Benzino Kvapas

Pradėjo Jonasa, Kovas 04, 2018, 16:52:17 PM

« ankstesnis - sekantis »

slashas

Citata iš: LM Įrašytas Kovas 08, 2018, 16:22:39 PM
Kas man is tos laimes ir is tos garbes... :D
Neisijausk i teisuolio vaidmeni ir viskas bus gerai :D
As tik esu girdejes kai pirkau sau auto, perukupas paskaita vede :D
O , kolega jeigu zinai, tai pasakok , cia gi tam ir renkames  :-{
Siūlau vengti VBS ;)

LM

:D Slashai cenzura ivedinejam  :think: :D

Jonasa

Ne kazkokia nesamone, po 1litro dapilimo, buvo pakiles beveik iki antro pimpuko, dabar vel nukrito beveik iki vidurio, nuo to litro dapilimo nuvaziavau 500km~... Ir viskas prasidejo po mototojos serviso (z)

slashas

Citata iš: Jonasa Įrašytas Kovas 19, 2018, 15:53:13 PM
Ne kazkokia nesamone, po 1litro dapilimo, buvo pakiles beveik iki antro pimpuko, dabar vel nukrito beveik iki vidurio, nuo to litro dapilimo nuvaziavau 500km~... Ir viskas prasidejo po mototojos serviso (z)
Pažiūrėk ar pro niekur nevarva...

Jonasa

Seku dabar, buvo kazkokie sviezi tepalai, bet neaisku keno... Ir varyklis vel toki garsa skleidzia kaip verdantis virduliukas, plius ausinimo skistis vos cirkuliuoja, sunku net pastebet, gal kazkaip susijie?

LM

Citata iš: Jonasa Įrašytas Kovas 19, 2018, 20:49:45 PM
Seku dabar, buvo kazkokie sviezi tepalai, bet neaisku keno... Ir varyklis vel toki garsa skleidzia kaip verdantis virduliukas, plius ausinimo skistis vos cirkuliuoja, sunku net pastebet, gal kazkaip susijie?
Ar ziurejai ta alsuokli -voztuva? Kazin ar servisas kazkuo kaltas. Per salcius tau pradejo dingti tepalas tai gali buti susieta su voztuvu. Kondesatas, jo stingimas.Atsils oras ir reiktu
stebeti ar yra pokyciu. Galima keisti ar valyti voztuva. Bandyti kita tepala. Bet sako sie varikliai megsta tepala...
Del garso gali buti ir vandens pompa.
Keitem dirzeli pompos, tai didelis lasvumas jautesi guolio, ranka pasukus kazkiek jauciasi spec garsas. Skyscio neleidzia bet ziauriai laisvai ten viskas. Ir pas mane toks nelabai svarus variklio garsas... Galvoju pompa duoda zinia.
Nustatem prieky desnes  puses guolis uzia ranka rata pasukus girdisi.
Zo laukia remontelis.
Kazin guolis keiciasi su visa stebule ar galima tik guoli keisti? Koks normalus guolis?

slashas

Priuso varikliai nepasižymi tepalo valgymu...

LM

Ruseliu forumuose skundziasi kad degina tepalus... Bet pas juos greitis 150 normalus
As galvoju jeigu nuo keitimo iki keitimo dapilti nereikia tai gerai. Nors kazkiek nudegina. Jeigu 1000km 1l reikia ipilti tai jau blogai. Pas mus LT kazkaip nesiskundzia... Gal mazai priusu dar...

slashas

Citata iš: LM Įrašytas Kovas 19, 2018, 22:39:31 PM
Ruseliu forumuose skundziasi kad degina tepalus... Bet pas juos greitis 150 normalus
As galvoju jeigu nuo keitimo iki keitimo dapilti nereikia tai gerai. Nors kazkiek nudegina. Jeigu 1000km 1l reikia ipilti tai jau blogai. Pas mus LT kazkaip nesiskundzia... Gal mazai priusu dar...
Tu ten jų mažiau skaityk, o tai smegenys suminkštės, ten pas juos automobiliai su puse milijono ridomis ir ekstremalios temperatūros, kaip -35 ir daugiau :)

LM

Nu tai gerai, bet amerikėj ar canadoj ten ir šalti regionai, manau ir ten važiuoja priusai? :think:
Pas mus ne pusės milijono bet 150000 -250000 ridos senesnių priusų. Nežinau ar su 100000 gali būti tepalo problemos. Arba atsukti spidikai. Nežinau kiek Jono rida. bet 1l 1000km tai bėda ir staiga atsiradusi? Ka žiedai tepalinei nuėjo ūmai? Trūko , pridegė? Vožtuvų gumelės ir josm laiko reikia sukietėt? Tai turėtų mėlynas dūmas kaip iš kamino eiti su tokiu deginimu? Galvos tarpinė, tai rurėtų eiti antifrizas į tepalą o ne atvirkščiai? Skyscio slėgis gal būna didesni nei tepalo? :think:
Arba kažkokius skaudulius išryškino šaltis.
Aš pirma žiūrėčiau vėdinimą.
Paskui gal gumeles vožtuvų. Benzinis motoras gi...

slashas

O aš žiūrėčiau pro kur prateka, nes mestų mėlynus dūmus su 1l/1000km tikrai, o to neminėjo.

bioparo

Citata iš: LM link=topic=9750.msg148938#msg148938 date=15214887r30
Ar ziurejai ta alsuokli -voztuva? Kazin ar servisas kazkuo kaltas. Per salcius tau pradejo dingti tepalas tai gali buti susieta su voztuvu. Kondesatas, jo stingimas.Atsils oras ir reiktu
stebeti ar yra pokyciu. Galima keisti ar valyti voztuva. Bandyti kita tepala. Bet sako sie varikliai megsta tepala...
Del garso gali buti ir vandens pompa.
Keitem dirzeli pompos, tai didelis lasvumas jautesi guolio, ranka pasukus kazkiek jauciasi spec garsas. Skyscio neleidzia bet ziauriai laisvai ten viskas. Ir pas mane toks nelabai svarus variklio garsas... Galvoju pompa duoda zinia.
Nustatem prieky desnes  puses guolis uzia ranka rata pasukus girdisi.
Zo laukia remontelis.
Kazin guolis keiciasi su visa stebule ar galima tik guoli keisti? Koks normalus guolis?

Guolis normaliai be stebules, man kaip keite tai vos ne vos iseme ji, prikepes gerai buvo

LM

Nežinau ar gali pro vožtuvų dangtelio tarpine jiegu ji patrukus tiek nubėgti be pedsakų? Galvos tarpinė? Aišku gerai būtui kad kažkur nubėgtų, mažesnis blogis... :think:

Kokios firmos stebulės guoli rekomenduojat, iš patirties, ant savo kailio?  :think:FAG ~72 eu? ITERCAS'e? :-{ Paskui ten kažkokie nelabai... apie 50 eu.

slashas

Citata iš: LM Įrašytas Kovas 20, 2018, 12:32:55 PM
Nežinau ar gali pro vožtuvų dangtelio tarpine jiegu ji patrukus tiek nubėgti be pedsakų? Galvos tarpinė? Aišku gerai būtui kad kažkur nubėgtų, mažesnis blogis... :think:

Kokios firmos stebulės guoli rekomenduojat, iš patirties, ant savo kailio?  :think:FAG ~72 eu? ITERCAS'e? :-{ Paskui ten kažkokie nelabai... apie 50 eu.
SKF,FAG,Timken jei gamina priusams.

FAG bus pigiausias iš šių.

LM