dega abs,trc,vsc

Pradėjo kestasima, Balandis 15, 2010, 00:20:11 AM

« ankstesnis - sekantis »

dtinas

pasirodo su dpf filtrus turinciomis masinomis negalima vien po miesta vazineti..

Renis

dtinas, pas tave toks yra?
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

dtinas

rusali

kazkas rase apie spec. alyva D-Cat'ams, Tokvila rekomenduoja pilti ELF SOLARIS DPF 5W-30, o mototoja pila lyg tai paprasta Mobil 1 5W-30. koki jus pilat kolegos i savo CAT'us?

Kestutis777

Man Tokviloi keiciuos. Nezinau, ka jie ten pila, bet sake, kad spec alyva, nes nuo kitokios gali uzsikisti katalizatorius.....

rusali

o bent zinai kokio gamintojo? gal ELF?

NNZ

kaip ir kitoj temoj minėjau, mašinoms su DPF filtrais eina tepalas su ACEA/API C1 žymėjimu, kitaip vadinamas low ash oil, arba low SAPS oil. Tai jei tepalas atitinkas šitą markiruotę tada viskas gerai.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

audrius

Mano su DPF, tai gamintojas knygoje raso ACEA C2 tai pakankamai auksti reikalavimai[low saps], bet nepamirskite, kad lb svarbu yra kuro kokybe. Eksploataclos salygose pabrezta, kad nerekomenduotina variklio palikti dirbti laisvomis apsukomis ilgiau nei 20 min.
sirdyje bmw ,bet toyota istikima ir patikima

Angelinio

o kaip sukelt savaimine dpf filtro regeneracija? kiek laiko ar km reik vaziuot? ant kokiu apsuku? nes dabar masina sakytum fura tempia, kol isibegejat tai... patylesiu (ner visai traukos)

Kalapiziukaz

itariu kad jau savaime tu jos nelabai ir sukelsi, varyk pas diagnostus pajungs kompa ir sukels.

Angelinio

idomus dalykai dedasi... vakar vaziuojant jau trauka atsirado, bet lemputes tebedega nors nieko su filtru nedariau, nebezinau ka ir daryt, nes panevezy nerandu rimtu diagnostu kas isvalytu ta dpf filtra ar sukaltu regeneracija, karoc... kazkoks apsurdas :@

siigiis

sveiki,
sian ir man uzsidege check engine vsc it trc lemputes. kaip paskaiciau gali but del to dpf filtro, bet manyciau gal neturetu but tai nes vakar i viena sodyba tikrai ne kiap pencininkai vaziavom, o o sian ramiau gryzinejau, bet faktas kad vien tokia kelyje kur greitis buvo 80-120 pravaziavau apie virs 200 km, tai manau filtras turejo prasivalyt.
Gal dar galvoju reiktu pabandyt kaip giedrius sake kad akuma atjungti... Kokios dar mintys gali but kokia baisi beda man istiko... ir be to eina taip vazinet? nieko cia blogo?  

vejjas

sveiki teko valyti autotojoj tai nieko ten mandro nera pajunge kompa ir mato kaip veikia dpf filtras kada uzkila temperatura.vaziuojant 100 km greiciu 3 pavara didesnes apsukos tai greiciau uzkila temperatura ir tada priverstinai isijungia papildoma forsunke turi matytis per veidrodeli dumu kamuoliai,bet tai trunka neilgai nes krenta dpf filtre temperatura kai ispjauna dumus.tada vel kartoji ta procedura as nuo autotojos kaune iki Rumsiskiu vaziavau 2 kartus.bet si filtra galima ir paciam be kompo valyt tokiu rezimu vaziuojant.:)

vejjas

ir dar pries savaite ir man buvo uzsidege visos lamputes ir krito apsukos tai jau isigandau nes galvojau, kad siurblys kuro nuejo kaip jau yra buve, bet pasirodo egr filtras uzsikiso ten toks klapanas yra tai uzstrigo jis nuo suodziu.tai pats paemiau isvaliau atjungiau nuo kompo klema ir vyskas tvarkoje.jau spejau 1tukst km pralekt :)

siigiis

na reiks siandien pabandyt pralekt kaip rasei ant 100 3 begiu. o tai kiek taip mazdaug km reik pravaziuot valant ta filtra?

beje gal kas gali pasakyt kur tas erg filtras yra? su kuo ji geriausia valyt?