Lauko temperaturos daviklis

Pradėjo karlas, Kovas 03, 2010, 18:50:33 PM

« ankstesnis - sekantis »

Memelis

Kad man tas range lyg ir nebuvo uzkliuves. Dazmai buna, kad nuvaziavus kazkur apie puse bako ir jei vazineji ekonomiskai, jis persiskaiciuoja ir prideda dar km. Taip tai neteko dar su juo vaziuojant uzgest. Beje, o kaip ji priverstinai nuresetinti reikia?
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

Bogey

kai rodo range paspausk ir palaikyk TRIP mygtuka.
man tai irgi normaliai nerodo, buna paspaudi, sumazeja zymiai, o paskui vaziuojant neatsistato proporcijos

NNZ

chebryte šeip kalba vyksta apie Temperatūros daviklį. Visi mėgstam į OT staigia nueit, bet pastabdom gal ;)
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

ryckak

norejau pasiklausti zmoniu, pas kuriuos lauko temperaturos daviklis rimtai kvailiodavo, ar pavyko issprest problema? jei isvis sprendet? ar veikia jums kondicionierius? man dabar pastoviai -17 arba -15 laipsniu rodo. Pats daviklis tikrinau varza, lyg ir reaguoja, kas dar cia blogai gali buti??? su kompu kas nors?

Edvatronas

Citataryckak parašė:
norejau pasiklausti zmoniu, pas kuriuos lauko temperaturos daviklis rimtai kvailiodavo, ar pavyko issprest problema? jei isvis sprendet? ar veikia jums kondicionierius? man dabar pastoviai -17 arba -15 laipsniu rodo. Pats daviklis tikrinau varza, lyg ir reaguoja, kas dar cia blogai gali buti??? su kompu kas nors?
Su pravodke gal kur kontakto nera.
O kaip tu zinai kokia varza prie kiek laipsniu to daviklio turi but? I ka jis reaguoja?

ryckak

Prie +25 turi buti 1700+-85 omu varza, krentant temperaturai varza dideja, kylant mazeja. Pagal duodama varza kompas turetu duomenis pervirskint ir laipsniais rodyt. Reikes ieskot problemos

Saulius SSS

pas mane  tai termometras estu gamybos turbut.,nes labai letai keiciasi temperatura.jei 8.30ryto uz lango rodydavo koki -10 tai masinoj rodydavo kiek buvo kokia 6.00ryto.budavo pasildzius saulei prasidedavo atlydys tai tas dar rodo  kokius -4.po kokiu 2 val rodo jau+. vienu zodziu made in estonia.:D:D:D
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

ryckak

na susitvarkiau davikli, bet klausimu dar daugiau atsirado :)

Edvatronas

Citataryckak parašė:
na susitvarkiau davikli, bet klausimu dar daugiau atsirado :)

Pasidalinkite...

kaktusas

CitataSaulius SSS parašė:
pas mane  tai termometras estu gamybos turbut.,nes labai letai keiciasi temperatura.jei 8.30ryto uz lango rodydavo koki -10 tai masinoj rodydavo kiek buvo kokia 6.00ryto.budavo pasildzius saulei prasidedavo atlydys tai tas dar rodo  kokius -4.po kokiu 2 val rodo jau+. vienu zodziu made in estonia.:D:D:D

Tai auto nusigriovei estijos rinkai skirtą :D
Pas mane tai greitai reaguoja, patikrinta :)

Edvatronas

Citatakaktusas parašė:
CitataSaulius SSS parašė:

Tai tavo matyt is italijos... :D

kaktusas

CitataEdvatronas parašė:
Citatakaktusas parašė:

Tai tavo matyt is italijos... :D

Na buvo tokių duomenų, gal ir buvus ten :D

Saulius SSS

jo,mano italiska.turbut estas nespejo nupirkti:D...tai litvinas nupirko :D.vakar grazi sauleta diena buvo tai visa diena rode 0.labai jau estiskas :D:@
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

ryckak

Edvatronas, kad nelabai zinau kuo cia dalintis, tiesiog kai ieskojau info apie davikli, visur buvo vaizduojamas vienas (pailgas) prie kondicionieriaus radiatoriaus tvirtinamas daviklis, bet kai nuvaziavau i srota ieskot kito daviklio vienam 2002 D4D Avensyje radau toj vietoj du daviklius, vienas ant radiatoriaus kitas prie kebulo pritvirtintas vienas salia kito. pasiemiau juos, grizau, pas mane kaip esu minejes kabejo tik vienas tas pailgas, apziurejau atidziau, akurat dar du laidai pliki. Kadangi tas pailgas, kabejo ant vieno laido, kitas nuluzes, nupjoviau visai ir sunjungiau is naujo, tik ten buvo berods tokie laidai:baltas-melynas,geltonas-zalias ir du geltoni. Vienam dacikui jungiasi geltonas-zalias ir geltonas, kitam baltas-melynas ir geltonas. Kadangi tiek tam tiek tam ejo geltoni prima kart sumaisiau laidus, tai rode -17 pastoviai, veliau sukeiciau geltonus pradejo rodyt temperatura gerai, bet iskilo klausimas kuris dacikas ja rodo. Atjungiau pailga dacika, temperatura toliau teisingai rode, atjungiau ta kita isvis neberode. Taip ir nesupratau, kodel du dacikai temperaturai, gal tas kur ant kondicionieriaus radiatoriaus kita funkcija turi? ir kodel to kito daciko jokiose manualuose nemaciau? cia aisku smulkmena, tik siaip idomu