stabdziu diskai ir kaladeles*

Pradėjo oscar666, Balandis 11, 2010, 17:27:46 PM

« ankstesnis - sekantis »

oscar666

as pirkau gala visa acuros parduotuveje,ant zukausko ziedo,ten pat esanciame servise ir pakeite,kaina su viskuo gavosi gal 350lt,o prieki visa pries tai dariau eolte,kaina gavosi 700 ir dar iskaitant akcija tuo metu buvo diskam kazkiek litu,tai va galit pasilygint...
lygis

umunas

kadangi dabar Autotojoj akcija stabdžių diskams ir kaladėlėm, tai užklausiau kainos saviškei.
Priekiniai stabdžių diskai 2 X 243,00Lt.
Priekinių stabdžių kaladėlės 110,00Lt/kompl.
aišku mano senas katafalkas, tai bus pigiau nei Avensio. čia palyginimui.

Animal

Cia sake su viskuo visi diskai + visos kaladeles su darbu isitektu i 800lt, dar i viena vieta paskambinau sake i 600lt sutilpt galima tai reiks vaziuot apsiziuret,

andriuzz

Man taipogi reiktu keisti priekiniu stabdziu diskus ir kalades. Koki gamintoja labiau rekomenduotumet zinant kad avensio I priekiniai stabdziai gana silpni. Ar pirkt PAGID ar BREMBO? kainos panasiai tos pacios brembo biski bus brangiau.

horn

Citataoscar666 parašė:
as pirkau gala visa acuros parduotuveje,ant zukausko ziedo,ten pat esanciame servise ir pakeite,kaina su viskuo gavosi gal 350lt,o prieki visa pries tai dariau eolte,kaina gavosi 700 ir dar iskaitant akcija tuo metu buvo diskam kazkiek litu,tai va galit pasilygint...

ten su tuo servisu labai atsargiai-vieną kartą buvau, ratą pamečiau išvažiavęs, nes šarnyro neprisuko, po to kai cariną pirkau, buvau pasikeisti vandens pompos. Negana to, kad nepaskambino, kad pakeitė(pats nuėjau darbo gale), tai kai atėjau ir užvedžiau, vanduo kaip iš kiauro kibiro išbėgo, teko dar dienai palikti, visi jau buvo išsiskirstę nes buvo šeštadienis.

ryckak

kolega sitam forume pakankamai pigias ir kokybiskas detales pardavineja. Is jo pirkau galinius Ferodo diskus ir TRW kaladeles, neatsimenu, bet viskas berods kainavo apie 300lt pasikeiciau pats per valanda nereikia cia jokiu servisu.

RDeEsser

Kažkaip nerandu konkrečios temos,tad paklausiu čia:- Gal kas patars kur ieškoti priekinio suporto remkomplekto?

Mūsų parduotuvėse randu sukomplektavimą tik kai suporte yra vienas cilindriukas 04479-05021
(tad ir gumelė ten tik viena,ir jos išmieros matyt skiriasi),pas mane suporte yra du cilindrai,tad ir remontinis komplektas reikalingas su dviem gumelėm,manyčiau kad tai turėtų būti 04479-20281.Nuotraukoje yra būtent tai ko reiktų,tiesa čia jau abiem ratams (kiekvienam po dvi gumas ir visa kita).Taigi kur ieškot tų gumelių?
E

continuity

Avensis T22 2001 wagon, 1CD-FTV.

RDeEsser

Citata iš: continuity Įrašytas Spalis 26, 2015, 11:14:40 AM
As pirkau Lirostoj, prekes kodas 400523: http://infopart.org/ert-400523-part
O tai čia LIRO tas kodas?Mano parapijoj yra Liro atstovybė,tai jie žinos pagal tą kodą ko man reik jei aš jiems pateiksiu šį prekės kodą?
E

continuity

Citata iš: RDeEsser Įrašytas Spalis 26, 2015, 18:50:12 PM
O tai čia LIRO tas kodas?Mano parapijoj yra Liro atstovybė,tai jie žinos pagal tą kodą ko man reik jei aš jiems pateiksiu šį prekės kodą?
Koks ju kodas nezinau, bet ant pakuotes yra ERT gamintojas ir jo kodas 400523. Turetu savo kataloguose rasti.
Avensis T22 2001 wagon, 1CD-FTV.

RDeEsser

Citata iš: continuity Įrašytas Spalis 26, 2015, 22:17:20 PM
Koks ju kodas nezinau, bet ant pakuotes yra ERT gamintojas ir jo kodas 400523. Turetu savo kataloguose rasti.
Aaa,supratau.Gaila kainos pas juos iš kito matavimo būna dažniausiai ,bent jau pas mano kaimynystėje įsikūrusius Liro atstovus tai tikrai.Bet kokiu atveju dėkoju,bandysiu kreiptis.
E

PN

Sveiki, Avensis 2002 D4D 81 kw, gale diskiniai ar bugniniai stabdziai?

NNZ

Citata iš: PN Įrašytas Lapkritis 08, 2016, 09:28:15 AM
Sveiki, Avensis 2002 D4D 81 kw, gale diskiniai ar bugniniai stabdziai?

gali but ir tie, ir tie
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

PN

Prieky 100 proc diskai matosi, o gale tarsi stori bugnai , bet gal ten tik apsaugos disku, nelabai ismanau...

NNZ

tai jei gale netiap kaip prieki (nera suporto) tai tada bugnai stovi
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)