Priekiniai žibintai

Pradėjo Sapyra, Birželis 24, 2018, 17:30:13 PM

« ankstesnis - sekantis »

augisz

O tai taiwanio lempas susidet jau nepontas? Taigi nevaziuosi si ta masina 10 metu.

slashas

Citata iš: augisz Įrašytas Birželis 27, 2018, 16:12:25 PM
O tai taiwanio lempas susidet jau nepontas? Taigi nevaziuosi si ta masina 10 metu.
Kad man tie taivanis kažkokia tragedija, kiek teko dėti, tiek sunkiai susireguliuoja, o ir reflektoriai po metų ne ką geriau...

augisz

Tai jei neislauzia sviesos tos "varneles" - nesi atgal kur pirkai ir viskas  (+)

slashas

Gaidys ten, o ne žibintai ir tiek ;)

Venza

Nevaryk,as su tokiais gaidziais vazineju  :D   :D   :D
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

slashas

Citata iš: Venza Įrašytas Birželis 27, 2018, 22:54:05 PM
Nevaryk,as su tokiais gaidziais vazineju  :D   :D   :D
Užuojauta nuoširdžiai :D

Sapyra

Pažiurekit autopliuse toyotos 2005m.žibintai blizga kaip veidrodis.Tai ką originalai galvojat.Matyt senų jau ir poliruot neišeina tai taivanio ir sudeda.Po metų ar dvieju pageltonuoja.Kol galim tai reikia poliruot originalus.

Venza

Labai jau nuvertinat Taiwani.Nei po metu,nei po dvieju absoliuciai jokiu pakitimu nebuvo.Reikia atkreipt demesi,kad ir pas juos yra gamintoju su savo vardu ir bevardziu.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

augisz

Ta pati ir as turiu omeny, Venza. Cia kaip ir kinu telefonai - yra is aliexpress "pingpong" gamintojas, o yra ir OnePlus. Nors abu kinai.

Sapyra

Žentas užsakė vidėoregistratoriu iš kažkokios int.parduotuvės.Na žiurėsiu ar nebus gaidys...puse kainos negu pas mus.

Solara

Nelabai suprantu to anonizmo tikslo ...
https://www.youtube.com/watch?v=U_8Zi7rjhNI
Kad negaisti laiko, ziureti nuo 3.55 iki 4.15
Porai masinu, savo rankomis dariau, zibintai gaunasi kaip nauji  :)
Tik neklijuokit vinilines pleveles, nes metai, pusantru ir pageltonuos.
Klijuokit apsaugine - poliuretano, jos kaina apie 40eur/m2, bet garantija sesi metai.

Citata iš: Sapyra Įrašytas Birželis 26, 2018, 21:50:30 PM
Ten gal lakas koks?Bandysiu sode prie gero oro papoliruot.Gerai butu ir nupurkst.

Sapyra

Osram lemputes užsakiau pas pardavėja.Kitą savaite pakeisiu.18e. už dvi sumokėjau.Gal jau nebešvies geltonai.Pardavėjas pažistamas patarė ne pačias brangiausias.Buvo ir po trisdešimt eurų.Na pažiurėsiu kaip švies.

Donciulis

Laukiam atsiliepimu, nes aktualus klausimas ;) man kol kas geriausios buvo NARVA bet gal yra ir geresniu ;)

slashas

O man geriausios osram ultra life, šviečia geltonai, bet aš bbd nes man jau užkniso kos 6-12mėn keisti tas lemputes, kai priėjimas š :)

Sapyra

Toyotai priejimas dar nieko,va Opelį turėjau tai bamperį atitraukt reikia.Niekas neužsiėmė pakeist ,bijo bamperį sulaužyt.Tai pats rizikavau ir pasikeičiau.Nekalbu apie BMW.