Pelenines lempute

Pradėjo Tuziukas, Balandis 22, 2010, 09:12:26 AM

« ankstesnis - sekantis »

arytis

Yra peleninėj stikliukas, per kurį logiška būtų, kad šviestų lempikė, bet ji nešviečia ir pas mane. Tai gal iš tikrųjų jors nėra...:o

Edvatronas

Citataarytis parašė:
Yra peleninėj stikliukas, per kurį logiška būtų, kad šviestų lempikė, bet ji nešviečia ir pas mane. Tai gal iš tikrųjų jors nėra...:o
perdegusi ;)

Tuziukas

pasikeiciau lempike, pelenines, ganetinai sunkoka man buvo..bet ymanoma, sunkiai supratau jog ta lempute su visu savo lizdu turi atsikabinti nuo prikuritelio ikisimo, is vidaus..:(

Lexas

Aš ir pasikeičiau. Dabar kai žinau tai paprasta :) bet pavargti teko. Svarbiausia žinoti eiliškuma kas poko nusiima :) bet užtat koks komfortas dabar :D
'06 Wagon Linea Sol plus

Tuziukas

dainilandija

Citata iš: Lexas Įrašytas Gegužė 14, 2010, 15:19:37 PM
Aš ir pasikeičiau. Dabar kai žinau tai paprasta :) bet pavargti teko. Svarbiausia žinoti eiliškuma kas poko nusiima :) bet užtat koks komfortas dabar :D
Sveiki nors sena tema, bet gal galite parašyti kokia lemputė statosi? ir būtent kaip ji išsiema. nes aš išsiardžiau nuėmiau fiške bet nesuprantu kaip lempute išimti. parašykite kas keitėte. ačiū

Vladas55

Geras komfortas prikurke as kai nerukau laikau monetas parkavimo automatui (y) 

egariukas1

Sunkiai ji ten isitraukia,galima ir sulauzyt.O gal kas keitet langu pakelejo apsvietima?Ten dijodas zalias prilituotas,bet neaisku,koks jis ten,ar galima gaut nusipirkt toki?

dainilandija

cebas

ar kas pasakys kaip pasikeisti peleninės apšvietimo lemputę, ar tik visi giriasi kad pasikeitė?
Nėra blogo oro, o yra ....

cebas

Nėra blogo oro, o yra ....

Gytulis

O kaip is vis tas visas pelenines korpusas isiima?
Aciu

Zaroliz

Nuimi plastmasę kur prie pavarų svirties, tada atjungi elektros jungtį, ten randi 2-4 varžtus, tai juos atsuki ir beveik išardytą :-)

Gytulis

Jau išsiaiškinau, ačiū už info

Arvydas65

kokio tipo lemputes dedas  :V