Šviesų programavimas

Pradėjo unagi, Balandis 19, 2010, 08:42:46 AM

« ankstesnis - sekantis »

UfO

Pačiam pabandyti - čia ir yra įdomumas :) Jei nieko nesigaus tada būtinai susisieksiu konsultuotis ;)

DarekaZ

As paprastesni varianta padaraiu, isemiau sviesos davikli, uzejau juoda lapuka ir sudejau viska atgal. Dabar amzinoj nakti Avensis vazineja. :)

Rokcius

O kaip tą davikli isimti??? aš nuėmiau plasmasę ir fyškę ištraukiau o toliau man toks vaizdas, kad ten viskas priklijuota ir baisu lupti, gal ten kazkas dar issiardo. gal foto kas turi kaip jis isardytas turi atrodyti???

hugg666

Ta funkcija kur vadinasi palydek mane mano, kad jei ant auto esi uzstates, kad sviesos issijungtu ne duris atidarius, o uz kokiu 10 sekundziu tarkim kazkam pavyko pasidaryti ar nelabai?

barzda

dar vienas klausimas apie galinio vaizdo veidrodelio savybes... Kaip tai jis pas mane nepritemsta...gal kad stiklai tamsinti ir gale vaziuojanciu automobiliu sviesos nepakanka?

mmersass

Pas mane pritemsta, nors ir langai uztamsinti :)
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

hugg666

Nervina ta funkcija auto, diena lempos nedega hebra kaip ka paprasciausiai pasidaryt kad degtu uzkurus masina sviesos visgi lietuvoj reikia visada su sviesom vazineti

Bemsas

Citatabarzda parašė:
dar vienas klausimas apie galinio vaizdo veidrodelio savybes... Kaip tai jis pas mane nepritemsta...gal kad stiklai tamsinti ir gale vaziuojanciu automobiliu sviesos nepakanka?

Na nelabai matosi kad ten jis uztemsta, tik ziurint pro ji matosi zibintai masinu tamsiai zali pasidaro ir viskas :D Galas uztamsintas, bet vistiek suveikineha veidrodelis.

Gali patikrinti ar veikia. Uzkuri masina, uzdengi davikli ant veidrodelio galo nuo priekinio stiklo puses, ir pasvieti su proziku i davikli veidrodzio puseje . Pamatysi kaip uztems.

ketvirtasis

CitataDarekaZ parašė:
Citatawidzew parašė:
Kurioje vietoje pas Avensi sumontuotas šviesos jutiklis? Ar yra galimybė jį uždengti nieko neardant? Tipo amžinają naktį padaryti.

Yra ant veidrodelio laikiklio, ten nusiema toks gaubtelis ir matosi jis vidui priglaustas prie stiklo, ardyti daug nereikia. Jo amzinaja nakti padaryti ir noriu, bet ar apsimoka ?
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Toje vietoje yra lietaus daviklis, o šviesos (foto daviklis) - prie priekinio stiklo vairuotojo pusėje. Kur stiklų apipūtimo grotelės matosi toks juodas "gumbas"

NNZ

krc kažką jūs visi maišot. Daviklis yr tik vienas ir jis yra veidrodėlyje. Tai kai iš galo šviečia tik tas daviklis reaguoja. Vienas šnekat apie lietaus sensorį, kitas apie signalkės sensorį ir nei vienas apie tą daviklį.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

mmersass

veidrodelyje yra baltas daviklis, na pas mane taip, ir mygtukas, nori ijungi, nori isjungi :)
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

DarekaZ

Citataketvirtasis parašė:
CitataDarekaZ parašė:
Citatawidzew parašė:
Kurioje vietoje pas Avensi sumontuotas šviesos jutiklis? Ar yra galimybė jį uždengti nieko neardant? Tipo amžinają naktį padaryti.

Yra ant veidrodelio laikiklio, ten nusiema toks gaubtelis ir matosi jis vidui priglaustas prie stiklo, ardyti daug nereikia. Jo amzinaja nakti padaryti ir noriu, bet ar apsimoka ?
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Toje vietoje yra lietaus daviklis, o šviesos (foto daviklis) - prie priekinio stiklo vairuotojo pusėje. Kur stiklų apipūtimo grotelės matosi toks juodas "gumbas"

gali but kad kartu lietaus ir sviesos, nes ji uzdengus man dabr visada sviecia faros

Singer

Tas daviklis, kuris ant panelės prie stiklo apipūtimo yra klimato kontrolės daviklis. Kartu su lietaus davikliu yra apšviestumo daviklis, naudojamas automatinėms šviesoms. Veidrodėlyje yra akinimo daviklis, kuris stebi šviesą iš galo ir pritemdo veidrodėlį. Dar yra krūva kitokių daviklių, tokių kaip ABS, vairo padėties, slydimo, slėgio visokie ir t.t.

Rokcius

Zodziu,

Šviesų daviklis (kad įsijungtų auto šviesos) yra po veidrodeliu (galinio vaizdo) priklijuotas prie stiklo. Ten pat yra ir lietaus ir šviesų daviklis. (Išbandžiau uždengęs pirštu iš lauko pusės).

Geriau pasakykite kaip jį išimti ir kuo nors užklijuoti, kad visada šviestų šviesos (kitaip tariant jį apgauti, kad jis galvotų jog yra natis). Iš lauko pusės to daryti nesinori nes ten siekia valytuvai ir atrodytų nelabai estetiškai.

Laukiam tik naudingų ir į temą atsakymų. :D

dainilandija

tai gal kas žino ar galima pakeisti šviesų AUTO funkcija kad dienos metu nedegtu xenonai, o tik pvz LED ir gabaritai, o sutemus ar tunelyje užsidegtu trumposios ir uzgestu arba pritemptų LED'ai. ?