dega abs,trc,vsc

Pradėjo kestasima, Balandis 15, 2010, 00:20:11 AM

« ankstesnis - sekantis »

AVENSIS D4D CHIP

CitataLiutukas parašė:
Tai vat, pasidariau diagnostika, nes taip jos ir neduoda man ramybes, nera ramaus ir pastovaus vaziavimo. Ismete dvi klaidas:
P0093 - Fuel System Leak Detected Large Leak.
C1201 - Engine Control System Malfunction.
I ka atkreipti demesi, ka pasiskeisti? Dabar jas istryne, bet speju, kad greitu laiku vel pasirodys.
ruosk litus purkstukam;)

Liutukas

CitataAVENSIS D4D CHIP parašė:
CitataLiutukas parašė:
Tai vat, pasidariau diagnostika, nes taip jos ir neduoda man ramybes, nera ramaus ir pastovaus vaziavimo. Ismete dvi klaidas:
P0093 - Fuel System Leak Detected Large Leak.
C1201 - Engine Control System Malfunction.
I ka atkreipti demesi, ka pasiskeisti? Dabar jas istryne, bet speju, kad greitu laiku vel pasirodys.
ruosk litus purkstukam;)
Cia jau vienareiksmiskai? Ar dar gali buti ir kas kitas kaltas?

arunaskeras

P0093 - Fuel System Leak Detected Large Leak. Cia yra kuro sistemos nuotekis. Mano masinai P0093 klaida buvo kai per kuro filtra trauke ora. Apziurek dar karta kuro filtra, jei kartosis tos pacios bedos Menesi laiko pravargau kol nepaikeciau viso filtro su korpusu.Zinau ka tai reiskia dingdavo trauka gesdavo variklis. Nes jei filtra keitei o dabar viskas gerai tai ten ir buvo beda. Purkstukai cia visai ne prieko.C1201 klaida variklio darbo sutrikimas, nes negaudavo pakankamai kuro.
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Liutukas

Citataarunaskeras parašė:
P0093 - Fuel System Leak Detected Large Leak. Cia yra kuro sistemos nuotekis. Mano masinai P0093 klaida buvo kai per kuro filtra trauke ora. Apziurek dar karta kuro filtra, jei kartosis tos pacios bedos Menesi laiko pravargau kol nepaikeciau viso filtro su korpusu.Zinau ka tai reiskia dingdavo trauka gesdavo variklis. Nes jei filtra keitei o dabar viskas gerai tai ten ir buvo beda. Purkstukai cia visai ne prieko.C1201 klaida variklio darbo sutrikimas, nes negaudavo pakankamai kuro.
Kai pasikeiciau kuro filtra, cia pries pusantros savaites, tai porai dienu buvo uzgesusios ir nepasirode, bet po to vel grizo. Vakar istryne, o siandien ryte jos ir vel sviecia :) Vadinasi dar ten viska atidziai pertikrinti?

arunaskeras

CitataLiutukas parašė:
Citataarunaskeras parašė:
Kai pasikeiciau kuro filtra, cia pries pusantros savaites, tai porai dienu buvo uzgesusios ir nepasirode, bet po to vel grizo. Vakar istryne, o siandien ryte jos ir vel sviecia :) Vadinasi dar ten viska atidziai pertikrinti?

Pasakysiu kaip buvo  mano masinai.Rode P0093 klaida Masina gesdavo netraukdavo. O kartais vel gerai vaziuodavo. Nebezinojau ka daryti.Isvertus i lietuviu kalba si klaida reiskia kuro sistemos nuotekis. mano dyzeliui nuotekio nebus nes kura traukia siurblys prie variklio. Vadinasi gali traukti ora.Kaip pamatyti? Nusipirkau permatoma  kuro slangute.Uzdejau nuo filtro iki siurblio ir iskarto pamaciau,kad eina oro burbulai. Paskui pabandziau pajungti be kuro filtro. Viskas gerai ir trauka atsirado..Ardziau ta filtra bandziau jiekoti pro kur traukia ora -neradau. Teko pasikeisti visa  su korpusu ir problema baigesi. Aisku gali ora traukti ir ne per filtra o per sujungimus.Reikia ieskoti panasiu principu.
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Bion

Pas mane 2004 m. Avensis 2.0 D4D. Dega VSC, TRC ir check'as, Kemi padare diagnostika, sako klaida del pakaitinimo zvakiu. Galvoju wtf kaip zvakes gali su stabilumo kontrole but susije, nesamone. Griztu namo pagooglinu ir kazkur kitur forume lietuviskam radau, kad bicui buvo analogiska situacija, zvakes pakeite ir problema dingo.  

