Alyvos keitimas automatinėje greičių dėžėje

Pradėjo raimis1966, Sausis 24, 2016, 12:14:37 PM

« ankstesnis - sekantis »

slashas

Citata iš: Venza Įrašytas Vasaris 23, 2017, 13:23:37 PM
Ilgai uztrunka vien del to,kad reikia nuimt dezes karteri,o jis dedasi ant hermetiko,taigi uzdejus tenka laukt kol hermetikas sukietes.Tikiuosi ima ne uz valandas  :D
Man kai keitė, tai dėžės karterį nuėmus dar virš valandos laikė ir apie litrą išlašėjo... :)
Ir dėžė bent jau mano atveju turėjo tarpinę, nors tai nebuvo Toyota.

slashas

Citata iš: slashas Įrašytas Vasaris 23, 2017, 13:40:24 PM
Man kai keitė, tai dėžės karterį nuėmus dar virš valandos laikė ir apie litrą išlašėjo... :)
Ir dėžė bent jau mano atveju turėjo tarpinę, nors tai nebuvo Toyota.
P.S. Pas šitą avensį tarpinė yra jei čia K310/K311 dėžė.

Onnri

Nekūrus naujos temos, norėjau paklausti koks automato tepalas pilasi i avensis t25 2004m. 1.8 benzinas ?  Ši info gal kam pravers jeigu kas norės keisti tepalus  :-). Ar verta pirkti originalius Toyota tepalus? Norėčiau nusipirkti ir užpilti kokius kelis šimtus ml nes nesuprasi ar ant ribos ar šiek tiek mažiau nei riba tų tepalų kai bandau pamatuoti lygį :think: :D.  P.s. nesu keitęs automato tepalo rida jau 180k

maaz

Neperšu nieko, tik pasakysiu kaip aš daryčiau.
Keisčiau. Ir jau greit. Pilčiau tik originalą. Čia tiesiog kad nereiktų kurti temos "kur remontuoja greičių dėžes".

Jei rida tikra (o kadangi benzinas tai tikėtina) tuomet dabar pats laikas tai daryti. Nes kai pakeičia įsukus 500k, tai ir prasideda "pakeitus tepalus sugedo greičių dėžė". Tiesiog to brudo ant sienelių daug būna jau ir kai naujas tepalas išplauna jį prasideda bėdos.

Sonixas

Citata iš: Onnri Įrašytas Rugpjūtis 28, 2018, 17:14:27 PM
Nekūrus naujos temos, norėjau paklausti koks automato tepalas pilasi i avensis t25 2004m. 1.8 benzinas ?  Ši info gal kam pravers jeigu kas norės keisti tepalus  :-). Ar verta pirkti originalius Toyota tepalus? Norėčiau nusipirkti ir užpilti kokius kelis šimtus ml nes nesuprasi ar ant ribos ar šiek tiek mažiau nei riba tų tepalų kai bandau pamatuoti lygį :think: :D.  P.s. nesu keitęs automato tepalo rida jau 180k
tuom masinom reikia keisti kas 90000 tukst km.koks tepalas rasosi ant paciuos matukles. 3 abrba 4( Romėniški skaičiai) tai reiskia textron 3 arba 4 pilasi))) dazniausiai buna 3 litrai ispili ir tiek pat ipili.
Zmogus moka ne uz darba,o uz kito zmogaus zinias :D

Onnri

Ant apd tepalo matuoklės galo parašyta Type  T IV. Ar man tiktų MOTUL ATF VI 1L ? Kiek žiūrėjau jis tinka Type T IV.  Kažin ar į seną tepalą naujo įpylus normaliai viskas bus :think: (H-) noriu tik truputi užpilti nes nesuprantu tiksliai koks ten lygis ar gerai ar šiek tiek mažiau:)

Jeigu man apd 500k  atitarnaus - užteks:). 

P.s. jeigu kas žinote kur galima patikimai pasikeisti tepalus šitam avensiui pasidalinkite info. Gal kam pravers:)