Ar tinka ratlankiai su ET35?

Pradėjo zexel, Kovas 20, 2018, 13:18:29 PM

« ankstesnis - sekantis »

zexel

Neradau forume šios info (arba nemoku ieškoti), ar bandė kas Corollai uždėti ratlankius su ET35. Domina, ar nesieks posparnių. nusižiūrėjau man patinkančius ratlankius, bet jie be padangų tai pamatuoti realiai nelabai ir išeina. Toyotra rašo ET45 ir6J pločio ratlankiai ir 195/60 padangos, tokie pas mane dabar ir yra. vietos iš kraštų lyg ir ne per daugiausiai. neoficialiose duombazėse rašo, kad ET35...46 galima Corollai, bet kiek jais galima tikėti nežinia. Tų, kuriuos išsirinkau, ne tik ET35, bet ir plotis 7J tai padangas tektų dėti 205, kas reiškia dar didesnį išnešimą į šoną.
taigi, ar bandėte kas nors tokią kombinaciją?

arunaskeras

As manau kad reiketu laikytis gamintojo reikalavimu del saugumo. Tai kaip ir netiktu del plocio. Tas isnesimas ir del masinos stabilumo reilalingas
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

MindaugasB

Bullshit visi gamintojo reikalavimai ir rekomendacijos del saugumo :D
I antra Yari buvo pas mane sudetos 205/45 tik neatsimenu ar R16 ar R15. Lyg R16 stovejo. ET nepamenu irgi, nes masina parduoda 2012 metais, bet afigenai ant kelio stovejo. O gamintojas rekomenduoja ant aspirino tableciu vazineti :)
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Zaroliz

Man buvo, kad vietoje et18 (jei gerai pamenu) uždėjau et35, tai lietė šakę

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

zexel

Citata iš: Zaroliz Įrašytas Kovas 22, 2018, 06:05:53 AM
Man buvo, kad vietoje et18 (jei gerai pamenu) uždėjau et35, tai lietė šakę

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Tai taip ir turėjo būti, jei tai mašinai priklausė ET18. Net, jei ratlankių plotis vienodas tai vidinė dalis 17 mm į vidų pas ET35.

Kas dėl ET35 ir 205 R16 padangų tai viskas OK. pasimatavau vakar, niekur neliečia, nustebau, kad mano paties ratlankiai pasirodo ET37 :), bet nepirkau, nes kažkaip negražiai atrodė. mašina kažkokia išsiskėtusi. Jei dėti ET35 su 205-2015 padangomis tai ratlankiai turi būti R17-18, nes kitaip be ryšio atrodo. Aišku tada ir mašina turėtų būti "papimpinta", kad tie ratai prie bendro vaizdo derėtųsi.
Pasižiūrėjau, kad man mano kibiras su senais ratais gražiau atrodo ir klausimą apie mandresnių ratų pirkimą uždariau.