Gal imobilaizerio problema

Pradėjo ramuniuks, Lapkritis 17, 2017, 07:37:05 AM

« ankstesnis - sekantis »

Zaroliz

Tai turbūt šitą praleidai pro akis

Citata iš: Bemsas Įrašytas Gruodis 15, 2017, 19:59:20 PM
Stebuklu nebuna. Kad uzvesti masina turi veikti sitie blokai : Certification ECU (Smart key ECU), ID Code box (Immobiliser code ECU), Transmission control ECU. Jie turi buti priristi prie masinos. Kaip supratau, Certification ECU is pradziu buvo geras, kol nebuvo jo keitimu. Situs 3 blokus reikia resetinti ir is naujo rasyti raktus. Naudotu raktu irasyti nenuresetinus nepavyks.
Arba blogiausiu atveju srote pirkti tuos 3 blokus su raktais. Amerikono komplektas netiks.

SSitus 3 blokus reikia resetinti ir is naujo rasyti raktus. Naudotu raktu irasyti nenuresetinus nepavyks.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Bemsas

As tiesiog nematau tikslo landzioti po smartkey bloka, jei degimas isijungia. IMMO ID nera bloko? Tai kur jis dingo? Ar pas tave USA variantas?

Po visu landziojimu pabandyk vel uztrumpinti 4+13 diagnostikos lizda. Gal sinchronizuosis. Bet Transmision reikia resetinti vistiek.

ramuniuks

4-14 jau trunpinau, niekas nesikeičia. Gerai, tai kur randasi tas immo ID ECU blokas?
Buvo C5 dabar Prius 30

Zaroliz

Citata iš: ramuniuks Įrašytas Gruodis 20, 2017, 19:26:41 PM
4-14 jau trunpinau, niekas nesikeičia. Gerai, tai kur randasi tas immo ID ECU blokas?
4 ir 13, o ne 4 ir 14 :-)

Bemsas

ramuniuks

Citata iš: Bemsas Įrašytas Gruodis 20, 2017, 20:03:00 PM
89990-47050 kodas. ID bloko
Visur nete  šitas blokas vadinasi
2010-2011 Toyota Prius Smart Key Computer 89990-47050 kur čia ID? šito bloko ir buvo nuresetinta eeprom 93c86.
tai koks dar blokas?
Man atrodo Jūs atsakinėjat net neskaitę ką aš parašau.
Buvo C5 dabar Prius 30

ramuniuks

Citata iš: Zaroliz Įrašytas Gruodis 20, 2017, 19:35:26 PM
4 ir 13, o ne 4 ir 14 :-)

ok4-13, klaida rašant
Buvo C5 dabar Prius 30

ramuniuks

Stebuklu nebuna. Kad uzvesti masina turi veikti sitie blokai : Certification ECU (Smart key ECU), ID Code box (Immobiliser code ECU), Transmission control ECU. Jie turi buti priristi prie masinos. Kaip supratau, Certification ECU is pradziu buvo geras, kol nebuvo jo keitimu. Situs 3 blokus reikia resetinti ir is naujo rasyti raktus. Naudotu raktu irasyti nenuresetinus nepavyks.
Arba blogiausiu atveju srote pirkti tuos 3 blokus su raktais. Amerikono komplektas netiks.
Tai visdėlto kuris yra kuris?
Buvo C5 dabar Prius 30

Bemsas

Citata iš: ramuniuks Įrašytas Gruodis 20, 2017, 21:29:35 PM
Visur nete  šitas blokas vadinasi
2010-2011 Toyota Prius Smart Key Computer 89990-47050 kur čia ID? šito bloko ir buvo nuresetinta eeprom 93c86.
tai koks dar blokas?
Man atrodo Jūs atsakinėjat net neskaitę ką aš parašau.

Sorry, suklydau. Nukopijuotas kompe sitas numeris buvo, todel ir idejau cia netycia. Kodas ID toks : 89784-47010

ramuniuks

Žinau apie šitą bloką, jis būna už peciuko, bet meistras iš toyotos sakė, kad nevisuose auto jis yra. Ta prasme, pas mane priusas be šio bloko. Dar buvau aptikęs rusų forume šitą info. Kaip galima tai išsiaiškinti?
Buvo C5 dabar Prius 30

Bemsas

Venza

Citata iš: ramuniuks Įrašytas Gruodis 20, 2017, 22:15:47 PM
Žinau apie šitą bloką, jis būna už peciuko, bet meistras iš toyotos sakė, kad nevisuose auto jis yra. Ta prasme, pas mane priusas be šio bloko. Dar buvau aptikęs rusų forume šitą info. Kaip galima tai išsiaiškinti?
Aplink uzvedimo raktelio lizda eina rite ir stovi blokelis.Arba prie uzvedimo knopkes taip pat pritvirtinta plata.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

ramuniuks

Citata iš: Bemsas Įrašytas Gruodis 20, 2017, 22:57:28 PM
HV control module klaidu yra?
Klaigų nebuvo visai, nebent kašką ne taip žiūrėjau. Vienas dalykas kas neramina tai, kad negalima prisijungti prie smart key ecu data list.
Matavau ir maitinimus kurie turi būti bloke, viskas yra gerai, negaliu tik pažiūrėti diagramu su osciloskopu, nes jo neturiu
Buvo C5 dabar Prius 30

Bemsas

Bandyk versija kita techstream. Gal del jos kaltes nerodo.

ramuniuks

Pabandžiau su senesne, viskas tas pats. Klaidų nėra visai, peržiūrėjau visus blokus atskirai, nieko. Ar gali neskaityti smart bloko duomenų jai sugadinti EEPROM duomenys?
Buvo C5 dabar Prius 30