Dėl Prius atšaukimų ir remontų

Pradėjo Stingray, Vasaris 18, 2018, 08:14:26 AM

« ankstesnis - sekantis »

Stingray

Citata iš: sinkleris Įrašytas Vasaris 21, 2018, 10:25:52 AM
Tau gal 90, man kaip pastoviam klientui 60 ;)

Tikiuosi su Priusu netapsiu pastoviu klientu :)

Fatmann

Citata iš: slashas Įrašytas Vasaris 21, 2018, 11:12:13 AM
Irgi netiesa, kad fully synthetic bus sintetika, 80% tepalų bus hidrokrakingo būdu išgauta mineralinė alyva (Castrol, Shell jas gamina) kuri yra geresnė nei paprasta mineralinė, bet blogesnė už POA ar Esterus.

Taip, sutinku, jei jau būnam tikslūs, tai tikslūs iki galo :)
Kita vertus, Group III alyvas leidžiama žymėti kaip "Fully Synthetic" (čia, aišku, irgi marketinginis terminas).
Be to, kaip pavyzdys - Shell GTL būdu gauta alyva priklauso Group III, bet nemanau, kad ją galima pavadinti blogesne už Group IV POA.

slashas

Citata iš: Fatmann Įrašytas Vasaris 21, 2018, 11:50:01 AM
Taip, sutinku, jei jau būnam tikslūs, tai tikslūs iki galo :)
Kita vertus, Group III alyvas leidžiama žymėti kaip "Fully Synthetic" (čia, aišku, irgi marketinginis terminas).
Be to, kaip pavyzdys - Shell GTL būdu gauta alyva priklauso Group III, bet nemanau, kad ją galima pavadinti blogesne už Group IV POA.
O žinai, kodėl leidžiama? Castrolio lobistai teismą laimėjo prieš mobil, Mobil norėjo HC uždrausti naudoti kaip fully synthetic. Aš skaitau tai yra žmonių mulkinimas. Pamato fully ir jau Ok, o jei dar low SAPS tai išvis gėris, nors DPFo ir katalizatoriaus nebeturi, bet matai su tepalais juos saugo variklio nusidėvėjimo sąskaita :)

MindaugasB

Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

LM

Gal svarbiau žiūrėti, kad bakelio turinys atitiktų tą kas parašyta etiketėj, ir laiku pakeisti tepalus. :think:

slashas

Citata iš: LM Įrašytas Vasaris 21, 2018, 14:14:58 PM
Gal svarbiau žiūrėti, kad bakelio turinys atitiktų tą kas parašyta etiketėj, ir laiku pakeisti tepalus. :think:
O kaip tu turinį tikrini? Aš be laboratorijos kito kelio nelabai ir žinau :)

LM

;) patikrinti tai nepavyks ir neverta  :think:
Turiu minty, kad pirkti iš "patikimų rankų"... ;)
Kad nebūtų koks pilstukas. Bakelis firminis, o tepalas kaip "visur".
Nors manau ir patys perpardavėjai 100% negali atsakyti iš kur tas tepalas.
Argumentas geras tepalas - "visiems pilam ir dar niekas nesiskundė"  :goodboy:

LM

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Vasaris 21, 2018, 13:44:42 PM
Man irgi 60e pakeitimas su filtru :)
Tepalo keitimas.
Tepalas (TOTAL 5w30) 3,3x6=19,8 eur.
Filtras (MANN) 4-5 eur.
Pakeitimas -10 eur.
Viso ~35 eur.

Stingray

LM, cia kur tokia kaina? :D

Beje, perdege numerio apsvietimo lempute. Namu salygom ten imanoma pasikeist paciam? NEs Youtubej tik 1 nuotrauku kratinys ir nieko konkretaus :D IR kokios lemputes ten eina :D

MindaugasB

Citata iš: LM Įrašytas Vasaris 21, 2018, 15:44:14 PM
Tepalo keitimas.
Tepalas (TOTAL 5w30) 3,3x6=19,8 eur.
Filtras (MANN) 4-5 eur.
Pakeitimas -10 eur.
Viso ~35 eur.

Ir uz sita kaina i serviso knygele atstovo atzyma padeda? :) Jeigu taip, tai imu.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

LM

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Vasaris 21, 2018, 17:35:11 PM
Ir uz sita kaina i serviso knygele atstovo atzyma padeda? :) Jeigu taip, tai imu.
:D Juokaujat, aišku kad ne.
Man nereikia atstovo "atžymos" aš tepalą keičiu. :D
O tai pas patį garintiniai aptarnavimai? Ar šiaip norima palikti pėdsaką istorijai  :D?

Stingray

Megamestoj pakeite. Liqui Moly 5W30 4200LL + tepalo filtras su pakeitimu 42e. Cia su nuolaida :D

O oro filtrą Gariūnuose pas Ramą paėmiau už 5e.

Tiek žinių.

O dabar paskutinis klausimas, kurį jau klausiau, bet neatsakėte: kaip pasikeisti perdegusią numerio apšvietimo lepmutę? :D

slashas

Keitimo būdu, kaip dar kitaip? :) 5sek praleistos googleje ir https://youtu.be/n3EJpG59rhw

LM

Citata iš: Stingray Įrašytas Vasaris 22, 2018, 12:06:41 PM
Megamestoj pakeite. Liqui Moly 5W30 4200LL + tepalo filtras su pakeitimu 42e. Cia su nuolaida :D

O oro filtrą Gariūnuose pas Ramą paėmiau už 5e.

Tiek žinių.

O dabar paskutinis klausimas, kurį jau klausiau, bet neatsakėte: kaip pasikeisti perdegusią numerio apšvietimo lepmutę? :D
Pas Rama galėjai ir salono filtra pasiimt. Salono filtas manau svarbau nei motoro oro filtras, nes pats salone esančiu oru kvėpuoji, kuris praeina per filtrą.

Stingray