Šoninių durelių stiklo problema

Pradėjo Niurkt, Sausis 19, 2018, 21:46:14 PM

« ankstesnis - sekantis »

Niurkt

Sveiki,

ištiko keista problema :D Apie savaitę laiko darinėjant vairuotojo šoninį stiklą jis lyg kabindavosi/strigdavo kažkiek ir leidžiant pakrypdavo. Kad pilnai nuleist reikėdavo per kelis kartus pristabdyt ir palygint. O šiandien tą patį veiksmą darant stiklas visiškai iškrypo ir sulindo į duris  :A

Šiaip ne taip išsitraukiau ir sukėliau į viršų, prisispaudė viskas normaliai, tik tiek kad sekantį kartą atidaręs manau jau tikrai nebepavyks ištraukt jo :D

Klausimas būtų ar teko kam susidurti? Gal turi durų schemą kas? Pas ką geriausia kreiptis (elektriką? kėbulistą ar pan)

Aš maniau gal nuo kokio bėgelio nušoko, bet sako gali būt pats mechanizmas nulūžęs o čia vienas pasakojo kad tokiom dalim neprekiauja niekas nebent šrote ieškot.
Buvo: '95 BMW 316i Compact / 75 kW
Buvo: '99 Alfa Romeo 156 1.8 Twin Spark / 106 kW
Yra: '06 Toyota Corolla Verso 2.2 D4D / 100kW

UfO

Aš taip pat esu turėjęs panašių problemų su vairuotojo durų stiklu, tik paprastoje 2002 Corolla. Mano atveju buvo nudilusi ir nutrūkusi kniedė stiklo pakėlimo mechanizme. Paveikslėlyje apibraukta raudonu apskritimu. Pakeičiau kita - nerūdijančio plieno. Laikė gal 5 metus, o po to vėl kartojau procedūrą. Dėl to pačio gedimo buvau nuvažiavęs į Tokvilą: sakė kad gali tik keisti pakėlimo mechanizmą už ~1k litų. Sakiau, ačiū, ir senukuose pirkau kniedžių  :)

Niurkt

Dėkui labai, reik tikėtis kad panašiai pavyks išspręst viską :)
Buvo: '95 BMW 316i Compact / 75 kW
Buvo: '99 Alfa Romeo 156 1.8 Twin Spark / 106 kW
Yra: '06 Toyota Corolla Verso 2.2 D4D / 100kW