Imobilaizerio perprogramavimas arba naujo rakto gamyba?

Pradėjo Daynewss, Vasaris 21, 2018, 09:19:48 AM

« ankstesnis - sekantis »

Daynewss

Sveiki,

raktas SMART, problema tokia: atsisiunčiau tuščią rakto korpusą. Išėmiau schemą iš seno, įdėjau į naują. Ateinu prie mašinos su distanciniu atrakinau, įkišu į rakto skylę spaudžiu Start ir NIEKO! Įjungiu beraktę - vedasi, atjungus - ne. Kaip suprantu senam rakte kažkur buvo įkištas imobilaizeris, ir tikrai nesitikėjau, kad jis bus toks pats, kaip buvo senam Fiat. Taigi, seno rakto korpuso nebėra, imobilaizerio čipo taip pat :( Mašina su raktu nesiveda, su berakte vedasi.
Klausimai:
1. Tikiu, kad įmanoma ir kiek kainuotų turint mašiną suprogramuoti tą RFID čipą?
2. Ar galima be rakto su čipu suprogramuoti tuščią ne smart raktą, kad veiktų užvedimas?
3. Kiek kainuotų padaryti raktą Tokviloj?
4. Gal dar turite minčių/pasiūlymų?

Iš anksto dėkoju.

slashas

Antrą raktą turi? Jei ne tai bus sunku, man už SKS raktą tokviloje 320€ paprašė su nuolaida 280€, o aš pasakiau ačiū, bet gal nereikia :)

Daynewss

slashas

Citata iš: Daynewss Įrašytas Vasaris 21, 2018, 09:58:28 AM
Antro rakto nėra, mašina iš mikimauzų.
Bėda tada, reikia pagooglinti ar per techstreama galima tik imobilaizeri pririšti.

Daynewss

Citata iš: slashas Įrašytas Vasaris 21, 2018, 09:49:37 AM
Antrą raktą turi? Jei ne tai bus sunku, man už SKS raktą tokviloje 320€ paprašė su nuolaida 280€, o aš pasakiau ačiū, bet gal nereikia :)

O už ką paprašė? Ta prasme pagal VIN kodą raktą pagamintų ar tiesiog kopiją padarytų jau turimo SKS rakto?

slashas

Citata iš: Daynewss Įrašytas Vasaris 21, 2018, 19:39:06 PM
O už ką paprašė? Ta prasme pagal VIN kodą raktą pagamintų ar tiesiog kopiją padarytų jau turimo SKS rakto?
Naujas raktas, plius pririšimas.

Daynewss

O būtina važiuoti? Palikti pas juos auto? Ar užtenka savininkui atvažiuoti, jie patikrina VIN kodą, dokumentus, susimoki ir po savaitės gauni raktą?
Aišku skambinsiu į Tokvilą, bet gal žinai?

slashas

Citata iš: Daynewss Įrašytas Vasaris 21, 2018, 19:48:47 PM
O būtina važiuoti? Palikti pas juos auto? Ar užtenka savininkui atvažiuoti, jie patikrina VIN kodą, dokumentus, susimoki ir po savaitės gauni raktą?
Aišku skambinsiu į Tokvilą, bet gal žinai?
Užsako "pliką" raktą, atvažiuoji ir pririša ir geležtę išpjauna.

Daynewss

pažiūrėjau internete ir pirmas pasitaikė toks https://www.aliexpress.com/item/OBDPROG-MT007-Car-Key-Programming-Tool-For-Toyota-Lexus-IMMO-4D-Chip-Immobilizer-Reset-All-Key/32843415240.html
Įdomu, ar tokie dalykai veikia, nes kur parašiau ar paskambinau visur tas pats atsakymas - lupt imobilaizerio bloką, lituot, chu..t ir t.t. Tipo neprogramuojamas immo 4d čipas, bet kažkaip netikiu.
Taip pat įdomu, ar techstream čia padėtų?

slashas

Citata iš: Daynewss Įrašytas Vasaris 21, 2018, 22:01:45 PM
pažiūrėjau internete ir pirmas pasitaikė toks https://www.aliexpress.com/item/OBDPROG-MT007-Car-Key-Programming-Tool-For-Toyota-Lexus-IMMO-4D-Chip-Immobilizer-Reset-All-Key/32843415240.html
Įdomu, ar tokie dalykai veikia, nes kur parašiau ar paskambinau visur tas pats atsakymas - lupt imobilaizerio bloką, lituot, chu..t ir t.t. Tipo neprogramuojamas immo 4d čipas, bet kažkaip netikiu.
Taip pat įdomu, ar techstream čia padėtų?
Programuojamas, Pvz jei turėtum papildomą raktą, tai su durelių darinėjimu galimą net naudoto rakto imobilaizerio čipą priprogramuoti. Tavo atveju net nežinau, gal su kokiu techstream ir seed code būtų įmanoma.

Daynewss

Vat tas ir "abydna", kad jau seniai galvojau su tais durelių darinėjimais pasidaryt raktą, bet vis atidėliodavau. O dabar, jei būčiau pasidaręs, nebūčiau turėjęs bėdų. Jau seniau tokią temą čia buvau pakūręs :(

Bemsas

4D neuzprogramuosi dureliu atidarinejimu. Su techstream imanoma suprogramuoti, bet reikia tureti kodus programavimo.

Daynewss

Citata iš: Bemsas Įrašytas Vasaris 21, 2018, 22:22:45 PM
4D neuzprogramuosi dureliu atidarinejimu. Su techstream imanoma suprogramuoti, bet reikia tureti kodus programavimo.

O kas tie programavimo kodai? Čia programoje būna, ar mašinoje/čipuose kur nors?

slashas

Citata iš: Bemsas Įrašytas Vasaris 21, 2018, 22:22:45 PM
Užprogramuosi imobilaizerį jei veikiantį raktą turi, aš taip pasidariau atsarginį iš naudoto rakto, kad bent automobilį su raktu atsirakinti galimą būtų ir užvesti.

savas74

Galima viska padaryti ir su techstreamu. Pirmiausia istrini visus esamus raktus (tas uztrunka iki 20 min), o tada pririsi tuos kuriuos turi. Pasieskok srotuose rakta ir nusipirk tau tinkanty tau.