Salono šildymas

Pradėjo Triusis, Gruodis 02, 2017, 09:02:34 AM

« ankstesnis - sekantis »

slashas

Citata iš: Sapyra Įrašytas Sausis 31, 2018, 14:46:19 PM
Pro salono filtra.Isemiau ir pripuciau..nezinau kiek pades.Gal geriau per isiurbima is lauko ,,diklofoso,,pripurkst.
Tai nepadarei kaip minėjau... yra juk kondensato drenažas, per jį vamzdelį sugrudi ir pripurški ant garintuvo ir visos bėdos dingo minimum metams :)

Sapyra

Padariau klaida,atrodo ne pro ten purskiau.Kur iseina tas drenazas.Turi but kazkokia nutekejimo slangute?

bladas

Taip, po variklio apačia pažiūrėk, yra išlindęs drenažinis vamzdelio galiukas. Kaip manai, iš kur vasarą, pavažiavus su kondiške ir sustojus, po mašina atsiranda vanduo? Pro tą drenažą ir išteka. Tai va, galima putas pūsti pro drenažą "aukštyn". Bet kai aš esu dezinfekuoju savo kondiškę, tai įkišu giliai šlangutę į salono ortakius ir supučiu putas, tada ilgokai pavaikau kondiškę and MAX COOL visai rėžimais - ant stiklo, ant kojų, į saloną... Dalis putų išeina lauk pro drenažo vamzdelį ant žemės

Sapyra

Aciu.Bandysiu ieskot drenazo, gaila garazas be duobes.Reiks pas draugeli vaziuot.

bladas

Nebūtinai iš apačios, juk rašiau aukščiau, kad galima ir iš vidaus, kaip aš visada darau: ...įkišu giliai šlangutę į salono ortakius ...

Triusis

kiek kuro ryja žiema, man kažkodėl 100 km praryja 8,2 litro.

Mants

jei vien mieste ir tokiu oru, tai mn 9,5l/100km  kaip nieko :)
Toyota Verso 2009 2,0 D4D 93kw
Toyota Yaris 2010 1.3 74kw

Sapyra

Mieste 9l. laisvai,o trasoj i 5,5l-6l.Is Toyotos ekonomijos nesitikek.I Vilniu neseniai vaziavau visa kelia 130km.laikiau greiti.Pripilus iki pilno isejo 6l.Skaitau labai neblogai.Kas visa laika mieste malasi reikia benzininio motoro.

Triusis

kas per velnias tas "Tai jei EGR išoperuotas"????????????????????

Sapyra

Norejau patrukdyt hebryte dėl salono šilimo.Mano pažistamas nusipirko Toyotta,lygiai tokia pat kaip mano 2,2-100kw.ir skundžiasi kad žmona sušalo.Na patikrinau sklendės darinėjasi,o pučia tik drumgną orą.Gal pagrindine sklendė nuo šildimo neatsidaro.Gal kas žinot ar kompiuterinė diagnostika parodys sklendžiu darba?O gal termostatas neveikia.Pas mane nebuvo tos problėmos todėl nežinau,o pažistamas jau metuose ir forumai jam kosmosas.

Bemsas

Corolla verso man nepavyko padaryti klimato diagnostikos. Tiesiog programoje nera tokio bloko.

slashas

Būna pats klikos blokas moka savęs diagnostika daryti suvedus tam tikrą mygtukų suspaudimo seką ant jo, reikia googlinti.
O dėl termistato, šaltą užveskite ir žiūrėkite ar didžiojo aušinimo rato žarna nekaista, bus aišku ar termostatas stringa. Plius per kompą juk galimą  pažiūrėti, ką rodo variklio šilumos daviklis, gal važiuojate ant 60c, tai ir šilumos nebus.

Sapyra

Ar negali buti pečiukas užsinešes?Nors galvočiau apie termostatą.Šlanga plonoji iš pečiuko nėra karšta.

Sapyra

Ačiu Slashas.Bandysiu žmogui ką nors padėt .Kaip sakėt temperatą kompas matys.Nelabai gerai kad nera skalės temp.

Bemsas

Melyna lempute uzgesta lygiai prie 60C.