuo 12,65V IKI 10,1V. Ar tai normalu?
Buvo C5 dabar Prius 30

slashas

Citata iš: ramuniuks Įrašytas Gruodis 16, 2017, 19:12:52 PM
Po 2 val. 10 min., iškrovimo srovė 1,7A , akumas sėdo nuo 12,65V IKI 10,1V. Ar tai normalu?
Ne, čia taip pas tave naujas akumas miršta?

ramuniuks

Citata iš: ramuniuks Įrašytas Gruodis 16, 2017, 17:57:22 PM

Kilo mintis pratestuoti seną akumą, jis buvo pilnai pakrautas ir pajungta lemputė, testeris rodo 1.7A srovę per vieną valanda akumo įtampa nukrito nuo 12.65 iki 12,3. Kyla įtarimas kad gal ne akumuliatoriaus čia buvo problema.
taigi rašiau, kad seną ar neskaitydami atsakinėjat?
Buvo C5 dabar Prius 30

slashas

Citata iš: ramuniuks Įrašytas Gruodis 16, 2017, 21:22:32 PM
taigi rašiau, kad seną ar neskaitydami atsakinėjat?
Tikslas prie to seno lysti?

ramuniuks

Gedimo priežastis, kas išprovokavo gedimą, kai rasi priežastį tai rasi ir gedimą.Kartais labai svarbios smulkmenos, ane Vatsonai?
akumas yra 46Ah, teoriškai 1A 46 valandos prie 12V. Mano SENAS  dabar atlaikė tik 2,1 val prie apkrovos 1,7A ir tai jo įtampa nukrito iki 10,1V, grubiai sakant, nereikia net skaičiuoti, akumas blogas
Buvo C5 dabar Prius 30

slashas

Citata iš: ramuniuks Įrašytas Gruodis 17, 2017, 00:05:16 AM
Gedimo priežastis, kas išprovokavo gedimą, kai rasi priežastį tai rasi ir gedimą.Kartais labai svarbios smulkmenos, ane Vatsonai?
akumas yra 46Ah, teoriškai 1A 46 valandos prie 12V. Mano SENAS  dabar atlaikė tik 2,1 val prie apkrovos 1,7A ir tai jo įtampa nukrito iki 10,1V, grubiai sakant, nereikia net skaičiuoti, akumas blogas
Tai čia ir vatsonui aišku, kad akumas blogas. O gedimo priežastis ne akume, čia tik pasekmė ;)

ramuniuks

Mano auto raktai saugomi smart key ecu ir
Transmission control  bloke. Kaip jie resetinasi (prrašyti blokų eeprom?)?
Buvo C5 dabar Prius 30

Bemsas

ramuniuks

jau nuresetino, nei raktų, nei specų. dabar jau kalbama gal laidai, tai gal pirma laidai o po to  eeprom, reset ir t.t.
jai per 10 min. 200 eur nepaima ,tada jau negaliu nieko padaryti.
auto stovi jau mėn. pridaryta bile kiek.
Aš sumokėsiu, kas gali?
Buvo C5 dabar Prius 30

Bemsas

Degimas isijungia? Pasijunk kompa. Nuskaityk klaidas. Paziurek live data. Ar mato raktus? Degimas isijungia? Resetino visus 3 blokus? Immo lempute dega?

ramuniuks

Dabar turim du smart key ecu (89990-47050 eeprom 93c86) abu buvo nuresetinti, nei su vienu degimas nesijungė ir per kompą nieko negalėjo padaryti, tada į vieną bloką grąžino originalų dampą, tuo momentu raktai buvo padaryti naujais(kiek supratau su tango) degimas jungiasi tik prikišus raktą prie start. Pririšti naujų raktų neleidžia.
Klaidų nerado ir aš pats irgi neradau,testavau su eu, usa,jp regionais, nieko. Kaip jau buvau rašęs prisikabinti galima tik, kad bandant nuskaityti smart key bloko data list išmeta lentelę su klaidos pranešimu kad negalima prisijungti,tipo įtampa,laidai ir t.t. Kaip suprantu šitame modelyje nėra immo ID code bloko. Kaškas keitėsi 2010m. kiek teko suprasti tai už įjungimą ir saugumą atsakingas minėtas smart key blokas ir transmision kontroler, ten tipo ir saugomi duomenys apie raktus.
Manau problema bus kitame, reikės su testeriu patikrinti įtampas ir mases prie smart bloko. Immo mirksi su abiem blokais
Buvo C5 dabar Prius 30

Zaroliz

Pagal visą parašymą suprantu, kad resetinai tik smart key bloką

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

ramuniuks

Buvo C5 dabar Prius 30