Garsas atleidziant sankaba

Pradėjo Craftass, Lapkritis 24, 2017, 20:38:52 PM

« ankstesnis - sekantis »

Craftass

Vos pradejus vaziuot pirma karta imynus ir atleidus sankaba pasigirsta garsas lyg sutraska subilda, po to vazinejant ir mindant sankaba  jokiu garsu nebuna.. toyota corolla verso 2008  2.2 d4d 100kw?

Venza

Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Zaroliz

Gal ABS testas?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Eddie8664

Tikrai ir aš pirmiausia pagalvočiau apie abs testą, pas toyotas jis gana garsus :)

slashas

O aš galvojau kas čia per sudungsėjimas pajudant iš vietos po kiekvieno užvedimo... na ir keista sistema...

Sapyra

Pas mane tokie pat metai ir variklis .Irgi pastebejau kelis kartus ta subildejima posukyje,bet nesuprantu ar tai gtanatu barskejimas.Turejau visokiu masinu ,bet kai baigiasi granata tai pabamdzius vaziuot atgal susuktu vairu is karto girdisi braskejimas.Na toyotoms matyt kitoks garsas.Po kiek pavaziavimo viskas praeina ir iki kito karto nieko.Kas gali but ?Gal tikrai ABS.?

Zaroliz

Citata iš: Sapyra Įrašytas Lapkritis 25, 2017, 16:55:23 PM
Pas mane tokie pat metai ir variklis .Irgi pastebejau kelis kartus ta subildejima posukyje,bet nesuprantu ar tai gtanatu barskejimas.Turejau visokiu masinu ,bet kai baigiasi granata tai pabamdzius vaziuot atgal susuktu vairu is karto girdisi braskejimas.Na toyotoms matyt kitoks garsas.Po kiek pavaziavimo viskas praeina ir iki kito karto nieko.Kas gali but ?Gal tikrai ABS.?
Kiek man teko susidurti, tas pas japonus kai atsiranda granatos garsas, tai labai greitai jį subyra

Bemsas

Abs daro vienkartini bumtelejima pasiekus 7km/h greiti. Pradek vazioti neuziseges saugos dirzo. Prie 7km/h bus standartinis bumtelejimas ir iskart prades pypseti dirzu zumeris.

slashas

O aš visą priekio pakabą žiūrėjau ir galvojau kas čia per garsas, pusašius, granatas, sailentus, o pasirodo... :D

Zaroliz

Citata iš: Bemsas Įrašytas Lapkritis 25, 2017, 23:45:24 PM
Abs daro vienkartini bumtelejima pasiekus 7km/h greiti. Pradek vazioti neuziseges saugos dirzo. Prie 7km/h bus standartinis bumtelejimas ir iskart prades pypseti dirzu zumeris.
Tai kad pypsi nuo 15 ar 17km/h

Sapyra

Siandien -15 salcio.Granatos pradejo koncerta,kai pasila nieko.Kas galit paburti ar ieskot jau ar pavasario laukt? Kazin kaip ju kainos?

slashas

Citata iš: Sapyra Įrašytas Vasaris 25, 2018, 13:53:46 PM
Siandien -15 salcio.Granatos pradejo koncerta,kai pasila nieko.Kas galit paburti ar ieskot jau ar pavasario laukt? Kazin kaip ju kainos?
Toyotos tepalas granatoms pagamintas iš kažkokio š, nusipirk vw originalų, pryvaryk jo ir garsų nebegirdėsi ;)

augisz

Slashai, tai realiai nuvarius i servisa ir paprasius ivaryt granatu tepalo, turetu suprast ko is ju noriu? T.y. nebus kaip youtubej kur tevai vaikus siusdavo i auto-prekiu parde posukiu skyscio pirkt?  :-]

slashas

Citata iš: augisz Įrašytas Vasaris 25, 2018, 16:07:29 PM
Slashai, tai realiai nuvarius i servisa ir paprasius ivaryt granatu tepalo, turetu suprast ko is ju noriu? T.y. nebus kaip youtubej kur tevai vaikus siusdavo i auto-prekiu parde posukiu skyscio pirkt?  :-]
Aš dar kartą pakartosiu, ten kažkoks š o ne tepalas, išvalius kiek įmanoma seną ir privarius būtent vw kuris man visad 100% veikia jo garažiniai neturi, bet molleris ar kitas atstovas turės, reiktų nepamiršti ir savaržų naujų.

Sapyra

Kur ieskot originalo?Kaip vadinasi? jauciu kad pardavejai nelebai supras kas yra originalas Toyotos tepalas .Gali ir pasakt nesvaik visi jie vienodi...Pardavejams bele tik parduot,