Kondicionieriaus radiatorius (kondensatorius)

Pradėjo lemūras, Gegužė 03, 2018, 10:08:01 AM

« ankstesnis - sekantis »

lemūras

Sveiki dalyviai,
bandžiau ieškoti panašios temos, tačiau neradau. Taigi prie esmės, neliko mano kondicionieriaus sistemoj freono, meistriukas gerai nė neieškojo kiauros vietos nes užmatė kad kondicionieriaus radiatoriaus (koondensatoriaus) apačia gerokai išporėjusi. Liepė pirmiausia pradėti nuo šios detalės pakeitimo, taigi bandau žvalgytis naujo kondensatoriaus ir noriu pasiteirauti šio forumo dalyvių, gal patarsite į kokius gamintojus žiūrėti/nežiūrėti? Buvau informuotas vengti pigiausių gamintojų, nes pirma žiema suės naują kondensatorių, taigi gal kas turite panašios patirties? Thermotec ~75 EUR, NRF ~90 EUR, Denso ~130 EUR, Nissens ~123 EUR... Ką patartumėte?

bladas

Pasitikrink, gal TOYOTA atstovybė pakeistų pagal atšaukimo kampaniją

lemūras

Citata iš: bladas Įrašytas Gegužė 03, 2018, 10:20:01 AM
Pasitikrink, gal TOYOTA atstovybė pakeistų pagal atšaukimo kampaniją
Sveiki,

ačiū, kad atsiliepėte, dar noriu pasitikslinti, o buvo tokia atšaukimo kampanija Toyota Corolla Verso kondensatoriams?

Bemsas

Nebuvo jokiu atsaukimo kompaniju Corolla Verso.

lemūras

Citata iš: Bemsas Įrašytas Gegužė 03, 2018, 10:52:21 AM
Nebuvo jokiu atsaukimo kompaniju Corolla Verso.
Tokį patį atsakyma jau gavau ir aš iš Toyota atstovo :) Labiausiai svarstau apie NRF, Olandų gamintojas, palyginus už pusėtiną ~90 EUR kainą, gal kas turite patirties ar sekantį pavasarį nereikės vėl naujo ieškoti? :)

Venza

Siulau nuvaziuot pirmiau pas kita meistra,kad konkreciai nustatytu pro kur leidzia.Pas sita idiota geriau nebevaziuok.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

i4rilu

Pritariu. Važiuok pas kitą normalesnį meistrą nepradėjęs visko iš eilės keisti.
Kaune (Sargėnuose) galėčiau rekomenduoti.

lemūras

Citata iš: Venza Įrašytas Gegužė 03, 2018, 11:52:36 AM
Siulau nuvaziuot pirmiau pas kita meistra,kad konkreciai nustatytu pro kur leidzia.Pas sita idiota geriau nebevaziuok.

Na įtartinai ir man pasirodė kad meistrelis nei neieškojo kiauros vietos, o iškart nutarė pradėt nuo radiatoriaus keitimo... bet jis argumentavo, kad remontas jau būtų ilgam ir nereikėtų kitą pavasarį jau grįžt su ta pačia bėda :) Esu iš Alytaus, todėl nėra čia labai daug tokių meistrų. Va kaip atrodo tas mano radiatorius:
https://www.part.lt/img/3e9c299ef952e6a70e7b5d9dc820eeb1115.jpg
https://www.part.lt/img/ff0eb047c08e3d66ad35565f9e12a30d1000.jpg
https://www.part.lt/img/c47e65c96c6f81c087df7896be95966c324.jpg

Na išporėjusi ta apačia, bet nežinau kada dar skaitosi pakenčiama, o kada jau reikia keisti  8:8

Venza

Jeigu radiatorius kazkurioj vietoj kiauras,dazniausiai toj vietoj matosi riebaline deme.As cia nematau tokio dalyko.Butina ieskot kur kiaura,o toks radiatorius gali dar ir du ir tris metus laikyt.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

slashas

Užpili freoną su tepalu kuris turi dažus ir pamatysi su neonke kur leidžia tiksliai, nei spėlioti ;)

lemūras

Tai meistrelis ir nesakė kad radiatorius kiauras :D sakė, kad išporėjęs pakankamai, kad remontą galima pradėt nuo jo pakeitimo (nesvarbu šiai dienai kiauras ar ne) :) Na, supratau forumo veteranų nuomonę, bandysiu pradėt iš naujo nuo kito meistro paieškų, kuris remontą pradėtų nuo nuotėkio vietos paieškų, o ne radiatoriaus keitimo :) Ačiū, kad paprotinot, žiūrėsim kuo viskas baigsis :bedantis:

augisz

Pas mane panasiai atrodo radiatorius. Vienoj vietoj tik leidzia per slangutes uzpresavima, bet per metus laiko tik iki 100g pabega, o gal ir maziau net, kas yra IKI 10e papildymo. Pats meistras sake, kad atvaziuok geriau papildyt, negu remontuot uz 70e. 

Pries 3 metus uzpildziau pilnai sistema - 35e. Praeita rudeni 5e papildymui.

Bemsas

Bet cia tikrai ne Vilniuje papilde uz 5e. Cia net kapoto niekas neatidarys uz 5e :D

slashas

Citata iš: Bemsas Įrašytas Gegužė 03, 2018, 18:54:54 PM
Bet cia tikrai ne Vilniuje papilde uz 5e. Cia net kapoto niekas neatidarys uz 5e :D
Aš galiu atidaryti ir net uždaryti už 5€ :D

augisz

Taip, ne Vilniuje, o Kaune :) Ketvirtasis ir rekomendavo - ,,Egreka".  O ir pats jis su CV vadeliuoja  :D