Benzino Kvapas

Pradėjo Jonasa, Kovas 04, 2018, 16:52:17 PM

« ankstesnis - sekantis »

LM

Citata iš: slashas Įrašytas Kovas 07, 2018, 13:43:31 PM
Gal, bet tai nereiškia, kad ingredientai tie patys, kaip ir su tepalais, sakyčiau bazė tepalų yra svarbiausi faktoriai, o visi kiti priedai, tai tik marketingas ;)
Manau kad taip reikia kad mano tepalus pirktu.
Priedai tikrai nera blogai bet ar jie tikrai sutiekia tokiu savybiu kokiu zadama...?
Kad variklis subyrejo nemanau kad del to kaltas tepalas. 90 nuosimciu kaltas shoperis ir vaziavimas su visa iseinancia auto prieziura ir eksploatacija :think:  ;)

slashas

Citata iš: LM Įrašytas Kovas 07, 2018, 13:50:53 PM
Gamintojas rekomenduoja keisti tam tikrais intervalais ir ne veltui. Manau yra isbandyta kad tepimo savybes tinkamos ir islieka iki tam tikro skaiciaus km. O paskui kaip Dievas duos. Yra stebuklingu tepalu iki 50000 km gali nekeist :smoke:  :D bet cia gal Teslai , bagazinej pasidedi bakeli ir tegul sau stovi :D :D
Gamintojas ištestavo garantiniam laikotarpiui, kiek įmanoma, kad rečiau pas jį važiuotum ir nesugestum. Dabartiniai 30k km aptarnavimai yra absurdas ir žmonių mulkinimas.

slashas

Citata iš: LM Įrašytas Kovas 07, 2018, 13:59:33 PM
Manau kad taip reikia kad mano tepalus pirktu.
Priedai tikrai nera blogai bet ar jie tikrai sutiekia tokiu savybiu kokiu zadama...?
Kad variklis subyrejo nemanau kad del to kaltas tepalas. 90 nuosimciu kaltas shoperis ir vaziavimas su visa iseinancia auto prieziura ir eksploatacija :think:  ;)
Priedai tepaluose, tepalai juo sudaryti iš bazės ir priedų, jokių papildomų trečiųjų šalių priedų geriems tepalą nereikia, gal tu kokią temą apie tepalus paskaityk, apsišviesi daugiau ;)

LM

Citata iš: slashas Įrašytas Kovas 07, 2018, 13:43:31 PM
Gal, bet tai nereiškia, kad ingredientai tie patys, kaip ir su tepalais, sakyčiau bazė tepalų yra svarbiausi faktoriai, o visi kiti priedai, tai tik marketingas ;)
Cia apie pacio priedus jeigu ka :-]

Zaroliz

Citata iš: LM Įrašytas Kovas 07, 2018, 13:34:11 PM
Gal ta pati mantinga kepa ir optima? Nemanai kad taip gali buti? :D
Pavyzdžiui optimos/cento ir Rokiškio pieno kaina skiriasi turbūt daugiau kaip dvigubai, o skiriasi tik pakuotė :-)

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Jonasa

Citata iš: LM Įrašytas Kovas 07, 2018, 09:58:05 AM
Tai ir gerai kad pasikeitei.
As tepala keiciu kas 10000 km nors rekomenduoja kas 15000 km pas mane ir per 10t.km nudegina kokius 700ml.
O nenubega niekur? Nera kokiu nubegimu?
Kaip sake Slashas reiktu patikrinti PCV voztuva alsuokli karterio.
As del tepalo kol kas nieko nedariau. O kokius tepalus pili gal bandyti pakeisti i kitus? Nors mototojoj turejo pilti originalius :think:

Dapiliau siandien 1litra kad ant matuoklio pasiektu antro pimpuko lygi, pasikeite iskarto vaziavimas, i ikalne zymiai tyliau burzgia ir toks ispudis kad siek tiek trauka pagerejo.
Dapiliau tuos pacius ka ir motojoje pile  - mobile 3000 fe x1 5-30w.

Tik man klausimas, ar kas nors priuse dapilineja tepalus per tuos 15k vaziavima?

P.s. neisivaizduoju kurioje vietoje priuse randasi PCV voztuvas ? gal zinai kur?

LM

Trauka pagerejo nuo zvakiu.
Ir variklis tyliau dirba.
Pcv voztuvas variklio desinej pusej, sone, uz oro filtro dezes, giliau link salono. Bet tu neskubek dar ziuret.
Pavazinek dar.

LM

Pas visus kazkiek degina tepala bet visi tyli nesigiria :-{ pavaziuok dar kiek iki kiti keitimo ir matysi kokia situacija.
Manau jeigu nuo keitimo iki keitimo 1l tai ne tragedija. Aisku geriau kai visai neima. ;)

LM

Citata iš: Zaroliz Įrašytas Kovas 07, 2018, 16:09:24 PM
Pavyzdžiui optimos/cento ir Rokiškio pieno kaina skiriasi turbūt daugiau kaip dvigubai, o skiriasi tik pakuotė :-)
Slachai, matai ka tavo priedu politika padare atsikliuvom maisto prekiu krautuvej :-{
Juokas juokais bet paziurekit pigios duoneles sudeti ir kokios nors ale gardziosios ir matysit kas kiek ten "gerio prideta" (H-)

bioparo

nu daugokai 1 litras, gal kur prateka, ziurint per kiek km cia dingo tiek, man buvo praeita ziema kad kaip tik per daug pradejo darytis :D teko leisti lauk

Jonasa

Citata iš: bioparo Įrašytas Kovas 07, 2018, 18:05:49 PM
nu daugokai 1 litras, gal kur prateka, ziurint per kiek km cia dingo tiek, man buvo praeita ziema kad kaip tik per daug pradejo darytis :D teko leisti lauk

Po 9 700 km tik pastebejau. Po pirmojo einamojo serviso, per visus 15k, nereikejo nieko dapilinet, tai ir idomu kodel po sekancio einamojo prireike dapilt net 1litra.

Jonasa

Citata iš: LM Įrašytas Kovas 07, 2018, 17:25:03 PM
Pas visus kazkiek degina tepala bet visi tyli nesigiria :-{ pavaziuok dar kiek iki kiti keitimo ir matysi kokia situacija.
Manau jeigu nuo keitimo iki keitimo 1l tai ne tragedija. Aisku geriau kai visai neima. ;)

Taip ir reikes daryt, gaila kad nepatikrinau alyvos lygio po einamojo serviso...

LM

Tai gi sako kad 9000 km nuvaziuota ir rodo min ant matuokles. O kiek pas tave nuo keitimo iki keitimo paima tepalo?

slashas

Citata iš: bioparo Įrašytas Kovas 07, 2018, 18:05:49 PM
Daugoka? Vw sako, kad jų TSI 1000km/1ltr normalu, oficialiai! :)

slashas

Citata iš: Jonasa Įrašytas Kovas 07, 2018, 18:45:07 PM
Po 9 700 km tik pastebejau. Po pirmojo einamojo serviso, per visus 15k, nereikejo nieko dapilinet, tai ir idomu kodel po sekancio einamojo prireike dapilt net 1litra.
Važiavai, gal užmiestyje daugiau? Man tepalo pavartoja tik užmiestyje ir tai kas 10k km koks puslitris sueina, nes mieste daugiu maluosi.