Garsas is variklio skyriaus (kondiskes kompresoriaus mova) Pataisyta!

Pradėjo Smac, Spalis 03, 2016, 10:37:46 AM

« ankstesnis - sekantis »

Awriuxx

Citata iš: augisz Įrašytas Spalis 13, 2016, 10:12:32 AM
O pabandyk ne per atstovybe, o tiesiai pas meistrus patekt  :V

Nėra reikalo. Dirba tokie patys žmonės, kaip bet kuriam garažėlyje (jeigu ne prastesni). Tai geriau tiesiai į garažėlius.

augisz

Na atstovybes gyvena ne is auto pardavimu, o is servisu, tai ir nesuka pautu kas ten sugede. Pakeicia visa mazga ir ramu. Bet galima pabandyt pas meistrus patekt, tada ka reikia padaro. Pliusas tai tas, kad bent zino ka daro, yra manualai po akim ir pan., o i garaza uzsuki buna ir pradeda is kavos tirsciu burt gal tas, o gal anas.

bladas

Sveiki, gal yra žinančių atsakymą iš savo patirties : TOYOTA VERSO, 2013 m., pilkas dyzelis :) 2,0 litrai. Tikra rida 140 000 km. Ir važiuojant, ir užgesinus variklį kartais po kapotu girdisi keistas garsas, ne turbinos ir ne ventiliatoriaus, primena dulkių siurblio, arba reaktyvinio lėktuvo tylų garsą. Garso šaltinis kažkur po klimos vamzdeliais, jei stovim veidu į mašiną, tai kairėje pusėje, kur generatorius, vandens pompa ir kiti agregatai. Užgesinus variklį, garsas po kokios minutės nutyla. Klausimas - ar gali būti, kad užgesinus variklį, dar kažkur kažkas sukasi - klimos kompresoriaus arba generatoriaus skriemulio sankaba? Visi matomi dirželiai stovi, nesisuka nei ventiliatorius. Gal koks nors vamzdelis ar šlangelė prakiuro, ir gaudo orą, ar koks vakuumas siurbia? Pačią mašiną pamatysiu rytoj, gal kas aiškiau bus ir man pačiam. Nuvažiavo žmogus į servisą, tai, aišku, jokio garso nebebuvo :)

slashas

Man labiau panašu į papildomą elektrinę pompą, kuri dar varinėja aušinimo skystį kažkiek laiko per sistemą nuo užgesinimo.

bladas

balticam

Vaiduoklis apsigyveno  :-] 
O jei rimciau, tai tokio atvejo dar neteko girdet, bent jau pagal tavo aprasyma.

ketvirtasis

Citata iš: slashas Įrašytas Liepa 11, 2018, 15:55:08 PM
Man labiau panašu į papildomą elektrinę pompą, kuri dar varinėja aušinimo skystį kažkiek laiko per sistemą nuo užgesinimo.
Šita labiau tikėtina.

Bemsas

O tokios buna Toyotose? Neteko matyti.

bladas

Vietinės reikšmės servise pasakė tą patį. Tik keista, kad anksčiau to nebuvo, ir pasireiškia nebūtinai karštam varikliui.

slashas

Citata iš: bladas Įrašytas Liepa 12, 2018, 16:50:21 PM
Vietinės reikšmės servise pasakė tą patį. Tik keista, kad anksčiau to nebuvo, ir pasireiškia nebūtinai karštam varikliui.
Reiktų nespėlioti, o tiesiog įsitikinti ar toks dalykas yra. O ankščiau negirdėjai nes tyliai dirbo, gal susidėvėjo ;)

kiaules galva

Citata iš: Smac Įrašytas Spalis 13, 2016, 02:45:27 AM
Pataisyta uz kelis Eu! Ir net pigiau nei "nuo 50" ir ne toliau nei prie namu garaze  :) Pasirodo viskas dar paprasciau :D net juokinga kaip isgasdino Mototoja su savo nauju kompressorium uz 900 Eu.
Taigi pakeite pora gumyciu, kurios nuo pastovaus darbo issinesioja ir tada musasi tarpusavyje detales (atsiranda garsas). Mokejau 110 uz visus darbus (guolio keitimas, sarnio gumos keitimas + guma, dirzas + jo keitimas, kompressoriaus ardymas + gumytes, zieminiu padangu keitimas), tai jau net neprisimenu, nes nelabai gylinausi kas kiek kainavo, bet kompresoriaus pataisymas tikrai ne kosmosa ;)

Ir tarp kitko net nustebau bet vietiniai iskarto suprato kame esme, nors pirma atsargiai paklausiau, gal zino kur gerai tuos AC remontuoja nes turiu problemele :) Pasirodo jau remontavo panasia beda tik T25...

Radau paveiksliuka, kuris mazdaug atitinka tai ka maciau. Desineje yra gumytes, kurias tereikejo pakeisti. I kaireje esancia detale jas sukiso. I ja isistato apacioje esanti detale ir jos dantukai patenka i tu gumyciu tarpus, taigi gumytes gesina smugi ir minkstai viskas sukasi...
Tiesa pas mane tas vienas dantukas jau buvo luzes  :( ... matyt per ilgai tempiau su remontu ir del nusidevejusiu gumyciu dauzesi, dauzesi kol nesuluzo... Kaip manot ar tai kritiska? 5 is 6 liko, taigi jiems pasiskirs suluzusios spaudimas... Ar neisluzines dabar gerokai greiciau?

Sveiki,
Klausimas labai paprastas: kur gauti paveikslelyje esancias gumytes+guoli? Mano T27 AC lygiai tokios pacios bedos! Dekoju is anksto.