Benzino Kvapas

Pradėjo Jonasa, Kovas 04, 2018, 16:52:17 PM

« ankstesnis - sekantis »

Jonasa

Citata iš: slashas Įrašytas Kovas 07, 2018, 19:27:41 PM
Važiavai, gal užmiestyje daugiau? Man tepalo pavartoja tik užmiestyje ir tai kas 10k km koks puslitris sueina, nes mieste daugiu maluosi.

Buvo dvi keliones po 400km, tai as ir prielaida dedu gal kazkiek tas itakojo, karstos dienos ir pns.

Tiesa paziurejau invertoriaus ausinimo skyscio cirkuliacija, tai jos nesimate, tai nzn gal nepakankamai ikaitus kad cikurliuotu?  (H-)
https://www.youtube.com/watch?v=WsEK_ylWe6I

Fatmann

Citata iš: Jonasa Įrašytas Kovas 07, 2018, 19:37:10 PM
Buvo dvi keliones po 400km, tai as ir prielaida dedu gal kazkiek tas itakojo, karstos dienos ir pns.

Tiesa paziurejau invertoriaus ausinimo skyscio cirkuliacija, tai jos nesimate, tai nzn gal nepakankamai ikaitus kad cikurliuotu?  (H-)

Pirma, šie varikliai esant didesnei ridai degina tepalą, nieko čia ypatingo.
Antra, automobiliui esant "READY" padėtyje, inverterio aušinimo siurblys visada veikia. Jei cirkuliacijos nėra, reiškia siurblys sugedęs.

LM

Pas mane tokios stiprios cirkulicijos nera. Tu paziurek tik nuspaudes mygtuka be pedalo, kad variklis nepasileistu ir tada patikrink, turi bent sukuriuoti skystis, judeti. Dar girdisi nedidelis zyzimas pompos.

Jonasa

Citata iš: LM Įrašytas Kovas 07, 2018, 22:00:09 PM
Pas mane tokios stiprios cirkulicijos nera. Tu paziurek tik nuspaudes mygtuka be pedalo, kad variklis nepasileistu ir tada patikrink, turi bent sukuriuoti skystis, judeti. Dar girdisi nedidelis zyzimas pompos.

Pas mane ready nerodo be pedalo nuspaudimo, tik su pedalu nuspaudus rodo ready. Tai kazkiek bangavos uzvedus masina.

LM

Na vadinasi veikia siurbliukas. Pas mane irgi tik sukuriuoja, tavo ikeltam vaizdeli gali buti kad sena pompa o naujai keiciamos gal dirba kitaip. Slashas keite pagal atsaukima gal jis gali palyginti kokia cirkuliacija buvo su sena pompa.

Jonasa

Citata iš: LM Įrašytas Kovas 08, 2018, 09:31:01 AM
Na vadinasi veikia siurbliukas. Pas mane irgi tik sukuriuoja, tavo ikeltam vaizdeli gali buti kad sena pompa o naujai keiciamos gal dirba kitaip. Slashas keite pagal atsaukima gal jis gali palyginti kokia cirkuliacija buvo su sena pompa.

Pas mane irgi pasirodo jau buvo pakeistas sriublys 2014metais, tik kad cirkuliacija nepavadinciau, bet kazkas banguoja tikrai.
O tau tikrai rodo "ready" kai ijungi masina be pedalo? nes pas mane dega raudonas apskrytime sauktukas ir kelios kitos indikacines lemputes:)

LM

Manau be pedalo nuspaudus power mygtuka neturi rodyti redy, neatsimenu tiksliai. Tai kaip nustymu rezime. Variklis neveiks bet siurbliukas veikia. Dega rankinio stabdzio zenkliukas, spidometras.

Stingray

Pirmą kartą matau Priusą be EV mygtuko :O

slashas

Citata iš: LM Įrašytas Kovas 08, 2018, 09:31:01 AM
Net neisivaizduoju, nežiūrėjau prieš ir po :D

Fatmann

Citata iš: Stingray Įrašytas Kovas 08, 2018, 10:16:55 AM
Pirmą kartą matau Priusą be EV mygtuko :O

USA rinkoje nebuvo EV mygtuko.

LM

Ir europiniuose EV ne visuose yra.

Fatmann

Citata iš: LM Įrašytas Kovas 08, 2018, 14:46:36 PM
Ir europiniuose EV ne visuose yra.
Gal galima įrodymus ant stalo? Kitaip nepatikėsiu.

LM

Man atrodo kad senesniuose modeliuose 2003-2002m. Nera sio mygtuko ir funkcijos.

Fatmann

Citata iš: LM Įrašytas Kovas 08, 2018, 15:49:02 PM
Man atrodo kad senesniuose modeliuose 2003-2002m. Nera sio mygtuko ir funkcijos.
Gerbiamasis, čia Prius II (NWH20) forumas. Nereikia išsisukinėti ir bandyti man įpiršti pirmosios kartos modelio :)

LM

Kas man is tos laimes ir is tos garbes... :D
Neisijausk i teisuolio vaidmeni ir viskas bus gerai :D
As tik esu girdejes kai pirkau sau auto, perukupas paskaita vede :D
O , kolega jeigu zinai, tai pasakok , cia gi tam ir renkames  :-{