Raudonas šauktukas trikampyje

Pradėjo Aivis77, Gruodis 04, 2017, 08:02:30 AM

« ankstesnis - sekantis »

Aivis77

Sveiki, klubiečiai, padėkit.
Šį rytą važiavau ir man išmetė šauktuką ir kelias klaidas paildomai, chekas, geltoans šauktukas ir Raudonas Šauktukas trikampyje.
Automobili užgesinus jis nebeužsivedė.
Ajungiau akumą, palaukiau 10 s pajungiau atgal ir užsikūrė, bet pavažiavus šiek tiek problema pasikartojo.
Gal teko kažkam susidurti su šią problema? 
Prius 2008 m

slashas

Diagnostika, raudonas trikampis reiškia hibridinės pavaros gedimą.

Aivis77

esu naujokas, kur kreiptis? nes prie kompo prisijungiu ir klaidas išrtinu, bet vistiek meta šauktuką.

slashas

Citata iš: Aivis77 Įrašytas Gruodis 04, 2017, 09:39:31 AM
esu naujokas, kur kreiptis? nes prie kompo prisijungiu ir klaidas išrtinu, bet vistiek meta šauktuką.
Tai kokios būtent klaidos? Jas ne tik trinti reikia, o ir analizuoti :)

Aivis77

Taip tokios būtent, tai gal patarsit kokį gerą meistrą?

slashas

Citata iš: Aivis77 Įrašytas Gruodis 04, 2017, 09:49:19 AM
Taip tokios būtent, tai gal patarsit kokį gerą meistrą?
Čia ne klaidos, čia indikatorius ekrane... tuoj įjungiau save telepatines galias ir atspariu kuriame mieste esi :)

slashas

Įjungiau galias, lyg ir esi Vilniuje, tai bandyk į latransa.

Aivis77

sinkleris

Autokomp.lt gali dar bandyt, jie specializuojasi su hibridais.

LM

Citata iš: slashas Įrašytas Gruodis 04, 2017, 10:05:48 AM
Įjungiau galias, lyg ir esi Vilniuje, tai bandyk į latransa.
(H-) pasirodo kolega burtininks  (+)  (+)

egijus

Sveiki. Tik šiandien radau šią temą. Buvau skaitęs pas rusus, kad šauktukas ir kiti simboliai užsidega kai sudega inverteriaus elektrinė pompa, o tai, tipo, dažnas Priusu gedimas. Reikėtu pompa patikrinti. Be šios pompos nepatartina ilgai važinėt. Nors nelabai nusimanau apie hibridus, pats nupirkau Priusa tik prieš 2 savaites.
egijus

slashas

Citata iš: egijus Įrašytas Gruodis 13, 2017, 13:45:05 PM
Sveiki. Tik šiandien radau šią temą. Buvau skaitęs pas rusus, kad šauktukas ir kiti simboliai užsidega kai sudega inverteriaus elektrinė pompa, o tai, tipo, dažnas Priusu gedimas. Reikėtu pompa patikrinti. Be šios pompos nepatartina ilgai važinėt. Nors nelabai nusimanau apie hibridus, pats nupirkau Priusa tik prieš 2 savaites.
Patikėk raudonas šauktukas nebūtinai inverterio bėdos, realiai viskas kas susiję su hibridinę pavarą. Atsidaryk duris ir įjunk D ar R gausi raudoną šauktuką.

P.S. Priusams buvo atšaukimo akciją šioms inverterio pompoms, pats tokviloje keičiau pagal recall nemokamai.