greiciu dezes netinkamas gedimas*

Pradėjo Miroslav, Balandis 22, 2010, 18:48:29 PM

« ankstesnis - sekantis »

azart

Sauliau, kol kas netvarkiau. Tik daverziau sankabos pedalo t.v. "laisva eiga" ir kol kas pavaros junginejasi tvaringai, kol galutinai diskatorius nepareis. Tai geriausias budas patikrinti ar kaltas tik diskatorius. Siaip tvarkysiu pas saviskius (dzipioriai buve bendraklubiai) dezes nuemimas/pastatymas 200 lt, sankabos komplektas 448 lt(be nuolaidos). Tai grubiai 600 lt viskas turetu apseiti.
festina lente

Agne

Kadangi gyvenu viena ir apie auto nusimanau menkai (esu tik auto vartotoja) kreipiuos i Jus patarimo. Budavo jau anksciau mano toyotoj avensis 2001 sunkiai jungias 3 pavara, o vakar visai nebesijunge :(, toks jausmas, kad vietoje 3 ijungiu 5. Gal galit patarti kur Vilniuje gali paziureti masina, remontuoti ir mazdaug kokios tokiu gedimu salinimo kainos.
Viskas gerai, kas gerai baigiasi :)

azart

Citataagne parašė:
Kadangi gyvenu viena ir apie auto nusimanau menkai (esu tik auto vartotoja) kreipiuos i Jus patarimo. Budavo jau anksciau mano toyotoj avensis 2001 sunkiai jungias 3 pavara, o vakar visai nebesijunge :(, toks jausmas, kad vietoje 3 ijungiu 5. Gal galit patarti kur Vilniuje gali paziureti masina, remontuoti ir mazdaug kokios tokiu gedimu salinimo kainos.
Permeciau kontaktus i PM. Zmones nusimanantys, turetu padeti ;)
festina lente

ketvirtasis

Citataazart parašė:
Sauliau, kol kas netvarkiau. Tik daverziau sankabos pedalo t.v. "laisva eiga" ir kol kas pavaros junginejasi tvaringai, kol galutinai diskatorius nepareis. Tai geriausias budas patikrinti ar kaltas tik diskatorius. Siaip tvarkysiu pas saviskius (dzipioriai buve bendraklubiai) dezes nuemimas/pastatymas 200 lt, sankabos komplektas 448 lt(be nuolaidos). Tai grubiai 600 lt viskas turetu apseiti.
Autotojoi man darbas kainavo 700

oscar666

700 cia sankabos komplekto pakeitimas su viskuo?autotojoj?neitiketina...ar gal cia ka ne taip supratau/
lygis

edas

azart

Tik uz darba nulupo 700lt :D
Na jei kam negaila savo saskaita maitinti tokius servisus - pirmyn. Dezes nuemimas / pastatymas max. 200-300 lt is kur ten 700lt priskaiciavo, absurdas.
festina lente

Rolkis2

Prie tos pačios temos panaši problema- d4d 81kw penkta pavara meta karts nuo karto, gal kas esat susidūrę žinot kur bėdų ieškot?

mind

CitataRolkis2 parašė:
Prie tos pačios temos panaši problema- d4d 81kw penkta pavara meta karts nuo karto, gal kas esat susidūrę žinot kur bėdų ieškot?

Nusimato pavarų dėžės remontas, krumpliaratis susidėvėjęs- nesveika važinėti mažu greičiu aukšta pavara. Tau nepirmam ir nepaskutiniam. :)
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

Rolkis2

dekuj už info. Gal dar netyčia žinai kur gerai ir nebaisiai brangiai sutvarko tokį dalykėli? Ir kur ta krumpliarati gaut? Nes svalkei tai loterija, čia blogiausiu atveju..
:(

mb513

Pas mane irgi prasidėjo problema su 3 begiu. Sunkiai jungiasi arba ilgai. Tai kaip supratau iš to kas čia parašyta parėjo diskatorius. Tai geriau keisti visą sankabos komplektą ar iš pradžių pabandyti kaip kad azart darė (dasukti veržlę)?

deficky

o gr tepalas negali but ? bandej pasikeist ji

mb513

Citata iš: deficky Įrašytas Spalis 21, 2015, 22:32:48 PM
o gr tepalas negali but ? bandej pasikeist ji
Tepalo nekeičiau, bet kažkada servise tikrino sakė tepalo užtenka.

deficky

tai ne del uztekimo, ji reikia reguliariai keist kaip kad variklio tepalus tik intervalas didesnis... as nuo to pradeciau

AvensisGK

Keisti reikia automatinese pavaru dezese. Mechanineje pavaru dezeje tepala keisti nereikia.

Citata iš: deficky Įrašytas Spalis 22, 2015, 18:44:01 PM
tai ne del uztekimo, ji reikia reguliariai keist kaip kad variklio tepalus tik intervalas didesnis... as nuo to pradeciau