Atbulinės eigos daviklis

Pradėjo pikciurna, Gegužė 16, 2018, 22:37:39 PM

« ankstesnis - sekantis »

pikciurna

Sveiki, kiek ieškojau neradau temos, kurioje būtų konkrečiai parodyta kur randasi avensio, pas mane 2007 dyzelis, atbulinės eigos daviklis (varlytė). Gal kas gali foto įmesti? Būčiau dėkingas. Kažkur skaičiau kad po akumuletoriaus plastmasiniu padu, bet buvau nusiėmęs ir neradau, arba ieškoti nemokėjau. Gal galite padėti?

Venza

Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

pikciurna

Aga, čia gražiai matosi. O jei akomą išimsiu, mašinoj rasiu ten tą daviklį, matosi jis?

Rolkis72

Sveiki,matomai nuėjo atbulinės eigos daviklis,auto Avensis 2004  D4D 2.0 85kw,patikrinau į lemputę neateina srovė,vakar pas draugą garaże jieśkojome to daviklio ir niekaip jo neradome,nei iś apaćios,nei iśėmus akumą,garażuose buvo du servisėliai,tai net tie meistriukai nesugebėjo to daviklio rasti,googlinau,bet ir ten foto nesugebëjau rasti,gal kas gali įkelti foto,ar iśsamiai papasakoti,kur konkrećiai jis randasi. Dėkui.

slashas

Citata iš: Rolkis72 Įrašytas Kovas 24, 2019, 08:16:06 AM
Sveiki,matomai nuėjo atbulinės eigos daviklis,auto Avensis 2004  D4D 2.0 85kw,patikrinau į lemputę neateina srovė,vakar pas draugą garaże jieśkojome to daviklio ir niekaip jo neradome,nei iś apaćios,nei iśėmus akumą,garażuose buvo du servisėliai,tai net tie meistriukai nesugebėjo to daviklio rasti,googlinau,bet ir ten foto nesugebëjau rasti,gal kas gali įkelti foto,ar iśsamiai papasakoti,kur konkrećiai jis randasi. Dėkui.
Pradžiai saugiklį pažiūrėk, berods 39, o daviklis randasi ant greičių dėžes.

Rolkis72

Kad ant greičių dėžės,,tai man aišku,bet vakar jieškojom tai neradome niekaip jo,kiek žinau,tai jis šiame modelyje turi matytis išėmus akumą,bet išėmę nieko panašaus neradome,net po apačią palindę apžiūrėjome,čia kaž skaičiau,jei saugiklis būtų kaltas,tai lyg ir avarinis signalas neveiktų,nes tipo ant to pačio saugiklio stovi,keista,googlėje jokių vaizdų nerandu,youtubėje irgi,daugeliui auto yra foto ar video,bet Avensiui neradau.

slashas

Citata iš: Rolkis72 Įrašytas Kovas 24, 2019, 11:20:33 AM
Kad ant greičių dėžės,,tai man aišku,bet vakar jieškojom tai neradome niekaip jo,kiek žinau,tai jis šiame modelyje turi matytis išėmus akumą,bet išėmę nieko panašaus neradome,net po apačią palindę apžiūrėjome,čia kaž skaičiau,jei saugiklis būtų kaltas,tai lyg ir avarinis signalas neveiktų,nes tipo ant to pačio saugiklio stovi,keista,googlėje jokių vaizdų nerandu,youtubėje irgi,daugeliui auto yra foto ar video,bet Avensiui neradau.

Rolkis72

Bet kiek suprantu čia ne grynai Avensio,pas Avensį gali būti kitoje vietoje,ar aš klystu?

slashas

Citata iš: Rolkis72 Įrašytas Kovas 24, 2019, 13:54:01 PM
Bet kiek suprantu čia ne grynai Avensio,pas Avensį gali būti kitoje vietoje,ar aš klystu?
Čia avensio, prie pat pagrindinio cilindro, tad gal dėl to ir nematėte, nes jis užstoja.

Rolkis72

Aha, tai reiškiasi jei gerai suprantu randasi jis kažkur po akumu iš pačio greičių dėžės krašto

slashas

Citata iš: Rolkis72 Įrašytas Kovas 24, 2019, 14:06:52 PM
Aha, tai reiškiasi jei gerai suprantu randasi jis kažkur po akumu iš pačio greičių dėžės krašto
Taip, laidų irgi nesimato?

Rolkis72

Nuėjau į lauką,išėmiau akumą ir niekaip nerandu, :-{ gal koki posparnį reik nuimti ar kaip,nejaugi reiks varyti pas meistrus,nes po apačia irgi nesimato

Rolkis72

Nežinau,niekaip aš jo nematau,matomai kažkas jį užstoja,arba kažką nuardyti reikia,varysiu ryt į servisą,kartu dar ir važiuoklę patikrinsiu,nes po žiemos kažkas rate barškėti pradėjo,ačiū jums už pagalbą...

Rolkis72

Pagaliau susitvarkiau,kad degtų atbulinės eigos lemputė,tvarkiausi pats,nes savaitės pradžioje nuvarius į servisą,tai jie užsiprašė net 30 euriukų tik už darbus,tad spjoviau ir nutariau dar syk pasižiūrėti,išėmiau akumą ir nusiardžiau visą oro filtro dėžę ir tada pamačiau tą daviklį,jo matomumą užstojo plastikinis vamzdelis su laidais,tad ir buvo jį taip sunku pamatyti,bet keista,pamačiau nuo daviklio nuimtą fyškę,ją uždėjus atbulinės eigos lemputė pradėjo šviesti,matomai belgijoje kažkas fyškę nuėmė ir neuždėjo,tad remontas nieko nekainavo