Pelenines lempute

Pradėjo Tuziukas, Balandis 22, 2010, 09:12:26 AM

« ankstesnis - sekantis »

Tuziukas

Norejau paklausti gal kas avensiui 2004 yra keite pelenines lempute?:) vaziuojant vakare rukant lb yra nepatogu kai nematai pelenines jau uzkniso juodai..gal kas nutuoke kaip ten nesunkiai pasikeisti?ziejau manuala bet kazkaip sudetingai ten pavaizduota, nezinau nuo ko net pradeti?:(

Edvatronas

1 avensis? simple ten - nusiima visa ta centrine konsole, issitraukia ir tiek.

Tuziukas

Edvatronas

trauki ir tiek... po biski graziai graziai..., kad nesulauzyt

Tuziukas

ten typo kur medzio imitacija?

Edvatronas

CitataTuziukas parašė:
ten typo kur medzio imitacija?
jo

Tuziukas

buvai issiemes peklenine, radau radini 5eurus suviniotus :)bet pasikeisti nesugebejau, nesupratau lempute per apacia ar per virsu turi issitraukti..?:)

Edvatronas

Sito nzn, nes as kita lempute keiciau, ne pelenines.

GALLANT

CitataTuziukas parašė:
buvai issiemes peklenine, radau radini 5eurus suviniotus :)bet pasikeisti nesugebejau, nesupratau lempute per apacia ar per virsu turi issitraukti..?:)
Ar bet karta skaitei PM ;) jug sakiau, atvaziuok ir pakeisiu nemokamai, tuo paciu pamatysi, kaip ardosi.

Henris

Hmmm pas mane pelenineje nesviecia niekas, pas mane raudona lempute sviecia nuo veidrodelio virsaus tiesiai i pelenine, o pelenines viduje niekas nedega. Daba klausimas tai ten dar turi buti kazkur lempute??
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

ketvirtasis

CitataHenris parašė:
Hmmm pas mane pelenineje nesviecia niekas, pas mane raudona lempute sviecia nuo veidrodelio virsaus tiesiai i pelenine, o pelenines viduje niekas nedega. Daba klausimas tai ten dar turi buti kazkur lempute??
Tenais turėtų žibėti kožkokia tai lempikė?:o

Edvatronas

manau turetu... bet cia galetu pasakyt, t.y. parasyt avensio turetojai...

Tuziukas

jo ten yra lempute pelenineje.

Edvatronas

CitataHenris parašė:

gali kaip nors nufotkint ta lempute prie veidrodelio?
As ir tokios noriu.. savo bolide :) Gal kas ant daliu leidziat? Padovanotumet ar uz alu atiduotumet?

Lewaz91

na taip ant naujesniu avensiu (t25) yra tokia nedidele lempute virsuje prie veidrodelio, bet jeigu gerai supratau tai ji apsviecia pavaru perjungimo svirty.. nes nakty vaziuojant labai puikiai apsviesta nuo tos lemputes.. na o pelenineje manau turetu buti , bet nesviecia :D ;)