2.0 108 Kw VVT-i tepalo dingimas, trūkčiojimas bėgėjantis

Pradėjo AntoskaLT, Vasaris 14, 2018, 10:44:23 AM

« ankstesnis - sekantis »

slashas

Na žvakes tikrai keiskite, ypač jei auto virš 100k km :)

kudikis

Pas mane irgi su salta (tas pats variklis) pirmus kelius kilometrus reikia tolygiai spausti gaza,pasaudus stipriau ties 2-2,5 tuskt. apsuku ribose pagaunu lengva patrukciojima,po keliu km viskas atsistoja i savo vietas.Esu pravales oro srauto matuokle,pakeites zvakes pagal gamintoja-nepadejo,siuo metu jau nekreipiu demesio.Zinoma ,jei kazkas pasakytu kame saknys-susitvarkyciau.
P.S .Kad jaustusi trukciojimas vasara auto turi buti pastovejusi  apie 15 valandu.,po 9 valandu stovejimo trukciojimo nera.Ziema ir po 9 val. trukciojimas yra.

slashas

Aš įtariu įsiurbimo vožtuvus apsinešusius ir oro įsiurbimo sklendes. Prasivaliau "throttle body", šiek tiek padėjo. Bet aš kenčiu nuo žemų apsukų, kartais net iki 650rpm nukrenta... kai apie 750-850 turi būti...

mind

Citata iš: maaz Įrašytas Kovas 24, 2018, 17:43:57 PM
gal ne i tema, bet tirkiausiai i tema. O atidengus tepalo ipylimo dangteli dirbant ant laisvu. Turi buti ten slegis ar vakuumas?
Pagazavus turi vakuumuot, ant laisvu siek tiek "pust".
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

slashas

maaz

Gal ir gerai, bet man įdomu ką rodo esant karštam varikliui (po kelionės), dirbant ant laisvų.

Kur radai skylių? :)

slashas

Citata iš: maaz Įrašytas Rugpjūtis 07, 2018, 09:57:25 AM
Gal ir gerai, bet man įdomu ką rodo esant karštam varikliui (po kelionės), dirbant ant laisvų.

Kur radai skylių? :)
Tai čia tik ką užgesinus, tiek ir rodo ant laisvų ;)
Tas daviklis kur foto kažkada mečiau nulužęs buvo, plius viena šlangelė.

maaz

Palauk, juk ir pas tave buvo ant šalto suma apie 0, o karšto suma apie 10? Cigaretė viską surado? Akivaizdžiai dūmai ėjo?

slashas

Citata iš: maaz Įrašytas Rugpjūtis 07, 2018, 14:40:42 PM
Palauk, juk ir pas tave buvo ant šalto suma apie 0, o karšto suma apie 10? Cigaretė viską surado? Akivaizdžiai dūmai ėjo?
Tai pas mane LTFT pakilo iki 20% tai teko cigarą parūkyti, taip parodė, dar ir su dujomis įsitikinau ;)

slashas

Citata iš: maaz Įrašytas Rugpjūtis 07, 2018, 16:53:59 PM
Dujom?
Taip, pasiimi dujinę "lempą" ir purški propaną aplink įsiurbimo kolektorių, jei vakuumo nuotėkis iškart apsukos padidėja ir lambdos rodo užriebintą mišinį.

Venza

Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

slashas

Citata iš: Venza Įrašytas Rugpjūtis 08, 2018, 08:03:32 AM
As tokiais atvejais naudoju eterini uzvedimo skysti:
https://e-shop.eoltas.lt/6752-Eoltas/
Kad jis blogiau nei propanas, propanas tik boom ir nieko, na nebent be antakių liksi, bet tam akiniai, o tokie skysčiai, tai dega ant paviršiaus ;)

Venza

Nu dar nei viena masina is kokiu 50 nei sudege,nei sprogo  ;)
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...