Priekiniai žibintai

Pradėjo Sapyra, Birželis 24, 2018, 17:30:13 PM

« ankstesnis - sekantis »

Sapyra

Gal kas esate mate Toyotą su xenon žibintais.Apiplovimas mano mašėj yra,o žibintai paprasti.Na paprasti halogėnai neduoda tokios šviesos kaip xenonai.Važinėju su imonės auto tai autostradoj kilometrą i priekį ilgos šviečia,o toyotos geltonai kažkaip.Gal galit kas info paskelbt arba pasidalint žiniomis apie šia tėmą.Gal kiniečiai gamina lempas su xenonais? Ačiu....

augisz

Pabandyk lemputes pasikeist i kokias Osram arba Phillips prabangesnes. Pas mane tas pats, bet susigyvenau su tuom  (+) Ypac jauciasi kai lyja arba slapia. Dar gali buti pats stikliukas jau uzsineses is vidaus arba apsibraizes, reflektoriai kokie padege ar apdulkeje.

Donciulis

As NARVA susidejau veikia graziai balta sviesa. Iki tol kazkokios durnos lempuckos geltonos sviesos buvo.

Egis_

apiplovimo neuztenka, turi buti dar ir automatinis zibintu aukscio reguliavimas (trauke ant galinio tilto su davikliu, reaguojanciu i masinos pakrovima) jeigu kalbant apie pilna xenon komplekta. Pas tave greiciausiai reflektoriai bus padege, del to ir prastai sviecia.

slashas

Citata iš: Egis_ Įrašytas Birželis 25, 2018, 00:12:19 AM
apiplovimo neuztenka, turi buti dar ir automatinis zibintu aukscio reguliavimas (trauke ant galinio tilto su davikliu, reaguojanciu i masinos pakrovima) jeigu kalbant apie pilna xenon komplekta. Pas tave greiciausiai reflektoriai bus padege, del to ir prastai sviecia.
Kad žinok nelabai tikrina ar yra pas tave self leveling, svarbu ratuko lempų aukščio reguliavimo nėra :)

Bemsas

Corolla Verso NIEKADA nebuvos su Xenon zibintais. Nieko nesugalvosi cia. Apiplovimas priklauso nuo regiono. LT regiono masinso visada turejo apiplovima su visais zibintais.

Egis_

Citata iš: slashas Įrašytas Birželis 25, 2018, 05:19:33 AM
Kad žinok nelabai tikrina ar yra pas tave self leveling, svarbu ratuko lempų aukščio reguliavimo nėra :)
na cia kaip kur matyt. tiesa, dazna beda jog trauke reguliavimo buna luzusi del uzpuvusiu traukutes ''sarnyriuku'', reiktu atkreipti demesi i tai pries einant TA ar perkant toyota su gamykliniais xenon ;)

slashas

Citata iš: Egis_ Įrašytas Birželis 25, 2018, 10:29:21 AM
na cia kaip kur matyt. tiesa, dazna beda jog trauke reguliavimo buna luzusi del uzpuvusiu traukutes ''sarnyriuku'', reiktu atkreipti demesi i tai pries einant TA ar perkant toyota su gamykliniais xenon ;)
Klaidos nemeta jei ir lūžusi?

Sapyra

Ačiu už info.Gal neverta ieškot stebuklu,pasikeisiu lemputes pagal Jūsų rekomendacijas.Reflektoriai geri tik gal reikia papoliruot nes draudimas idėjo originalą,o per metus matinė pasidarė.Ir draudikai sukčiauja.

Bemsas

Na tai idejo nenauja zibinta, o sena ispoliruota. Visi poliruoti zibintai isbluksta, nors pardavimo metu atrodo kaip nauji. Man idejo draudimas NAUJA, tai jau 7 metai praejo, o jis vis dar kaip naujas :D

slashas

Aš naudoju po poliravimo mequiars tokį žibintų purškalą kuris apsaugo plastmasę, kas metus nupurškiu ir viskas laiko super ;)

Sapyra

Ten gal lakas koks?Bandysiu sode prie gero oro papoliruot.Gerai butu ir nupurkst.

slashas

Citata iš: Sapyra Įrašytas Birželis 26, 2018, 21:50:30 PM
Ten gal lakas koks?Bandysiu sode prie gero oro papoliruot.Gerai butu ir nupurkst.
Na, kad ne lakas, bet kažkuom tikrai padengia, va šitas:
https://www.amazon.com/Meguiars-G17804-Clear-Headlight-Coating/dp/B01M4RVVX6

ketvirtasis

Citata iš: slashas Įrašytas Birželis 26, 2018, 16:49:51 PM
Aš naudoju po poliravimo mequiars tokį žibintų purškalą
Kur šito purškalo galima LT gauti?

Sapyra

Gal yra jam ir pakaitalas,koks nors apsauginis polirolis kuris storesniu sluoksniu dengia.Nors dabar daug kas naudoja nano technologijas,net mašinas taip nupoliruoja kad katinas nuslenda nuo kapoto negali pagulėt.