Del Prius vairo

Pradėjo egijus, Balandis 05, 2018, 20:49:42 PM

« ankstesnis - sekantis »

egijus

Sveiki visi. Seimoje turim ir Prius 20. Persedus is kitos auto, labai jau uzkliuna slidus, slidus Prius vairas. Toks visas nepatogus vairuoti. Ypac zmona skundziasi.. Noretusi kuo pigiau uzmauti koki odini uzvalkala, bet, kaip zinia, Priuso vairas nestardartinis. Ovalus, kazkur 35x37 cm. Visi pirktiniai uzvalkalai maziausia 37 cm. Gal kas sprende sia problemele. N emanau, kad tai didele beda, bet.... Na, noretusi malonesnio vairo. Bandziau dometis apsiuvimu, bet 65 Eur nori, +vaira reik nuimti. Gal kas radot pirk mazesni uzvalkala, ar bet toki kur paciam apsisiuti galima. O, gal sumazinti iseitu. Aciu.
egijus

Gmc

Mačiau iš Ali express yra, galima atsisiųsti ir pačiam apsiūti (viskas yra komplekte).

egijus

Ka radau Ali express, tai visi dideli. Kazi ar pavyks sumazinti? Todel ir klausiau. O gal as ieskot nemoku?
egijus

MindaugasB

Vilniuje svogeriui Astros vaira uz 30 ar tai 35 euru apsiuvo per diena. Kokybe gera, dabar kai isedu masina perstatyti ar pan, tai net nepagalvoju, kad persiutas. Tvirtai laikosi. Galiu paklausti, jeigu reikia, pas ka dare.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Bemsas

Vairas slidus, nes greiciausiai buvo dazytas.

slashas

Citata iš: Bemsas Įrašytas Balandis 06, 2018, 08:37:27 AM
Vairas slidus, nes greiciausiai buvo dazytas.
Nebūtinai, labai daug priusų mačiau su tokiais, net ir Lexus RX. Man toyotų vairų oda nepasirodė kokybiška...

egijus

Aciu Gmc uz nuoroda, bet sis tinka Prius nuo 2009 m. Pas mus 2008 m. Ir aciu MindaugasB uz pastangas, bet uz 35 eur bus ne naturalios odas. Nors tiktum ir tokia, bet man iki Vilniaus 340 km. Radau Siauluose imone, kuri apsiuna. Naturali oda 60 Eur, + vairo nuemimas 10 eur. Reiks uzlekt. Jei susigundysiu, pranesiu kaip gavosi. Buvau gaves Toyota Avensis naturalios odos uzvalkala, tai super jausmas. Dar variantas pirkti apsiuvama ruosini ir apsisiuti. Tik reikia susimazinti iki Prius vairo dydzio. Kaip minejau Prius vairas biski mazesnis nei kitu auto.
egijus

LM

Egidijau, Toyota Prius nesiderina su naturalia oda :D tai žalias auto, o tai reiškia kad šiukštu gyvūnų naikinimas... :think: :smoke: