EGR'as?

Pradėjo nera-nicko, Spalis 25, 2014, 21:32:36 PM

« ankstesnis - sekantis »

MD555

taip, butent tos klaidos ir islenda tik uzmiestyje, man taip pat buvo abu kartus ir apie tai parasyta uzsienio forumuose. Bet problema kyla del miesto vazinejimo,- mieste vazinejant jei nesukeliama pakankama temperatura tame bakelyje ir suodziai deisdega, jie kaupiasi ir islekus uzmiestyje ar greitkelyje kai pasiekiama reikalinga temperatura, bet suodziai nuo uzsukisimo neuzsidega, tuomet ir ivyksta ta klaida, kuria mums ir parodo. Todel uzmiestyje ta klaida pagrinde ir ivyksta, nes mieste kaip minejau gali nebesigeneruoti isdegimas ir klaida uzgesta, nors procesas tada tik blogeja- DPFas toliau dar sekmingiau kemsasi :) 
Pries 30tukst kai paskutini karta issivaliau EGR daznokai lakstau automagistrale i Vilniu, tai nebemeta klaidos nei uzmiestyje, o ir mieste paruksta kartais nuo karto, matosi, kad neblogai prasipucia sistema  (y)

nera-nicko

Na man du kartus buvo tos klaidos, veliau pacios uzsigesino..taciau nei karto nevyko ta regeneracija ar kaip ten ji vadinama..nejo dumu nri kart..uzsidegus klaaidom banfziau ant laisvo pergazuot ir vaziuojant iki 3-4 stuku,bet nulis ddumu..

MD555

na taip pats neisgazuosi, Toyota servise kai buvau nuvares, tai pajungia prie kompo, sukelia apsukas ir apie pusvalandi imituoja vaziavima greitkelyje, tik tuomet ivyksta prievartine regeneracija. Ir tai ne visada, tada sedasi uz vairo maciau meistrai ir lekia i uzmiesti :)

Mindaug

Sveiki,

Ar normalu, kad regeneracija man vyksta, kas kokia 80km jau kokius 3 kartus? Automobilis puse bako mato autostradoj puse mieste. Nusipirkus auto tai atsitiko po trecio bako tai kazkur 1800km. Dabar kelinta diena mieste dumu debesis. Pamates prasmaugiu kelis km ir dumai baigiasi ir jau nelakstau taciau po kokia 80 km mieste vel dumu debesis. Aisku autostradoj ne labai matosi kada ji buna

katana7

Citata iš: Mindaug Įrašytas Lapkritis 29, 2015, 14:41:58 PM
Sveiki,

Ar normalu, kad regeneracija man vyksta, kas kokia 80km jau kokius 3 kartus? Automobilis puse bako mato autostradoj puse mieste. Nusipirkus auto tai atsitiko po trecio bako tai kazkur 1800km. Dabar kelinta diena mieste dumu debesis. Pamates prasmaugiu kelis km ir dumai baigiasi ir jau nelakstau taciau po kokia 80 km mieste vel dumu debesis. Aisku autostradoj ne labai matosi kada ji buna
Nenormalu, taip neturi būti.

MD555

Gal dar ko gero čia priklauso kaip greitai tie suodžiai pas tave filtre susikaupia, t.y. kaip važinėji... Jei mėgsti ant sankryžų staigiau ir giliau paspausti, tai ir suodžių daugiau pavarai, jei ramiau važinėji, tai mažiau... Na čia kaip su visais dyzeliais, bet čia tik mano nuomonė.
Man su D-Cat'u, kur palyginti nedaug nuvažiavus, praktiškai mieste net nepastebiu kaip regeneruojas, švelniai padūmija :) . Su D-4D  kai regeneruojasi pamatau neblogą debesėlį paskui, bet ji ir nuvažiavus dvigubai daugiau... Svarbiausia, kad regeneruojasi, o kai tai neįvyks, lauk klaidų ant skydelio  (wow)

Mindaug

Pralekiau autostradoj su 3-4k apsuku apie 15km ir baigesi bedos, kolkas :)

MD555

Na taip ir pas mus Toyotos servise daro, jei nepadeda pakelus masina regeneruot, tai varo i greitkeli :)
Gaila, bet ne visiems tai jau padeda, o ir tai bus tik laikina.... EGR vistiek prasivalyk ;)

Mindaug

Sveiki,

Turiu tradicines klaidas parking brake, vsc ir pan. Nors Egr buvo valytas prieš mėnesį (prieš tai turint tas klaidas), diagnostika rodo egr valdymo klaidą. Tai kaip man pasakė valymas jau nebe padės. Siūlo išprogramuoti.
Ar gerai tas išprogramavimas? kaina tikrai papigiai ten už 70 eur padaro, bet kaip bus toliau važinėt su išprogramuotu?
Ar galima ieškoti kito dėvėto ir šroto ar tik naują pirkt kiek tai kainuoja?

P.S. DPF man tikrai paskutinius metus nemažai darydavo regeneracijų pralėkdavau gerai praeidavo savaitei vėl tas pats, vėl praleki vėl geriau, bet niekad daugiau apart dūmų debesio nieko blogo nebūdavo.
Mašina 2010, 2.2 cat, rida 320k.