dega abs,trc,vsc

Pradėjo kestasima, Balandis 15, 2010, 00:20:11 AM

« ankstesnis - sekantis »

Renis

Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

waldosius

Citatadarcaa parašė:
Sveiki. Pas mane taip pat buvo keleta kartu uzsidege VSC, TRC, chek engine. Isjungi varikli, uzvedi ir vaziuoji toliau tik avariniu rezimu. Masina vaziuoja normaliai, bet tada neveikia traukos kontrole, pvz vaziuojant posukyje kompas nekontroliuoja slydimo, nepypsi dacikai ir t.t. Problema issprendziu nuemes nuo akumo klema ir palaukus 5 min. Uzgesta lemputes ir veikia slydimo kontrole, isbandziau. Del ABS nezinau, nedege si lempute. Siaip reiktu su kompu nuskaityt kokias klaidas meta kai tos lemputes uzsidega ir pasalint problema visam laikui. ;)
man irgi buvo karta uzsidege prie -15 tos pacios lemputes. pradejus judeti, pastebejau kad is vis ner traukos, max 1500 apsuku, kelis kart nuspaudziau gaza iki galo ir lemputes dega :). nulekiau iki toyotos- gali patikrint tik po 2 dienu, apibudinau situacija, bet nieko naudingo nepasake(nors kaip matau tai ne vienetinis atvejis), o po to isjungus varikli 10min, lempos uzgeso ir masina atsigavo :)

dtinas

Reni, softa avensio atsinaujinai???

ryckak

Grigarasas, o tau visos lemputes vienu metu uzsidega ir uzgesta?

Renis

Dtinas, joo - rasiau kazkurioj temoj. Tą ligą softo naujinimas kaip ranka nueme. Bet cia visai kas kita, cia arba kuro filtas arba gal kokios pakaitinimo zvakes ar dar koks biesas... norisi tiket kad kuro filtras (gal kokios dregmes,leduku bus pasikaupe). Cia net neuzsiveda pilnai, tik pradeda griebt ir nudusta. Tiesa is 3 karto pavyksta visada :] Po ilgesnio stovejimo lauke taip buna prie didelio salcio.

O tau paciam jokiu problemu su uzvedimu saltomis salygomis -15 ir zeiau?
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

dtinas

jokiu problemu. Vedasi kaip ir vasara praktiskai taip pat. Jei nekeites filtro tai reiketu nuo jo pradeti.

Henris

Tai va man vakar irgi buvo uzsidege ABS vrc trc, jau buvau persikes, kad kazkas bus rimto, o kai nuskanavo ant kompo pasirodo perdegus stop lempute, pakeite ir viskas. Kazkokia nesamonme, pries tai irgi perdegus buvo stop lempute, kitoje puseje, ir jokiu klaidu nemete. Kaip taip gali buti? Ar jum yra buve uzsidege abs nuo perdegusios stop lempeckos?
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Gintarazas

Sveiki gerbiami Kolegos,
noriu pasitarti del kietuju daleliu filtro 06',2.0 D4D avensyje, taip jau atsitiko, kad paskutinį mėnesį važiuoti tenka nedaug - iki darbo ir atgal miesto režimu, to pasekoje turiu įsidegusias TRC OFF, VSC ir engine check lempikes, patikrinau ant kompiuterio rodo nepakankamą kietųjų dalelių filtro veiklą. Gal kam teko susidurti su panašiais dalykais? Būtų malonu išgirsti kokį sprendimo būdą pasirinkote. Kiek girdėjau salonuose (gal ir ne tik) atlieka priverstinę filtro regeneraciją, gal kam teko susidurti su šiuo reiškiniu? Na dar bandysiu sukelti savaiminę regeneraciją - prapūsti savo avensį ant trasos, tik kad keliai nelabai tam dekingi :)

Kestutis777

Man teko :) Isleki ant trasos ir vaziuoji apie 100km/h greiciu, su aukstom apsukom :) Turetu viskas savaime issivalyti :)
Man vale prijunge kompa. Per kapoto tarpa atsitempe laidus i salona is spaudinejuo kazka, kad jis priverstinai valytusi...

Gintarazas

CitataKestutis777 parašė:
Man teko :) Isleki ant trasos ir vaziuoji apie 100km/h greiciu, su aukstom apsukom :) Turetu viskas savaime issivalyti :)
Man vale prijunge kompa. Per kapoto tarpa atsitempe laidus i salona is spaudinejuo kazka, kad jis priverstinai valytusi...

O čia pas "auksarankius" ar salone tokia procedūrą atliko? Bandysiu lėkt savaime prasivalyt - duosiu žinot kaip pavyko :)

Gintarazas

Tai va Kolegos, nepavyko savaiminė regeneracija, ant trasos, kiek leido eismo sąlygos, stengiausi zužadinti procesą, nuresetinau klaidą ir pirmus 3 km viskas ok, o po to vėl visos aukščiau minėtos lempikės išsišvietė:( Įtariu reiks priverstinę regeneraciją skatinti, nes keisti DPF turbūt labai brangus malonumas.
Būčiau labai dėkingas už Jūsų pamąstymus :)

giedrukas

CitataGintarazas parašė:
Tai va Kolegos, nepavyko savaiminė regeneracija, ant trasos, kiek leido eismo sąlygos, stengiausi zužadinti procesą, nuresetinau klaidą ir pirmus 3 km viskas ok, o po to vėl visos aukščiau minėtos lempikės išsišvietė:( Įtariu reiks priverstinę regeneraciją skatinti, nes keisti DPF turbūt labai brangus malonumas.
Būčiau labai dėkingas už Jūsų pamąstymus :)
DPF kainuoja apie 3000 lietuvisku pinigu

Naujokas

Turiu kalusima del VSC ir TRC of lempu uzsidegimo. Pravaziavus kazkur 10km visada jos man isiziebia ir visada pralekus ta pati atstuma. Per naujo uzkurus motora vel 10km viskas gerai, poto uzsidega.
Kai pirkau masina buvau nuvares prie kompo pajungti, rado klaidu su davikliu, kuris fiksuoja vairo pasukimo kampa ar kazka panasaus.
Taigi klausimas, ar del sito daviklio gali sios lempos man isiziebti? Daugiau jokiu kitu lempu salia situ nedega.

laurysas

http://www.lbm.lt/dpf.htm

Emuliatorius dar yra kaip sprendimas del DPF

Gintarazas

Citatalaurysas parašė:
http://www.lbm.lt/dpf.htm

Emuliatorius dar yra kaip sprendimas del DPF

O emuliatorių ECU prisiima? Kiek girdėjau TOYOTA kompą ne taip jau lengva apgauti, kitu atveju turbut DPF lėktų lauk kaip pas kokius PEUGEOT :) Gal kas esat girdėję apie bandymus išinstaliuot DPF Toyotoje? Be to aukščiau pateiktoje nuorodoje įvardinta, kad emuliatoriai naudojami su 2.0 ir 2.2 D-CAT varikliais, a kaip su D4D?