pompa

Pradėjo viktoras1111, Vasaris 22, 2018, 19:10:12 PM

« ankstesnis - sekantis »

viktoras1111

laba diena nupirkau priusa 2006 m 1.5 vazinejau koki menesi , paskuj per you tuba pamaciau video apie ta elektro  pompa ar veikia jinai ar ne , tai nuspriandziau patikrint , rezultatas nekoks nieko ten nejuda , bet klaidu nemeta , tai vat ir nezinau ka daryt ? ir net nerandu kur pirkt ta elektro pompa , gal kas galit padet ACIU

Stingray

Patikrink pagal VIN Tokviloje ar Mototojoje. Gal nemokamai pakeis, jei pagal atsaukimo programa nebuvo pakeista...

viktoras1111

taip radau tokia tema , gerai butu jei pakeistu , o jei ne kur man ta pompa nupirk aciu

slashas

Citata iš: viktoras1111 Įrašytas Vasaris 22, 2018, 19:51:04 PM
taip radau tokia tema , gerai butu jei pakeistu , o jei ne kur man ta pompa nupirk aciu
Yra pas atstovą, lyg 230€ kainuoja. Plius neskubėk, su diagnostika galima patikrinti ją.

viktoras1111

o diagnostika paciam galima padaryt ? as bandziau su ranka prisilest bet jokios vibracijos ar garsu nera ,  tai numanau kad jinai mirus , ar ne taip kazka darau ?

slashas

Citata iš: viktoras1111 Įrašytas Vasaris 22, 2018, 21:04:18 PM
o diagnostika paciam galima padaryt ? as bandziau su ranka prisilest bet jokios vibracijos ar garsu nera ,  tai numanau kad jinai mirus , ar ne taip kazka darau ?
Aš nežinau ką tu ten lietei, bet ji lyg ir po inverteriu. Tad fiziškai nepasiekiama.

Fatmann

Pompa ne po inverteriu, o po dešinės kairės (vairuotojo) pusės priekiniu žibintu. Bet jei bakelyje skystis necirkuliuoja, vadinasi mirus.

Va, prašom, Toyota originalas iš Ebay, pardavėjas Vilniuje :)
http://www.ebay.co.uk/itm/OEM-GENUINE-ELECTRIC-INVERTER-WATER-PUMP-For-TOYOTA-PRIUS-2003-2009/272661938862

Neoriginalių galima perpus pigiau rasti. Eoltas man regis Vemo turi, gal ir Intercars kataloge kas nors yra.

viktoras1111

aciu uz info isgelbejot   :)

LM

Neužvedus variklio, tik nuspaudus POWER mygtuką (be pėdalo) girdisi švelnus zyzimas. Ir ta cirkuliacija tai nėra kunkuliavimas, matsosi kad skystas juda.
Bent pas mane taip.
Gal ten ir galima labai ploną ranka prakišti pačiūpot... :think: