autopilotas

Pradėjo artas, Balandis 20, 2010, 10:48:44 AM

« ankstesnis - sekantis »

Pulkininkas

Nuomonių rezultatas 3:1, laimi nuomonė, kad kuro sąnaudos padidėja.
Na tai ne kas. Ar verta dėti tempo matą, kai taip kuras brangsta :(

Bogey

nu nezinau kam i kalna naudot autopilota, kartais ir begi pazemint reikia, o autostradose, ilgose kelionese tikrai mazina sanaudas,zinoma, ne kalnuose :) bent tokia mano asmenine patirtis, kuri gal ir nera tokia didele kaip kolegu.

pauliusdd

Lygumose nepakeiciamas dalykas. O pas mus Lietuvoje dideliu kalnu ir nera. Bet uztat koks komfortas. Kojas gali ant paneles susikelti.:D:D:D
टोयोटा इस बल.

Edvatronas

Citatapauliusdd parašė:
Lygumose nepakeiciamas dalykas. O pas mus Lietuvoje dideliu kalnu ir nera. Bet uztat koks komfortas. Kojas gali ant paneles susikelti.:D:D:D
Pritariu... +1
As net i savo bolida planuoju isidet.. (o pas mane reikalu tikrai daugiau isimest, nei pas kolegas rankenele isidet... ) kuris siaip net nera skirtas ilgesnems kelionems... ;) O ir sanaudos pas mane zveriskos ir be autopiloto... :(

Pulkininkas

Kolegos gal kartais žinot, turiu dar vieną klausimą. Jeigu autopilotas sąnaudas padidina, tai daug investuoti į jį neapsimoka. Jeigu laužyne nusipirkus originalią rankenėlę? Nuo Verso rasti turbūt šansų nėra, o gal tinka nuo Avensių ar Corollu? Kitaip tariant gal jos visos vienodos?

upas

O as manau kad nepadidina sanaudu(vazineju su dyzeliu autopilotu),nes kiek i kalniuka paspaudzia,tiek i pakalne atleidzia,kai pats valdai,buna i kalniuka numeti 10km/h,o i pakalne pridedi vistiek tas ant to gaunasi,o malonumas neapsakomas su autopilotu.