Šviesų programavimas

Pradėjo unagi, Balandis 19, 2010, 08:42:46 AM

« ankstesnis - sekantis »

unagi

Sveiki, gal kas žinot kaip užprogramuoti Avensį, kad atrakinus jį (arba bent užvedus), automatiškai užsidegtų žibintai?

Ačiū,
Gedas
life's too short to pick out the seed's

Tuziukas

aha tas ir man butu ydomu, kazkip isvis ydomiai yra pas mane istraukus rakteli lieka degti sviesos bandziau islipti is masinos uzrakinti ja, vistiek jos dega truputi nesuyraptau sios sistemos..:|

unagi

CitataTuziukas parašė:
aha tas ir man butu ydomu, kazkip isvis ydomiai yra pas mane istraukus rakteli lieka degti sviesos bandziau islipti is masinos uzrakinti ja, vistiek jos dega truputi nesuyraptau sios sistemos..:|

Būna, kad atrakini auto ir užsidega šviesos. O užgesinus variklį ir ištraukus raktelį jos dar dega. Užgesta po kurio laiko, kai užrakini auto. Akumą gal slopina, bet patogu jei reikia duris atsirakinti pvz namų ir pan :)

Tuziukas

tai suprantu ta bet jeigu sviesas palieki islipi is masinos uzrakini o sviesosdega kaip degusios tai manau kad per nakti jos degdamos akuma nubaigs..turetu manau vistiek kazkaip galeti usiprogramuoti kad jos uzgestu po kazkurtio tai laiko..o UNAGI pas tave jos dega jei pvz rakteli issitrauki laukan?

AVENSIS D4D CHIP

CitataTuziukas parašė:
tai suprantu ta bet jeigu sviesas palieki islipi is masinos uzrakini o sviesosdega kaip degusios tai manau kad per nakti jos degdamos akuma nubaigs..turetu manau vistiek kazkaip galeti usiprogramuoti kad jos uzgestu po kazkurtio tai laiko..o UNAGI pas tave jos dega jei pvz rakteli issitrauki laukan?
Avensyje nesiprogramuoja zibintai,nebent su signalke priburta kazkas buna:)na nebent yra auto funkcija tai kai tamsu pacios isijungia ir issijungia;)

unagi

CitataTuziukas parašė:

Pas mane jas reikia įsijunginėti pačiam, o jeigu palieki įjungtas, tai raktelį ištraukus dega.

unagi

CitataAVENSIS D4D CHIP parašė:
Avensyje nesiprogramuoja zibintai,nebent su signalke priburta kazkas buna:)na nebent yra auto funkcija tai kai tamsu pacios isijungia ir issijungia;)

Ar esi tikras, kad Avensyje nesiprogramuoja? Kaip tada vienose dega šviesos dieninės visuomet, kituose nedega? Čia nuo šalies, kurioje pirkta nauja priklauso, bet kažkaip, manau, tas vistiek turi kažkaip reguliuotis..

Tuziukas

as ir manau jog turi buti kazkas kad  svieso reguliuotosi..nejau istraukus rakteli taip ir pasilieka jos degti?

AVENSIS D4D CHIP

Citataunagi parašė:
CitataAVENSIS D4D CHIP parašė:

Ar esi tikras, kad Avensyje nesiprogramuoja? Kaip tada vienose dega šviesos dieninės visuomet, kituose nedega? Čia nuo šalies, kurioje pirkta nauja priklauso, bet kažkaip, manau, tas vistiek turi kažkaip reguliuotis..
isitikines,nesireguliuoja:)europiniuose reikia paciam jungineti,o is pabaltijos saliu pirktos uzsidega pacios:)

Tuziukas

tai bet klausimas tada kodel taip durnai padaryta istrauki rakteli nueini nuo masinos o lempos sau ir lieka zibeti..?

arytis

Tam paciam tikslui kaip ir kodel avarinis mirksi istraukus rakteli ir nuejus nuo masinos. Jei visos sviesos issijungtu, tai ir gabaritu negaletum palikti, kaip kai kuriais atvejais numato KET.

Tuziukas

nu man kazkaip keistai atrodo jei palieki ilgases lempas ir nueini sau i namus..nu nezinau..nu palyginai avarini ir lempas nu nezinau..:@

NNZ

nu o tai jos išsijungia paskui?
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

AVENSIS D4D CHIP

CitataNNZ parašė:
nu o tai jos išsijungia paskui?
kaip akumas nuseda:D:D:D

Tuziukas

jo kai akumas isseda td issijungia jos.. tikrai nebuvau mates nei vienoj masinoj kad istraukus rakteli gali likti degti lemopas trumopsios ar ilgosiuos jokio skirtumo..kituos automobiloiuose tai isjungi degima automatiskai usigesina trumposios lieka degti gabaritai..