2.0 108 Kw VVT-i tepalo dingimas, trūkčiojimas bėgėjantis

Pradėjo AntoskaLT, Vasaris 14, 2018, 10:44:23 AM

« ankstesnis - sekantis »

deficky

Citata iš: slashas Įrašytas Rugpjūtis 21, 2018, 22:46:33 PM
Tiesa pas jus irgi apsukos vaikšto su įjungtu AC, mane tiesiog erzina tas apsukų šokinėjimas esant  laisvai eigai... ypač kai karšta tai kai kompresorius įsijungia tai krenta apsukos kartais rodos iki 500rpm... nervina tokie vožtuviniai kompresoriai kur visada sukasi, būtų sena gera sankaba, tai nesijaustu taip...
o pas tave tik apaukoa aokineja ar ir  cooleris isijungineja / issijungineja ac ?

slashas

Ventiliatoriaus įsijungimas įjungus kondicionierių yra normalu ir taip turį būti, bet va tas apsukų šokinėjimas įsijungiant kompresoriui tai užknisa.

deficky

tai bet ar normalu kad ventiliatorius isijungia kai apsukos pakyla ir issijumgia kaip apsukos nukrenta. jei padarai ant min peciaus greicio tai kas 5sec kazkur ten sokineja apsukos su ventiku

slashas

Normalu, nes kai apsukos nukrenta kondicionierius neveikia, jis veikia ciklais on/off, dėl to mane ir užknisa, įsijungtų ir veiktų pastoviai kaip senoviniai su sankabomis, o šie "naujoviški" vožtuvo principu tai ką aš žinau, gal labiau kurą taupo, bet erzina :)

deficky

nu bet idomiai kas 3-5 sec isijungineja/issijungineja ventikas variklio skyriuje dar taip nei vienom auto nemaciau

slashas

Ilgiau dirba kai karšta, jei vėsiau tai kaip pasakoji įsijungia išsijungia, viskas dėl ekonomijos, nes tai apkrauna generatorių ir taip toliau ;)

deficky

nu vakar pvz lauke buvo  27 uzdejas buvau 21, tai pastovej junginejosi...

Venza

Labai gali but,kad kondicionieriaus  sistemoje yra vandens arba uzsikises filtras.Dar gali but,kad sistemoj per daug pripilta freono.Taip daznai neturetu issijunginet.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

deficky

bet kai padarai pilnu chodu kad pustu veja tai ventikas pastoviai sukasi ir apsukos nekrenta.. kaip pas kitus?

slashas

Citata iš: deficky Įrašytas Rugsėjis 21, 2018, 22:00:43 PM
bet kai padarai pilnu chodu kad pustu veja tai ventikas pastoviai sukasi ir apsukos nekrenta.. kaip pas kitus?
Tai priklauso kiek apkrauni kondicionieriaus sistemą, kuo šaltesnį užsuksi, tuo ilgiau ventiliatorius dirbs.