dega abs,trc,vsc

Pradėjo kestasima, Balandis 15, 2010, 00:20:11 AM

« ankstesnis - sekantis »

Liutukas

Pas mane toks idomus dalykas. Dar vis dega tos lempeles. Suprantu, kad jei vaziuojant uzsidega, tuomet reikia is naujo  uzvesti motora, bet paskutinius du rytus, kol salta, vaziuojant dingsta trauka. Taip pora kartu, kol siek tiek susila. Po to viskas ok, vaziuoja graziai, nei trukcioja, nei trauka dingsta. Ar cia gali buti del filtro?

Angelinio

varai i servisa, pajungia kompa, pasako del ko tau jos dega, sumoki 10 lt ir zinai del ko dega.

Liutukas

Gal galite pasakyti, kur vln tai daro uz 10 Lt.? Aciu :)

Angelinio

Deja negaliu pasakyt kur daro vln, nes esu is panevezio, bet panevezy daro praktiskai kiekvienam normalesniam serviziuka, kur turi padoresni elektrika.

siigiis

ir uz 10 lt???? ir dar pas padoresni elektrika???

Angelinio

Nu taip. Nuvaziavau i "Ausigmus" Panevezyje Berzu gatveje, isejo elektrikas pajunge kompa ir sako tau su  DPF filtru problemos. Viskas truko apie 3-4 min sakau kiek skolingas? sako eik pas virsininka ir pasakys. nuejau pas ta "virsininka" sakau kiek skolingas? sako, nu duok 10lt. padaviau. nuvaziavau ta pacia diena i LM autocentras panevezyje pasitikrint ka tie pasakys. isejo elektrikas pajunge kompa ir sako, tau problemos su dpf filtru, reik keist arba daryt regeneracija, mes to nedarom. sakau kiek skolingas, sako tai nieko nes negalim suremontuot. Nu tai kas cia neitiketino nesuprantu....

Kalapiziukaz

man tokviloj kazkada neeme pinigu uz diagnostika nes nieko nerado :)

siigiis

na kazkaip kaune tai kiek teko darytis ir ankstesnem auto tai maziausia kaina buvo lyg 60..

Raidas77

Na pagaliau problema issisprende. Rado oksidavusius laida/us. Gedima pagaliau rado gal po kokiu 5 tvarkymu - vis 'sutvarke" atiduodavo, ir vis po kurio laiko abs,trc,vsc uzsidegdavo. Ir taip kokius 5 kart:)

Liutukas

kartu.lt yra akcija diagnostikai vietoje 60 lt. tik 30 Lt. pasiemiau, tai vaziuosiu ziureti, kas kaltininkas :)

Liutukas

Ka galiu pasakyti. Sestadieni pasikeiciau tepalus bei kuro filtra. Nuo to karto kol kas nepasitaike, kad jos vel pradetu sviesti. Ar man dar verta daryti diagnostika? Ar ten bus islikusios klaidos? Beje, ar gali buti taip, kad jos dege del to, kad jau kompas rode, jog greit laikas i servisa keisti tepalus bei filtra?

Modka

CitataLiutukas parašė:
Ka galiu pasakyti. Sestadieni pasikeiciau tepalus bei kuro filtra. Nuo to karto kol kas nepasitaike, kad jos vel pradetu sviesti. Ar man dar verta daryti diagnostika? Ar ten bus islikusios klaidos? Beje, ar gali buti taip, kad jos dege del to, kad jau kompas rode, jog greit laikas i servisa keisti tepalus bei filtra?
negali buti del tepalu keitimo ir serviso. klaidos bus islikusios jei nebuvai atjunges akumuliatoriaus.
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

Kestutis777

Nuo akumo atjungimas pasalina klaida nuo displejaus, o kompe ji lieka vistiek. As buvau atjunges nuo akuma, o Tokviloi vistiek mate buvusias bedas, nors displejuje jos jau nebedege.

Raidas77

CitataKestutis777 parašė:
Nuo akumo atjungimas pasalina klaida nuo displejaus, o kompe ji lieka vistiek. As buvau atjunges nuo akuma, o Tokviloi vistiek mate buvusias bedas, nors displejuje jos jau nebedege.
O kompas rodo tik tas klaidas kurios dega per displejaus lemputes? Ar gali buti jog ne viena lempute nedega - bet kompas vis vien kazkokia klaida uzfiksavo?

Liutukas

Tai vat, pasidariau diagnostika, nes taip jos ir neduoda man ramybes, nera ramaus ir pastovaus vaziavimo. Ismete dvi klaidas:
P0093 - Fuel System Leak Detected Large Leak.
C1201 - Engine Control System Malfunction.
I ka atkreipti demesi, ka pasiskeisti? Dabar jas istryne, bet speju, kad greitu laiku vel pasirodys.