"Neša" automobilį i dešinę

Pradėjo Hoax, Kovas 28, 2018, 08:09:51 AM

« ankstesnis - sekantis »

ketvirtasis

Tas pat ir pas manę, ir būtent išryškėjo kuomet pakeitė "vairalazdę". Padarė suvedimą, bet mašina ryškiai važiavo į šoną ir vairas stovėjo nelygiai. Nuvažiavau į kitą servisą, paaiškinau situaciją. Meistras nedurnas - suprato, patikrino atsakymas suvedimas padarytas idealiai. Bet sako tu pasuk vairą priešingai tiek kiek jis bevažiuojant kreivai stovi tai jis ten pareguliavo apačioje. Dabar kelyje to diskomforto nejaučiu ir mašina lygiau važiuoja, taip kaip ir anksčiau.

Ginster moto

tai tikriausiai padare su suvedimu kaska pasuko tai del to ir isligino saliginai bet ar visiskai problema dingo> ar nedyla padangos netolygiai?>

ketvirtasis

Citata iš: Ginster moto Įrašytas Spalis 29, 2020, 02:31:44 AM
tai tikriausiai padare su suvedimu kaska pasuko tai del to ir isligino saliginai bet ar visiskai problema dingo> ar nedyla padangos netolygiai?>
Padangų išvertimas ar kaip jis ten vadinasi nepakito, pats darbas užtrūko labai trumpai. Abejoju ar per kelias minutes meistras spėtu pačius ratus iš naujo suvesti, čia greičiau su "vairu" kažką padarė (man belaukiant viduje).

LM

Jeigu prieš darant suvedimą /išvirtimą su vairu niekas nebuvo daryta, nebuvo nuimtas ir pnš., tai vairo kreiva padėtis tšikrai susijusi su suvedimo darymo procedūra. Darydami suvedimą/išvirtimą visada žiūri vairo padėtį.
Man kažkada važiuoklę tvarkė ir po tvarkymo vairas liko stovėti ne visai teisiai, meistras tikino, kad tikrai niekas negalėjo pasikeisti, viską sudėjau taip kaip buvo... Milimetras tikrai reiškia. Nuvariau kur daro suvedimus ir viską sutvarkė.

Ginster moto

as dariau suvedima bosh specializuotam servise vistiek nieko nepadejo , tikrino ar vairas stovi tiesiai sake viskas gerai , nes vairas pasisuka i sona kai pradedi vaziuoti ar kai jau truputi pavazeves , ir poto visalaik i sona truputi tempia galesiu pabandyt nufilmuot kaip pasisuka vairas

LM

Traukti į šona gali ir dėl padangų nudilimo ir važiuoklės gedimų.
Šiaip kažkiek į "dešinę" gali traukti nes tiesiog kelio nuolydis suformuotas taip.
Gali traukti ir dėl rimtesnių kėbulo defktų, pvz. buvo daužtas.  :think:
Prieš darant suvedimą tikrina (turi tikrinti) važiuoklės būklę ir būdavo praveja susitvarkyti važiuoklę arba patys tvarko jeigu turi laiko ir susitari.

Ginster moto

va kaskas panausaus pas mane bet ne taip ziauriai
https://www.youtube.com/watch?v=qAgtOW6K3wQ
sitam video zmogus parodo  , su sia problema daug avensiu susidure bet niekas nezino kas yra

ketvirtasis

Citata iš: Ginster moto Įrašytas Spalis 31, 2020, 01:44:49 AM
va kaskas panausaus pas mane bet ne taip ziauriai
https://www.youtube.com/watch?v=qAgtOW6K3wQ
sitam video zmogus parodo  , su sia problema dauk avensiu susidure bet niekas nezino kas yra
Buvo ne taip ziauriai, bet buvo - dabar vienas malonumas

Wi

Citata iš: ketvirtasis Įrašytas Lapkritis 01, 2020, 20:43:20 PM
Buvo ne taip ziauriai, bet buvo - dabar vienas malonumas

Jeigu nepaslaptis kokiam servise tvarkeisi? Turiu tokią pačią problemą, kiek buvau įvairiuose servisuose niekas negali rasti kas gali būti.

ketvirtasis

Kaunas Jonavos gt. prie Varnių tilto. "Helio ratai". Paaiškinau meistrui sutaciją tas iš kart suprato, tik atidžiau isidėmėk ant kiek vairas būna pasuktas, kad mašina važiuotų tiesiai. Meistras lieps pasukti, tam kad išstatyti "tiesiai"

Mants

man panašiai yra
su žieminėm padangom tempia į šoną, nors padangas visas visaip perkeičiau, bet vistiek traukia
o su vasarinėm važiuoja tiesiai.
Toyota Verso 2009 2,0 D4D 93kw
Toyota Yaris 2010 1.3 74kw

Henris

siaip as po zieminiu padangu keitimo visada prasau, kad tikrintu ratu geometrija, nes ypac po ziemos duobiu pravartu susireguliuot ir i sonus netampys ir padangu nees.
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Mants

mano atveju suvedimas geras, tik lieka klausimas neįmintas, kodėl žieminės traukia į kelkraštį, o vasarinės važiuoja tiesiai kaip styga :D
kaip ir rašiau, žieminės keičiau priekį galą, kairę dešinę, rezultatas tas pats :D gal įtakoja padangų raštas, V formos , kito varianto neturiu :)

Henris

gal padangos kokios noname is gariunu?
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Mants

nu kad ne :)
kleber kristal 3 berods, naujos žieminės :)