Man, kai rytas saltesnis, jau vedasi ne taip graziai ir greitai kaip buvo vasara. Kryziuoju pirstus, kad pakeitus ir man susitvarkytu.

Gal ka VLN parekomenduot galit del zvakiu pakeitimo, kazkaip nerimtai skamba, kai KEMI sako "nu pakeitimas minimum 100 Lt, jei nebus komplikaciju istraukiant zvakes" :|

dtinas

jei be komplikaciju tai ir paciam nesunku pasikeisti, jei raktai ir salygos yra. Pries tai supurskti su kokias sriegiu atlaisvintojais, neskubeti ir turetu issisukti.

arytis

CitataBion parašė:
Pas mane 2004 m. Avensis 2.0 D4D. Dega VSC, TRC ir check'as, Kemi padare diagnostika, sako klaida del pakaitinimo zvakiu. Galvoju wtf kaip zvakes gali su stabilumo kontrole but susije, nesamone. Griztu namo pagooglinu ir kazkur kitur forume lietuviskam radau, kad bicui buvo analogiska situacija, zvakes pakeite ir problema dingo.  

Man, kai rytas saltesnis, jau vedasi ne taip graziai ir greitai kaip buvo vasara. Kryziuoju pirstus, kad pakeitus ir man susitvarkytu.

Gal ka VLN parekomenduot galit del zvakiu pakeitimo, kazkaip nerimtai skamba, kai KEMI sako "nu pakeitimas minimum 100 Lt, jei nebus komplikaciju istraukiant zvakes" :|

Pas mane irgi metė klaidas dėl žvakių. Pakeičiau žvakes, vis tiek tas pats. O esmė, kad saugiklis sudegęs buvo. Pakeitus saugiklį baigėsi bėdos.

NNZ

Bion jei yra įrankiai keiskis pats, jei nulauši tai tada jau ir veši į servisą, o jei servisas nulaž vistiek iš tavęs pinigų paims už papildomą tvarkymą.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Liutukas

Jei kam idomu, tai mano istorija baiges dvieju purkstuku keitimu. Smagiai kainuoja, bet tokia toyotos kaina :)

Ralfas

Modka

CitataLiutukas parašė:
Jei kam idomu, tai mano istorija baiges dvieju purkstuku keitimu. Smagiai kainuoja, bet tokia toyotos kaina :)
Kas yra smagiai? Pasidomek kitu auto kainom. Ziurek ar tikrai istorija tuom baiges ? :)
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

Liutukas

Su visu darbu 2400 Lt. Purkstukai po 800 Lt. Manai, kad greit vel bus papildomu problemu? Kas dar gali is viso to issirutulioti? Kol kas atrodo, kad graziai vaziuoja, o ir kuriasi kur kas lengviau, nei anksciau. Uztenka puse pasukimo ir variklis murkia. Domejaus ir kitu markiu automobiliu remontu. Visur investiciju reikia. Turiu viena senesne WV (2001). Tai ten per tris metus dar neisnaudojau tokios sumos remontui :) O cia po pusmecio pradedu rimtas investicijas.

Ralfas

o kas tau nustate, kad reikia keisti butent tik du purkstukus?

Liutukas

Radau cia nuoroda, kad purkstukus tikrina UAB Vikrus. Ten pasake, kad vienas nelaiko griztamojo slegio ar kokio ten velnio, o kitas kuro nepaduoda (uzsikimses, adata nevaikste). Dar bande juos remontuoti, viena kaip ir buvo beveik atgaivine, bande tekinti kazkokias tarpines. Bet niekas jau nepadejo. Sako pakankamai naujas dalykas, dar neturime praktikos tokiu remonte. Gal ateityje ir daugiau galesime padeti.